Novi kuhar na POP TV
Hej, Sonce! Pa kje sem jaz bila?:)
Se vidi, da pred TV dnevnikom redkokdaj odprem televizor.
Ker je bil v Vikendu intervju, sem mislila, da je zacetek.
Spagete sem videla ze na krozniku in sploh ne vem, katere sestavine je uporabil. Naj kado napise, ce je gledal od zacetka.
Ampak…kaj pravite na njegove kalamare po kalabrijsko ? Ceprav v Italiji se nikoli nisem jedla tako narejeneih. Zgeldalo je zelo crispy in dobro.
To bi bilo za vnuka:)) Nimam friteze in cvrtih doma ne delam. Lp
Babi verjetno si počela kaj bolj pametnega kot sedela pred tv ;-)).
Zdaj bo prej tema in bomo posledično več notri čepeli, pa posledično (vsaj jaz) večkrat gledali tv.
Mogoče bi bilo dobro malo po netu pobrskati (bi jaz pa ne vem točnega imena tegale umetnika), mogoče ima kje objavljen kakšen recept, tako kot jih je imel JO??
Če veš ime ga napiši, pa bom šla v akcijo.
He he, sem se drugače znašla. Če imaš čas pa malo pobrskaj tukaj za recepti (jaz bom drugič pogledala)
Izberi njega v kategoriji “chef” in ti vrže ven kar nekaj strani receptov. Ne vem če je kaj iz te oddaje?
V eni od prejšnjih je predstavljal Grčijo – tisto sem celo gledala (bolj v hrano kot vanj) in je vse zgledalo njammmmm.
Pozdravljeni!
Žal se ga tudi jaz nikakor ne morem navaditi, ne vem zakaj, ampak mi enostavno ni simpatičen – preveč “umetno” mi deluje in igrano. Pa sem kljub temu želela gledati oddajo, ker sem prebrala da bo “obdelal” italijansko kuhinjo. Potem je bil pa istočasno rokomet in ker smo celjani in rokometni navdušenci sem ostala brez receptov. Če je kdo uspel zapisati točne količine in postopek dela se priporočam. Ali kdo ve kaj je tema naslednje oddaje?
Hvala že v naprej in lep pozdrav!
Tortica
Forum je zaprt za komentiranje.