Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi odlok pct

Novi odlok pct

A mi kdo razloži,sploh se mi ne ,da prebrat ker nisem sto pisto,da bom sploh razumela,torej,grem lahko tankat brez teh kod,ampak placat noter pa ne ,ali to samo za pumpe,kjer pač plačaš zunaj že na avtomatu,al kako? A ni ti že prej bilo tako???

Vstopit ne smeš v prodajalno  na Petrolu brez PCTja.

Zdaj pa :

1. Npr. Petrol: Tankaš z aplikacijo Petrol na Pot -skeniraš kodo, plačaš vnašrej s kartico in natočiš sama.

2. Tankaš na Tankomatu- tisti štelungi, ki ima zunaj POS terminal – zdaj so jih pač sprostili 🙂 ( verjetno ima enako tudi OMV, Agip)

3. greš na pumpe Maxen ( od Mercatorja), ki so sampostrežne,  – natankaš na zraku, nimaš nobenega stika z drugim, kot mašino – avtomatom….

4. ali pa imajo na Petrolu/OMVju?agipu  posebno okence, ( kot v dežurnih lekarnah), kjer ti ven pomoli pač POS terminal, prisloniš kartico in od zunaj na razdalji 1,5m do prodajalca in unega v vrsti za seboj lepo plačaš. .

Oziroma isto kot v McDnaldsu mcDrive 😉  A tam pa ne komplicirajo vladniki glede PCTja, jebemu mast?  Ker je hrana in se davki lepo pridno stekajo tudi v blgajno od fastfudarjev, v korona krizi pa še posebno – comfort food = fast food za nekatere.

Greš na pumpo, kjer delajo normalni ljudje in ne tankaš s principa več nikoli na Petrolu.

Se cepis , kot vsak normalen in razumen drzavljan. Ni se ti treba vec obremenjevat, kam lahko gres.   Kamorkoli ti srce pozeli, samo kodo pokazes…

Odgovor na objavo uporabnika
Alijan, 24.09.2021 ob 12:15

Se cepis , kot vsak normalen in razumen drzavljan. Ni se ti treba vec obremenjevat, kam lahko gres.   Kamorkoli ti srce pozeli, samo kodo pokazes…

Na zdravje ! Naj ti pomaga.

Jaz tudi ne grem več na Petrol.

Tole sploh ni bilo vprasanje. Cepil si se, dobro, zdaj daj drugim mir. Kot da je to cepivo vsem ruknilo na mozgane. Pa kaj težite, vsakemu …cepi se.

A mogocr zato ne rabis nosit maske?

Pojdi tankat na normalno bencinsko pa te nihce ne vprasa nic .

Petrola se izogibam.

..in širite dalje virus, zaradi česar kaznujejo vse.

fer? Not!

Prosim, ce mi razlozis kako zdrava sirim virus? Pa to cepivo vam res razjeda možgane.

Necepljenim predlagam voznjo s kolesom.

Normalen in razumen ??

https://www.24ur.com/novice/korona/strokovnjaki-covid-bo-do-pomladi-postal-sezonski-prehlad.html

ni se ji treba če ima upravičen razlog, 24.09.2021 ob 15:05

https://www.24ur.com/novice/korona/strokovnjaki-covid-bo-do-pomladi-postal-sezonski-prehlad.html

namenjeno avtorjema Moje mnenje in Pinokio…

Moje mnenje, 24.09.2021 ob 13:43

Prosim, ce mi razlozis kako zdrava sirim virus? Pa to cepivo vam res razjeda možgane.

jaz sem citirala alijana pa ni prijelo. Preveč cepljenih na monu pa le ta šteka kaj češšš

Zdj maš že na acju poziv k cepljenju. Namesto podatkov o raznerah na cestišču?

Jst pa tuhtam, da mam par stvari za odpeljat na odpad (jogi, zlomljen stol pa še par malenkosti) pa tuhtam če me bojo brez pct spustl tja sploh 😀  Matr če bojo kopliciral bom na sred ceste vn zmetala pa nej se….

Knjiga : Skupina Bildeberg – Gospodarji globaliziranega sveta / Avtor: Daniel Estulin / Zaližba . Cicero

Popolni globalni monopol v rokah peščice posameznikov….šokirani, kdo je vse not….pa , da jih nihče ne more ustavit…

Preberite !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close