Novi partner je prijatelj z bivšo
Avtorica, menim, da razmišljaš pravilno. Pogovori se z njim o tem in ga postavi pred dejstvo. Bedarije v stilu “daj času čas”, se ne poslužuj. Ko boš po nekaj mesecih ugotavljanja ugotovila, da nateguje svojo bivšo, bo razhod veliko težji, verjemi. Če jo bo kaj preveč zagovarjal in ne bo hotel razumeti tvojega stališča, ga pusti in pojdi dalje. Če se pa njegovemu moškemu egu zdi, da ga s tem hočeš komandirat, pa naj odnese sebe in svojega tiča nazaj v bivšo. Pa ga ne bo nobena omejevala. Razen mogoče bivša, ker je tudi ona ženska. Ha ha
Skupaj sta dobra dva tedna in ti že razčiščuješ ne vem kaj vse? Ojoj, punca, prvo bi si morala vzeti čas in se spoznati brez vohunjenja po raznih napravah… Šele ko bosta oba začutila, da gre zveza v pravo smer, so na vrsti takšni pogovori ? za moj okus si malo preveč posesivna. Jaz bi bežala pred tabo! Pa vso srečo.
Saj ni res, pa je…!, 02.10.2021 ob 21:13
Skupaj sta dobra dva tedna in ti že razčiščuješ ne vem kaj vse? Ojoj, punca, prvo bi si morala vzeti čas in se spoznati brez vohunjenja po raznih napravah… Šele ko bosta oba začutila, da gre zveza v pravo smer, so na vrsti takšni pogovori ? za moj okus si malo preveč posesivna. Jaz bi bežala pred tabo! Pa vso srečo.
Bivša naj bo bivša…midva sva se sporazumno razšla, čeprav sva oba vedela, da delava napako. Jaz se mu umaknem, da bi imel kao MIR, da si ustvari družino in otroka-jaz ga nisem želela, pa je ded še kar nazaj hodil, kontakt iskal itd., vedela sem, da če bova v kontaktu, se nebo mogel v celoti posvetiti novi partnerki, kar se je tudi pokazalo…Po pol leta v novi vezi se ded joče v telefon, da me pogreša, da me želi nazaj, še korona svoje naredi, še kasneje par mesecev želi Zlato bivšo nazaj pa do spolnosti ni več prišlo, se pravi če bi, bi tale nova bila že prej bivša in bivša že spet nazaj…
Na tak način bivšega ne preboliš, moj bivši me ni (on pravi, da me je) čeprav sva se kasneje popolnoma blokirala povsod, me on še ni prebolel, v novi vezi pa je zaradi obljub. Če se pojavim kje bo spet nazaj, očke povedo vse, nova se ga sicer drži kot ceka, popravlja kozmetične manke kot sem jaz naročila (dolge lase, urejene nohte, se maže) VSE KOT BIVŠA REČE…
Samo kolk časa še…če se srečava se čutiva….boga nova, samo odločim se…sam sebe prepričuje, da zmore pa dela kar nova reče, uboga, cucek…reva
čeprav se ne strinjam, da z bivšimi ni pametno imet kontakta zaradi svojega primera, se bo drugje zgodilo, da mu nova prepoveduje ga stiska preveč in bo nova bivša…torej oditi ti prej preden pride do srečanja z bivšo…po 14 tednih on bivše ni prebolele, sploh ko sta v kontaktu ne glede na leta…
Najdi takšnega, ki bivše nima kje v bližini….(videvanje, srečanja naredi svoje)
Forum je zaprt za komentiranje.