Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Novembra grem na seksualni potep na Tajsko

Novembra grem na seksualni potep na Tajsko

Tist mu bo že sfalilo, ker še za pot tja nuca. 🙂

Hehe klasična slovenska zavist češ lej ko ga bodo poseksale punce s tičem…
Dejstvo je da bom seksal z vrhunskimi azijskimi 20 letnicami. In to v velikih količinah. Beri: vsak dan drugo. 🙂

Ste vi že bili na Tajskem? Res povejte 🙂

Ne, sem se pa pozanimal. In izbire je ogromno

Ahahahahaaaa faca 🙂

Tore, tako kot vi odhajate na Tajsko, boste najprej en teden bruhal …tri pa prihajal k sebi, za ostalo na nebo cajta ahahahahahaaa

Pa dobro, pustite ga naj gre. Jaz grem letos tudi tja na dopust, ma ne na seks turizem. 🙂 Zaradi tega tudi racunam, da bom zapravila manj kot 3 jurje za vec casa tam.

Če si eden tistih all way straight tipov pazi na takšne zelo zelo poredne fante:
[img]http://en.people.cn/NMediaFile/2016/0316/FOREIGN201603161028000128667647809.png[/img]

Še vedel ne boš ko ga bo imel/a v tebi ti pa boš stokal kot še nikoli prej in užival gay nebesa.
[/quote]
Bol zgleda k baba.

jebi ga, tvoj denar je, delaj za njim kar hočeš, če je pošteno zaslužen, ti nima kdo kaj očitat. Sem velik ljubitelj sexa ampak plačal ga pa niti pod razno ne bi. So 30+ letnice taprave mrhe, sm, če ti katera da, moreš probat, ne pa na pamet govorit.
Po moje se je boljše za ta keš it z eno razgledano bejbo romatiko, ki pokaže dosti volje za akcijo in se z njo orng kresent, dokler ti tega keša ne zmanjka, kaj pa veš, mogoče se v tem času čist ok. bejba zaljubi v tebe, temu pa pol lahko rečeš, evo, ni mi žal teh treh jurjev.
Dobr, samo, ma tud potovanje v avanture nek svoj dodaten čar, to pa….

To je pa res svetovni dosežek. Vauuu

Dobil bos najmanj aids, gonorejo, kolero in podobne zadevce 🙂 tko da ne hodi vec nazaj v slovenijo, kar v phuketu ostani, bolnik mali, djubre ha ha

In pol se gres po tu hvalit da bos sexal shemale in razne 20letnice boleznimi. Fajn se mej, kekec ha haha

Kje se nahajajo ta ljubljanska kurbišča?

Kako Evropejci hodijo na Sex turizem! Naj vas bo sram kako izkoriščate te uboge ženske in jih drogirate, to je v glavnem vse sex na drogah, da ste bolj potentni in vzdržljivi, da ubogi ženski vagino do krvi….

Ahahahahaaaa faca 🙂

Tore, tako kot vi odhajate na Tajsko, boste najprej en teden bruhal …tri pa prihajal k sebi, za ostalo na nebo cajta ahahahahahaaa
[/quote]
Zato vzames liter rakije sabo 😀

Vagina se lahko ožuli do krvi? LOL

Ajde, ajde ne pretiravaj 🙂

kot divje zveri, to so sintetične droge, da človek ponori in ne ve kaj dela, poglej na google, Dokktor ali kaj si že?

Na youtube so videi kako folk kot divje zveri porivajo na crystal meth?

le oglej si dokumentarce

Turist, poglej si Glawoggerjev dokumentarec Whores’ Glory pa pridi povedat, ce imas se enako idejo o popotovanju na Tajsko.

Upam, da boš pod palmo ravno takrat, ko pride še hujši cunami, kot tisti leta 2004.

https://www.youtube.com/watch?v=NhgpTrgLYt4

Moški divjaki. Ko živali. Slabše.

Z družino smo si šli ogledati nočni utrip z najvišjega vrtljivega stolpa hotela, v Shanhai-u.
In kaj vidim, same starejše belce z čudovitimi kitajskimi spremljevalkami. Moram reči , da sem bila presenečena.

Presenečena v kakšnem smislu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close