Novak Djokovic Srb-Srbin najboljši
Yugoslavia:The avoidable war
a si ti ta pička jakoncelj79
Izgleda da te Hrvati ne jebejo preveč[/quote]
http://www.youtube.com/user/Jakoncelj79
ti lahko izbrišeš moja sporočila toda vedi da se bodo vedno pojavila ponovno koliko krat po potrebno
Najprej pošlješ video kot “dokaz” za tvoje besede obtožbe nato pa se še podpišeš pod hrvaški video na youtube.In to celo v Srbohrvaščini!Hihihihihihhihihihihi mislim kakšen debil!!!!!!!!!!
Samo tu je problem nihče te NE JEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Analiza tvojega profila pove vse
-31 letnik
-1 prijatelj
-Ogledi kanala 262
Vidim da imaš kar precej filmov med rubriko priljubljeni.Zdaj jih imaš 99.Priporočam ti nov video film z naslovom Yugoslavia:The avoidable war.To bi bilo odlično nov video med tvojo zbirko !!!!!
Daj človek zaokroži na številko 100 z filmom Yugoslavia:The avoidable war!!!!!!!!!
Seveda se sem, ker otrok sem se dosti presmejal. 🙂 Tega gospoda pa ne poznam dobro, saj sem bil takrat premlad, ampak če je bil podobnega kalibra kot Milošević, mislim, da ni vredno izgubljati besed o takšnih vzvišenih in oholih samodržcih, posameznikih, ki naščuvajo množice in ki v totalitarističnih režimih “rešujejo” vse s surovo silo, vojnim nasiljem, hujskanjem in demagogijo (Hitler, Stalin, Mao…) – namreč zanje velja, da je uniforma kompenzacija oz. podaljšek njihovega “tamalega”, občutka inferiornosti, takrat se lahko počutijo večje in močnejše, kar lahko danes tudi opazimo pri nekaterih policajih in vojakih. Ker vsaka vojna je ogromno zlo, ki nam kaže naše dejansko poreklo – očitno “sorodnost” z živalmi in ne s civiliziranim mislečim človekom, ker v vojnah nastradajo nedolžni, civilisti. Politiki raje naj (po)skrbijo, da bodo ljudje živeli v miru in slogi, da bodo zagotovljene osvnovne svoboščine, da bo kaj za v lonec dat, da bo za mlade prihodnost in podobno…
ponosno nacionalistično deblo orangutanov press
Seveda se sem, ker otrok sem se dosti presmejal. 🙂 Tega gospoda pa ne poznam dobro, saj sem bil takrat premlad, ampak če je bil podobnega kalibra kot Milošević, mislim, da ni vredno izgubljati besed o takšnih vzvišenih in oholih samodržcih, posameznikih, ki naščuvajo množice in ki v totalitarističnih režimih “rešujejo” vse s surovo silo, vojnim nasiljem, hujskanjem in demagogijo (Hitler, Stalin, Mao…) – namreč zanje velja, da je uniforma kompenzacija oz. podaljšek njihovega “tamalega”, občutka inferiornosti, takrat se lahko počutijo večje in močnejše, kar lahko danes tudi opazimo pri nekaterih policajih in vojakih. Ker vsaka vojna je ogromno zlo, ki nam kaže naše dejansko poreklo – očitno “sorodnost” z živalmi in ne s civiliziranim mislečim človekom, ker v vojnah nastradajo nedolžni, civilisti. Politiki raje naj (po)skrbijo, da bodo ljudje živeli v miru in slogi, da bodo zagotovljene osvnovne svoboščine, da bo kaj za v lonec dat, da bo za mlade prihodnost in podobno…
ponosno nacionalistično deblo orangutanov press[/quote]
vem hude probleme imaš lepo opisuješ samega sebe inferiornost sorodnost z živalmi orangutovstvo nacionalizem in še marsikaj drugega
primerjati Miloševića z idioti kot je Hitler Stalin Mao Zedong je mislim idiotizem prve vrste
Ti si dokazal majhen IQ in še vedno dokazuješ svoj bedni nizki IQ
Tako velik IQ imajo vaši politični vojni hujskači, da imaš v Srbiji sedaj 200 evrov plače in pol ljudi živi v hudi revščini in pomanjkanju. Vsekakor politiki z vizijo in “veliki Srbi”, kjer za njihove velikoumne politične poteze in grehe pokasirajo naslednje generacije, ko pahnejo narod v bedo…
Kakšno plačo imaš ti bednik.Vsi vemo kaj je Ameriški veleposlanik Mussomeli rekel pred kakšnim tednom nazaj.Sedaj imate nekateri (gospodarsko korist) ko Slovenija sodeluje gospodarsko.Pazite da boste imeli še vedno gospodarsko korist ko pride Šešeljeva stranka na oblast.Šešelj in njegova stranka nima preveč simpatij za vas.Šešeljeva stranka bo kaj kmalu na poziciji katero si zasluži – vlada in to je vladanje v pravem pomenu
Pojdi raje na kako pivo, da se pomiriš. Če ne, potem pa še na kakšno nogometno tekmo – in če boš še boš naprej živčen, se malo s skletivicami izživiš, pa izruješ kak stol s stadiona in ga zaženeš na občinstvo. Mogoče se boš takrat malo ohladil, ali pa malo svojo pobožaj, če sploh imaš kakšno pri roki – ker ženske imajo zelo blagodejen vpliv na moško dušo, vendar imajo rade druge stvari, kot pa da jim kdo noč in dan naklada o politiki in zamori duha…
Matjazko kdo je prvi začel govoriti o politiki če ne ti.Kar se pa tiče nogometa in žensk je razlaga sledeča:
-Prvič jaz ne lomim stole niti ne uporabljam kletvic niti ne mečem stole v občinstvo.Imam občutek da si zelo izkušen dečko kar se tega tiče.
