Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NOVIGRAD – UMAG

NOVIGRAD – UMAG

Mi lahko kdo svetuje dobro restavracijo, ki ni predraga in ima solidne porcije.

Ped mesecem sva bila v neki restavraciji v Umagu in naju je skoraj kap zadela ko sva dobila raču.
Kelnarji so blazno vseljivi, da te zavabijo notri in tako so tudi naju, cene so bile še kar vredu a za slovence vseeno previsoke (ražnjiči 40kun, mešano meso na žaru 50kun…) Kotlet je bil tako tanek da bi čeznjega lahko pogledal, solata tri debele rezine paradižnika in en listič čebule.
Na koncu pa račun, ki da te kap, računali so pogrinjek, postrežbo in kruh, ki ga sploh nisva jedla vse skupaj je bilo 280kun, če bi bila vsaj restavracija urejen in bi se človek pošteno najedel se nebi pritoževala.

zato naprošam vse, ki veste za kakšno dobro restavracijo – gostilno v Umagu in Novemgradu ali v bljižnji okolici!

Hvala in lepo se imejte!

umag dosti dobro poznam. gostiln je kolikor hoces. dobrih ??? jaz se nisem bila v res dobri. tesko bi svetovala. lahko pa svetujem odlicno slascicarno. na trgu /kjer je cerkev/. imenuje se villa sosi. lastniki so domacini. imajo bogovske torte in zelo dober sladoled! tudi kava je odlicna.

me pa prav zanima v kateri gostilni ste imeli tole ne prevec ugodno izkusnjo?::) lp petra

Ena zelo dobra gostilna je malo naprej od Umaga proti Savudriji in sicer v Zambratiji. Imenuje se Pergola in ob glavni cesti je tabla in če prideš iz Umaga zaviješ desno. Res imajo dobro hrano, tudi lastnik je zelo prijazen, cene pa čisto normalne. Dobro je prej rezervirati, ker je ponavadi vse zasedeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close