Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Novalja – plaža

Novalja – plaža

Za poznavalke Paga imam eno vprašanje – a je v Novalji kakšna vredu plaža?
Če je, bi prosila, da mi napišete kje, v katerem predelu?

Prebrala sem za Zrće in ostale, ampak me zanima prav za Novaljo, ker bi tam najeli apartma, pa se pol ne bi vozili.

To sem gledala, ampak je vse v okolici Novalje:
http://www.novalja.info/plaze-hr.shtml

Hvala za pomoč!

Mi smo se iz Novalje vedno vozili. Ni nobene v redu plaže.

tudi meni v sami novalji ni všeč oz ni vredu plaže. plaže je le praktično pred hotelom pagus in to je to. se moraš res vozit kam drugam:(
lp

Tudi meni ni všeč nobena plaža okoli app.Smo se vozili.

Hvala vsem trem za info!

Sem gledala po netu, pa se je tudi meni tako zdelo, ker pa ne poznam, sem se raje še prepričala.
Bomo potem raje nekaj drugega izbrali!

Hvala in lep dan!

Priporočam raje Staro Novaljo, tam imate dobesedno pred apartmaji skozi po celi dolžini plažo. Novalja sama pa ima vse bolj tako tako.

Hvala tudi tebi! Bom pogledala, če se tam sploh še kaj dobi.

Za novo: hotel pagus je v mestu Pag.
Lepo plažo v Novalji imaš pred hotelom Liburnija ali pa v neposredni bližini kampa Straško.

ups potem sem zamenjala hotel:)
hvala za popravek

Mi smo pred leti hodili iz novalje v avtocamp Straško.Je čisto blizu in je ZZZEELLOO lepa plaža.Vendar je blo nekaj malega za plačat,ne veliko.

Ni več dovoljen vstop v kamp Straško.

Tudi jaz sem brala, da se ne da več it v Straško. Imajo menda samo za svoje goste (kampa).

Se opravičujem, ampak če je pred Liburnijo lepa plaža potem… V bližini Novalje je ogroooomno čudovitih plaž, a v samem mestu je pa bolj žalostno. Jaz ne bi izbrala apartmajaj v mestu. Potem je boljši Gajac, tam je vsaj nekaj plaži podobnega.

Se strinjam z uluru.Meni se zdi pred Liburnijo svinjsko.Sem se sprehajal tam zjutraj, ko je naneslo na plažo ogromno trave in je smrdelo.Da o vodi ne govorim.V Gajcu je res nekaj kot plaža, tudi en manjši del z mivko.
Ko sem bil prvič na Pagu sem se zaljubil vanj in smo šli tja 3 leta zaporedoma, potem pa mi je “dosadilo” glede bližine plaž ter kasiranje za parking na veliko dostopih do plaž malo ven iz Novalje, kjer imajo verjetno domačini svoje parcele.Ne vem pa, če je sedaj še vedno tako.

No pred Liburnijo se meni ni zdela tako grozna plaža, je pač manjši prodnat pas. Svinjska je c samem centru Novalje pred hotelom Loža. Gostje tega hotela se pa res morajo vozit.

Drugače pa je lepa še v Zrčah-vendar gužva, v Gajcu, Stari Novalji, mestna plaža v mestu Pag, plaža Sveti duh in Cista med Novaljo in Pagom in seveda v kampih kot sta Straško in Šimuni-tja pa vstop ni več dovoljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close