-Drugič Kar se tiče žensk naj te ne skrbi.Raje poskrbi ti za svojo žensko če ti sploh imaš žensko.Kristus Božji Matjazko poglej kakšne romane ti pišeš tukaj po internetu.In to že več kot 1 leto.Jaz napišem na primer 3 stavke ti pa mi odgovoriš in napišeš 30 stavkov.Kristus Božji Matjazko kakšno nakladanje od tvoje strani tukaj na internetu.Kristus Božji Matjazko zamisli se nad sabo!!!!!!!!!!!
Malo manj razpravljaj o politiki, ja, pa kako deklico raje pobožaj. :)) Lahko ti jaz kako zrihtam, da se malo zrelaksiraš, če si že malce starejši striček, ker živiš očitno v osemdesetih in se mi smisliš, ko si vrtiš nonstop enak film s to politično in nacionalistični navlako, ki jo potem forsiraš drugim tukaj.
To je sedaj moj zadnji post, ker me poltika zanima toliko kot lanski sneg, ko bo pa tekla tema o ženskah, lahko tudi temperamentih Srbkinjah, pa povej. Pa mogoče o papici, odojkih, čevapčičih, pleskavicah, če boš kaj prirejal, me lahko povabiš 😉
Kakšno plačo imaš ti bednik
Pazite da boste imeli še vedno gospodarsko korist ko pride Šešeljeva stranka na oblast.Šešelj in njegova stranka nima preveč simpatij za vas.Šešeljeva stranka bo kaj kmalu na poziciji katero si zasluži – vlada in to je vladanje v pravem pomenu
lej ,celo Šešljevi radikali niso tako neumni, da bi ponovili isto napako v roku 20 leti, niti nimajo sredstev še manj pa podporo ljudi, srbska vojska je v rasulu in si še dolgo ne bo opomogla od natovega opustošenja leta 1999, edina kost ki jim ostane za glodanje je Kosovo, ki ga je Miloševič zaradi svoje neumne politike dobesedno podaril Albancem , enako mu je uspelo ustvariit v Bosni to, čemur se je evropa dolgo upirala, muslimansko državo, skratka, srbija potrebuje nov zagon in tega bo dobila le če so bo lepo obnašala, če ne…pglej si slike izpred 10 let pa boš videl… velikokrat smo se šalili na ručun srpskega ekspanzionizma, v resnici si ne želite velike srbije, pač pa malo slovenijo in treba je rečt, dobro vam je uspelo skrčiti srbijo v zadnjih 20 letih, če vam gre še vojvodina za sebe…si lahko samo rečemo, podajmo si roke, bratje srbi))
“NATO opustošenja leta 1999” LOL a to je tisto upostošenje ko so uničili 13 tankov v 3 mesecih
8 oklepnikov in 27 artiljeriskih kosov? LOL Srbska vojska ni popolnoma nič v rasulu
Vojvodina se ne bo odcepila ker je tam v Vojvodini 80% Srbov
ko govorimo o velikosti in primerjavi
V Beogradu je prebivalcev 3.000.000
V Sloveniji je prebivalcev 2.000.000
oglej si video ob 4.30
http://24.ur.com/novice/slovenija/po/aretaciji-cirkus-v-haagu.html
prej bi rekel da se bo Republika Srpska odcepila.V Republika Srpski je 90% Srbov in RS zavzema 50% celotne površine Bosne
Površina Republike Srpske : 25.000 km2
Površina Slovenije : 20.273 km2
V Slovenski Vojski imate polno “diverzantov” miši ki so onesposobile letala Slovenske Vojske in to so Pilatusi
Oglej si ti malo Vukovar leta 1991.Leta 1991 bi lahko tudi vas to doletelo.Vukovar bi bil v tem primeru prava mala vaja-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)
Jelko Kacin je leta 1991 omenjal da so se letala 30.6.1991 dvignila iz 6 letališč proti Sloveniji.
