Najdi forum

Novi maili in sumniki

Pozdravljeni,

Imam dva problema in upam, da bo imel kdo kaksen uporaben nasvet.

1) V zadnjih dneh mi ob zagonu Outlook Expressa pokaze, da prejema posto, celo napise npr. Stevilo novih sporocil: 2, spodaj poleg urce kaze znak, da imam novo posto, ampak v mapi Prejeto ni novih sporocil! Poskusila sem tudi z ukazom najdi sporocilo prejeto dne—, ampak ne najde nic. Kaj je narobe?
Aja, pa dogaja se tudi, da je stevilo novih sporocil vecje, npr. 4, v Inboxu pa je samo 1 nov mail.

2) V internetu ne morem pisati sumnikov – zato je tudi to sporocilo brez njih. Namesto c-ja s stresico me vrze v novo vrstico, s – a, z – ~. To je motece, ker npr. v cobissu sploh ne morem poiskati npr. vide zabot.

Hvala in lep dan.

Živjo!

1. OE – Možno je, da imaš narejen npr. filter, da ti pošto od nekega pošiljatelja pač direktno pobriše, ali pa prenese v kakšno drugo mapo, poglej malce pod:
orodja
sporočilna pravila
pošta

preglej pravila, ali jih pač odstrani in potem ponovno naredi.

2. Boš pa morala kaj več napisati:
kateri WIndows, Internet Explorer in ostale podrobnosti.
Za začetek pa le poglej v statusni vrstici, če ti slučajno piše EN pa z miško
klikni in spremeni na SI

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Klemen,

Hvala za odgovor.

V Outlook Expressu imam res nastavljeno blokiranje sporočil nekaterih pošiljateljev (nadležne reklame) in te očitno vrže direktno v Deleted Items.

Pri šumnikih pa je bila nastavljena slovenščina, sem jo dala v angleščino in nazaj v slovenščino, pa mu je očitno pomagalo in sedaj spet veselo piše šumnike tudi na internetu.

Še enkrat hvala. lp
Martina

Malenkost.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close