Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Novi kuhar na POP TV

Novi kuhar na POP TV

Vladka hvala ti, človek se pa res ves čas samo uči in jaz tako rad kaj novega vskladiščim…čao

Ni bilo prvič, mogoče je bilo pa najboljše do sedaj? ;-))
Je že kar nekaj časa na programu – vsaj dober mesec.

Saj bodo kakšne kasete izdali, JOjeve so tudi ;-))

Oddaja je bila na sporedu, mislim da že 3x Žal pa je ne ponavljajo :((
Tokrat mi je res žal, da je nisem gledala.

Lp ,Maja

Hej, Sonce! Pa kje sem jaz bila?:)
Se vidi, da pred TV dnevnikom redkokdaj odprem televizor.
Ker je bil v Vikendu intervju, sem mislila, da je zacetek.

Spagete sem videla ze na krozniku in sploh ne vem, katere sestavine je uporabil. Naj kado napise, ce je gledal od zacetka.

Ampak…kaj pravite na njegove kalamare po kalabrijsko ? Ceprav v Italiji se nikoli nisem jedla tako narejeneih. Zgeldalo je zelo crispy in dobro.
To bi bilo za vnuka:)) Nimam friteze in cvrtih doma ne delam. Lp

sonce_ rumeno, hvala! Ravno danes sem jo videla v izložbi, prej sploh nisem bila pozorna nanjo, šele po debati tule. Vzeti si moram čas in jo malo natančneje pogledati, prelistati in jo morebiti tudi kupiti.
Lep pozdrav!

Babi verjetno si počela kaj bolj pametnega kot sedela pred tv ;-)).

Zdaj bo prej tema in bomo posledično več notri čepeli, pa posledično (vsaj jaz) večkrat gledali tv.

Mogoče bi bilo dobro malo po netu pobrskati (bi jaz pa ne vem točnega imena tegale umetnika), mogoče ima kje objavljen kakšen recept, tako kot jih je imel JO??

Če veš ime ga napiši, pa bom šla v akcijo.

He he, sem se drugače znašla. Če imaš čas pa malo pobrskaj tukaj za recepti (jaz bom drugič pogledala)

Izberi njega v kategoriji “chef” in ti vrže ven kar nekaj strani receptov. Ne vem če je kaj iz te oddaje?

V eni od prejšnjih je predstavljal Grčijo – tisto sem celo gledala (bolj v hrano kot vanj) in je vse zgledalo njammmmm.

Sonce, hvala!

Jože, hvala za podatek, vendar je tam ne prodajajo več. Smrk!

Krajši naslov za isto stran:

Pozdravljeni!

Žal se ga tudi jaz nikakor ne morem navaditi, ne vem zakaj, ampak mi enostavno ni simpatičen – preveč “umetno” mi deluje in igrano. Pa sem kljub temu želela gledati oddajo, ker sem prebrala da bo “obdelal” italijansko kuhinjo. Potem je bil pa istočasno rokomet in ker smo celjani in rokometni navdušenci sem ostala brez receptov. Če je kdo uspel zapisati točne količine in postopek dela se priporočam. Ali kdo ve kaj je tema naslednje oddaje?
Hvala že v naprej in lep pozdrav!
Tortica

Naslednjič naj bi bila japonska hrana

Meni osebno najbrž ne tako okusna kot italijanska, kjer imaš 1001 testenine, sladice… Mogoče pa preseneti.

Ld, Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close