Najdi forum

NOVI PRENOSNIKI

Tole sem prebral na 24 com in ker me zanima prenosni računalnik prosim nekoga da tole malo pokomentira strokovno, ker se jaz ne spoznam preveč.

Modeli D410, D610 in D810 imajo vgrajeno najnovejšo Intelovo mobilno arhitekturo, vključno z novimi procesorji Intel Pentium M s hitrostjo do 2,13 GHz, 533 MHz prednjim vodilim ter 2 MB drugonivojskega predpomnilnika in vodilom PCI Express.

Prenosniki v kovinskem ohišju iz magnezijeve in aluminijeve litine vsebujejo tudi brezžične povezovalne zmožnosti, kot sta Wi-Fi in Bluetooth

ammm Johan, komentar česa zdaj želiš?

Članka, Dellovih prenosnikov, najnovejše(ki ni več tako hudo nova) Intlove mobilne tehnologije?

Malo bolj direkt vprašaj Johan 🙂

Če jih dobiš za okoli 200 Franceljnov kar kupi ;-)))
No, resno:če rabiš zmogljiv poslovni računalnik za šminkarjenje,metanje po tleh in dolgim avtonomnim časom(pride prav na liniji Hamburg-New York),so odlični.Navaden uporabnik pa naj rajši kupi kakšnega 64 bitnega AMD-ja 3200 + .Enaga takega sem videl v Metroju za 1080 €(Fujitsu Siemens 512 RAM, 60 GB HDD, Multiformat pečica, brezžični LAN,čitalec vseh živih kartic in še veliko drugih dobrot…)

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close