Novembra grem na seksualni potep na Tajsko
Presenečena v kakšnem smislu?
[/quote]
Bogati poslovneži, doma sigurno družine…nisem vedela, da se to dogaja tako masovno…do takrat…niso bili to mladi pari…starejši debeli moški, ob sebi prekrasne lepotice.
Tega na ulici ne vidiš…samo v prestižnih hotelih. Na ulici srečaš kakšen mlad par, toda ne v tolikšni meri, kot sem jih videla tam na kupu.
[/quote]
Bogati poslovneži, doma sigurno družine…nisem vedela, da se to dogaja tako masovno…do takrat…niso bili to mladi pari…starejši debeli moški, ob sebi prekrasne lepotice.
Tega na ulici ne vidiš…samo v prestižnih hotelih. Na ulici srečaš kakšen mlad par, toda ne v tolikšni meri, kot sem jih videla tam na kupu.
[/quote]
Zato se hodi na “službena potovanja” 🙂
Pa še en tak dogodek, da opišem, sem bila na preži kot cobra :)))
na ulicah Shanghaiha smo se jaz in otroci malo oddaljili od moža….hihihi trgovine pač…
Toda, ko se nenadoma ozrem u pm…enih pet kitajk okol njega, ker je podoben ameriškim marincem so navalile… so ble, ko muhe okol njega. K nesreči sem to videla…pridem v bližino, one se hihitajo, on se jih ni mogu rešit, ahahahha…ga vprašam kaj so hotle, mi pove, da v notranjosti ulice prodajajo kao ure, so želele, da gre z njimi, ampak, da so to prostitutke…ki tako lovijo belce na ulicah velemesta.
[/quote]
Zato se hodi na “službena potovanja” 🙂
[/quote]
Mislim, da to ne drži 😉
[/quote]
[/quote]
Isto sem videla na Tajskem. S tem, da s Tajko nisem videla niti enega vsaj povprečnega deca. Sami stari, vampasti, obup od obupa. Taki, ki v Evropi ne dobijo!
Neverjetno, s čim se ljudje tukaj hvalijo. Ne vem, kakšen vrhunec je seksati praktično skoraj še “otroke”. Si malo na pedofilijo udarjen? Četudi je Azijka stara 20, izgleda kot en otrok. Jaz, da sem moški, me to res ne more vzburiti. Glede na to, da sem biseksualna, sem mnenja, da so ženske od nekje 30 do 50 ta prave ženske. Tudi v seksu so veliko spretnejše. Preverjeno.
Upam, da boš uporabil zaščito. Hiv in ostale SPB so tam v razcvetu. Tudi pri oralnem odnosu ga lahko dobiš.
Sicer pa človek, ki ima normalen odnos do ljudi in spolnosti, ne rabi plačevati za seks. Lahko ga dobi skoraj kjerkoli, verjel ali ne, zastonj.
Se strinjam s tabo glede seksa.
Glede aziatk pa… To, da so moškim privlačne, je dejstvo. In sicer zaradi miline in nežnosti, ne zato ker bi bile podobne nezrelim punčkam ali celo otrokom.
Saj veš, moškim je všeč nežnost, ženskam pa obratno, moč… 😉
Glede aziatk pa… To, da so moškim privlačne, je dejstvo. In sicer zaradi miline in nežnosti, ne zato ker bi bile podobne nezrelim punčkam ali celo otrokom.
[/quote]
Ja, ti kar padaj na to “prvo žogo” glede nežnosti. Videz vara.
[/quote]
[/quote]A, taka da si v resnici? 🙂
[/quote]
[/quote]
Govorim zgolj o fizičnem aspektu.
Saj iz istega razloga naši mladci švicajo po fitnesih in si puščajo brade, ker bodo tako bolj “močni” in možati. Čeprav so mentalno večinoma nezreli piščančki, ki jim mamice perejo gate….
Kot praviš, videz vara 😉
Forum je zaprt za komentiranje.