Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Novembra grem na seksualni potep na Tajsko

Novembra grem na seksualni potep na Tajsko

Presenečena v kakšnem smislu?
[/quote]

Bogati poslovneži, doma sigurno družine…nisem vedela, da se to dogaja tako masovno…do takrat…niso bili to mladi pari…starejši debeli moški, ob sebi prekrasne lepotice.
Tega na ulici ne vidiš…samo v prestižnih hotelih. Na ulici srečaš kakšen mlad par, toda ne v tolikšni meri, kot sem jih videla tam na kupu.

[/quote]

Bogati poslovneži, doma sigurno družine…nisem vedela, da se to dogaja tako masovno…do takrat…niso bili to mladi pari…starejši debeli moški, ob sebi prekrasne lepotice.
Tega na ulici ne vidiš…samo v prestižnih hotelih. Na ulici srečaš kakšen mlad par, toda ne v tolikšni meri, kot sem jih videla tam na kupu.
[/quote]
Zato se hodi na “službena potovanja” 🙂

Pa še en tak dogodek, da opišem, sem bila na preži kot cobra :)))
na ulicah Shanghaiha smo se jaz in otroci malo oddaljili od moža….hihihi trgovine pač…
Toda, ko se nenadoma ozrem u pm…enih pet kitajk okol njega, ker je podoben ameriškim marincem so navalile… so ble, ko muhe okol njega. K nesreči sem to videla…pridem v bližino, one se hihitajo, on se jih ni mogu rešit, ahahahha…ga vprašam kaj so hotle, mi pove, da v notranjosti ulice prodajajo kao ure, so želele, da gre z njimi, ampak, da so to prostitutke…ki tako lovijo belce na ulicah velemesta.

Upam, da se ti vrne v naslednjem zivljenju in bos ti moral svirat prostitutko moskim.
Bos videl kako je lepo.
Tokrat pa upam, da ga fases sam v tazadnjo…

[/quote]
Zato se hodi na “službena potovanja” 🙂
[/quote]

Mislim, da to ne drži 😉

pazi le da ne bo tebe kakšna shemale nategnu…

[/quote]

[/quote]

Isto sem videla na Tajskem. S tem, da s Tajko nisem videla niti enega vsaj povprečnega deca. Sami stari, vampasti, obup od obupa. Taki, ki v Evropi ne dobijo!

a boš sabo imel viagre, tič ti bo zgnil, ko se boš vrnil!

Ti kar. Ne boš edini. Ampak del denarja prišparaj, za zdravljenje in negovalce, ki ti bodo morali hoditi usranko prat. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Neverjetno, s čim se ljudje tukaj hvalijo. Ne vem, kakšen vrhunec je seksati praktično skoraj še “otroke”. Si malo na pedofilijo udarjen? Četudi je Azijka stara 20, izgleda kot en otrok. Jaz, da sem moški, me to res ne more vzburiti. Glede na to, da sem biseksualna, sem mnenja, da so ženske od nekje 30 do 50 ta prave ženske. Tudi v seksu so veliko spretnejše. Preverjeno.
Upam, da boš uporabil zaščito. Hiv in ostale SPB so tam v razcvetu. Tudi pri oralnem odnosu ga lahko dobiš.
Sicer pa človek, ki ima normalen odnos do ljudi in spolnosti, ne rabi plačevati za seks. Lahko ga dobi skoraj kjerkoli, verjel ali ne, zastonj.

Se strinjam s tabo glede seksa.

Glede aziatk pa… To, da so moškim privlačne, je dejstvo. In sicer zaradi miline in nežnosti, ne zato ker bi bile podobne nezrelim punčkam ali celo otrokom.
Saj veš, moškim je všeč nežnost, ženskam pa obratno, moč… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Glede aziatk pa… To, da so moškim privlačne, je dejstvo. In sicer zaradi miline in nežnosti, ne zato ker bi bile podobne nezrelim punčkam ali celo otrokom.
[/quote]

Ja, ti kar padaj na to “prvo žogo” glede nežnosti. Videz vara.

[/quote]

[/quote]A, taka da si v resnici? 🙂

[/quote]

[/quote]

Govorim zgolj o fizičnem aspektu.
Saj iz istega razloga naši mladci švicajo po fitnesih in si puščajo brade, ker bodo tako bolj “močni” in možati. Čeprav so mentalno večinoma nezreli piščančki, ki jim mamice perejo gate….
Kot praviš, videz vara 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Itak..pa kar nekaj bolezni in kondom ne zasciti pred vsemi.

Me vzameš s seboj? Rada bi poskusila tranny sex…

Boli ane.. Bo boljše

Kaj bi rada, greznica usmrajena? Kaj me venomer kopiraš in se norčuješ, jebemte govnaro?

Kaj bi rada, greznica usmrajena? Kaj me venomer kopiraš in se norčuješ, jebemte govnaro?
[/quote]
Muslo pokaj

[/quote]
Muslo pokaj
[/quote]
Jebem ti dete majčino.

Muslo pokaj
[/quote]
Jebem ti dete majčino.
[/quote]
Nimaš ti orodja za taka opravila

Jebem ti dete majčino.
[/quote]
Nimaš ti orodja za taka opravila