NOVI NAČINI IZRAŽANJA KAR SE TIČE ŽENSK
Če še ne veste, kateri so novi načini izražanja glede žensk 🙂
Ženski se ne reče več, da je ” dobra mrha ” ampak, da je le ” estetsko harmonizirana “
Ne reče se, da je ženska ” joškasta ali prsata ” ampak, da je ” širokogrudna”
Ne reče se, da ženska ” hitro rada da”, ampak, da je ” horizontalno laže dostopna “
In taki, ki rada da se ne reče “da je radodajka “, ampak, “da je spolno osredotočena” ali ” seksualno ekstrovertirana “
Ne reče se, da ima ženska ” preveč vsajenega silikona “, ampak, da je ” medicinsko obogatena”
In ne reče se, da ženska ” nima čudovite ritke ” , ampak, da je ” sedalno superiorna”
In ne reče se, da je ” preveč namazana “, ampak, da je ” kozmetično prenasičena”.
Hehe, big tajm razglašajo, da naj bi imela več kot polovica moških po 40-tem letu težave že z erekcijo, kaj šele z nadaljevanjem in … (pa taki mačoti). Meni se to zdi smešno.
“Pes ki veliko laja, ne grize”, še manj pa liže – razen lastnih tačk 🙂
lp[/quote]
hehe, shog ti boš že verjetno vedel, ker ponavadi govoriš iz lastnih izkušenj, a ne?))
le zakaj imam občutek da si ti že dolgo ugasla peč? ti predlagam napisa za na majico
” danes seks ni, ker peč ne dela sploh”[/quote]
heh, ne vem no. ampak se mi zdi, da shog nima pečke. prej drva. 🙂
le zakaj imam občutek da si ti že dolgo ugasla peč? ti predlagam napisa za na majico
” danes seks ni, ker peč ne dela sploh”[/quote]
heh, ne vem no. ampak se mi zdi, da shog nima pečke. prej drva. :)[/quote]
no, se mi zdi da se men doma še nekje v garaži vlači en star gašperček, pa mu ga rade vole dam,samo da bo mir….. da bo zdajle v jeseni pekel kostanje, se bo vsaj mal pogrel/a, v dolgih samotnih zimskih nočeh pa si lahko zvari malo groga)))
heh, ne vem no. ampak se mi zdi, da shog nima pečke. prej drva. :)[/quote]
Krepelce, krepelce.
Ti jih pa tudi sekaš, ha ha.[/quote]
veš, tistih tadragocenihreči se ne sme nikoli sesekat. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.