novi hotmail
prosim računalniške mojstre za pomoč!
mail imam v hotmailu. do sedaj sem imela staro obliko, čeprav menda že nekaj časa obstaja novi hotmail-live. do sedaj sem se ga izogibala, zdaj se mi je pa vse prestavilo v ta novi live-hotmail. ni mi všeč in bi rada šla nazaj v prejšnjo obliko. se to da?
se mi zdi, da je zdaj vse bolj počasno, pa še vse kontakte si moram na novo uredit, ker je vse pomešano, pa sploh se ne znajdem. najbolj me pa moti to, da traja pripenjanje datotek 20 min. groza!
hvala za pomoč!
poglej si ti dve slikci, pa preberi tekst.
http://ask-leo.com/how_do_i_switch_windows_live_hotmail_back_to_the_old_style_msn_hotmail.html
še eno vprašanje: ker se ravno prisiljena uporabljat novi hotmail live, si moram na novo uredit kontakte. prej sem imela pač nekaj priljubljenih, ki so bili našteti pri strani, če sem hotela več, sem kliknila “pokaži vse”, al neki tazga. zdaj imam pa vse naslove naštete po abecedi in moram ful iskat. npr. moja sestra je nekje čist na sredini med 100timi naslovi in je ni prav nič lušno iskat. naslovi, ki pa pridejo v poštev parkrat na leto, so pa veselo našteti čisto na vrhu, ker se pač začnejo s črko A. sem že raziskovala, pa nisem našla.
pomoč, prosim!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.