Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nove aktivnosti

nove aktivnosti

Živim v večjem mestu in so otroci že malo zrasli. Rada bi se posvetila malo sebi. Hodim na jogo, se družim s prijateljicami, cca1x na mesec grem ven v lajf.

Vendar mi to ni dovolj – rada bi počela nekaj kar me zares vesli – samo ne vem kaj je to?Zapišite svoje želje, mogoče bom nekje med njimi odkrila svojo 🙂

Poišči si nekoga, ki ima strategijo izdelano!
V postih, ki si jih napisala danes, mi ne deluješ najbolj neumna, da ne bi znala.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa pojdi večkrat ven s prijateljicami, pa še kakšno aktivnost ali duhovne vaje si omisli, pa boš naredila nekaj zase.

pon -> seks
tor -> f.u.k
sre -> na.te.go.vanje
čet -> flodranje
pet -> porivanje
sob & ned -> počivanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nm3w- od tvojih naštetih aktivnosti bi jest rada imela kako plačano dejavnost, ker saj veš je treba položnice plačat, drva kupit, otroke oblečt, avto registrirat, plače kmalu zmanjka, misliš da bi to bilo izvedljivo….čawči

komot.
ti kar na počivališče tovornjakarjev pa na delo ☺ … 30% zaslužka je mojega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ali pa te povabim na kak potep.slo in bližnja okolica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close