Najdi forum

NOVI VINODOLSKI

Imamo ponudbo za letovanje v kraju Novi Vinodolski pri Crikvenici.Če ste že bili tam, mi prosim opišite ta kraj, plažo,dogajanje v mestu, primernost za otroke….skratka rabim nekaj informacij za predstavo.

Hvala in lep pozdrav

tam sicer še nismo bili, smo se peljali mimo, samo kakor so mi drugi povedali, jih je motilo zlasti to, ker so morali na plažo hoditi čez cesto

Lani smo en vikend preživeli v campu in smo se imeli prav fajn. Voda je kristalno čista , ogromno zalivčkov je, tko da bojo otroci sigurno uživali. Lepo se imejte!

Lep pozdrav!

Moji starši in moja družina že nekaj let hodimo v Novi Vinodolski, kjer ima podjetje mojih staršev hišo. Kraj je prijazen, tudi sredi poletja ni pretirane gneče, razen v času karnevala (konec julija). Res je, da moraš na plažo čez jadransko magistralo, saj gre le-ta skoraj čez center mesta, vendar so na glavnih prehodih skoraj vedno policisti, ki ustavijo promet, če je to potrebno. Morje je tu izredno čisto, za ta konec Jadrana prav presenetljivo. Ob hotelu imaš na voljo bazen z betonsko plašo in ležalniki, nekaj je mivke na plaži, v glavnem pa je plaža peščena in čista. Med magistralo in morjem (plažo) je gozdiček z prijetni senco. Mi hodimo na plažo za cel dan, otoci odspijo svoji 2 urici na ležalnikih, ki jih lahko najameš, v gozdičku.
Sama sem bila presenečena nad lepimi (žal zapuščenimi) vilami ob morju, ki me spominjajo na Opatijo.
Želim ti lep dopust!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close