OPA!!!!!!!!
6 letališč pomeni 1200 letal OPA
Ti se lahko šališ kolikor se hočeš ampak povem ti da v Ljubljani Velenju in še marsikje drugod čefurji ( Hrvati Bosanci Srbi Albanci Makedonci) kot jih vi imenujete vladajo tem področjem
Srbi ne želijo Slovenije kot del Velike Srbije , Srbi ne želijo Slovenije niti nikoli niso želeli niti ne bodo želeli Slovenije kot del svoje države.Raje se zamisli nad Hrvaškimi Madžarskimi Avstrijskimi in Italijanskimi apetiti.Slovenskemu narodu in Sloveniji ne želim trpljenja pač pa srečo in zadovoljstvo ,vse najboljše.Recimo Hrvati Avstrijci Madžari Italijani pa res želijo Slovenski teritorij.V času druge svetovne vojne je del Slovenskega ozemlja bil pod okupacijo hrvaške fašistične , nacistične “NDH”.
pozabil si še dodati, da je nato uničil srbom polovico migov 29 , dva takoj po vzletu, ostale pa preden so jih poskrili v hangarje, …no nekaj so jim že prej uničili hrvati, ostanki miga 21 so še zdaj na ogledu pred muzejom zagrebu, to je tist mig, ki ga je hrvaški vojak sestrelil z ak-47, verjetno edini primer v zgodovini da nekdo z avtomatsko puško sestreli nadzvočno letalo)) glede letal ki so se dvignila proti sloveniji, že mogoče, ampak do slovenije sta priletela samo dva miga, ki sta nato obračala nad drvogradom, ostali pa, so šli na kite- kat?….o vukovarju, za ovčaro si slišal? verjemi če premoreš peščico dostojanstva se ne hvali s tem…kaj pa se je zgodilo s silno srpsko vojsko in njenimi junaci pa se je vidlo leta 95 med nevihto…pa čeprav srbi še vedno trdijo,to nije bio kukavički beg, nego taktičko povlačenje…seveda se že vračajo srbi na hrvaško..predvsem da si namočijo trudne noge, morje je pač morje, a ne?
drugače, kako kaj donavska mornarica’ še pluje al se je zagozdila pri đerdapu?
v vojvodini je cca 60% srbov, ostalo so madžari, slovaki, romi, hrvati itd,…ampak zares zanimiv podatek je o bdp, v srbiji je cca 7000 usd na prebivalca, pri nas pa ca 28000 usd, to je torej rezultat srbskih osvjanj, poleg izgube kosova, črne gore (in s tem dostopa do morja)..republika srpska se ne bo nikoli priključila srbiji, razlog je preprost, srbija si tega ne želi, ker si nima z njimi kaj pomagati, komaj so se rešili revnega kosova, zdaj pa naj si navleče na grbo republiko srpsko, drug razlog je ta, da so srbi morali požreti svoj ponos in poklekniti pred EU, in če bi hoteli republiko srpsko priključit, bodo lahko gledali Eu samo preko hrvaške, bre eu pa ni razvoja srbije, ker ni dotoka kapitala, ni investicij itd…kakorkoli obračaš srbi so jih v zadnjih 20 letih dobili po nosu na vseh koncih in krajih, še celo tako opevano bratsvo z rusi je močno načeto…že mogoče da so rusi in srbi bratje, samo kaj ko si njihove denarnice niso sestre..itd itd
lp
V Vojvodini je 80% Srbov in ne 60% ot tega okoli 10% je Madžarov
Na prebivalca ni 7000 usd ampak 12000 usd
Operacija “oluja” je zločinska operacija.Ti dobro veš kaj je povedal Wikileaks o operaciji “oluja”.
Hrvati so po pički dobili v enem dnevu Operacija Una.Kdo je sedaj pička
Hrvati niso sestrelili niti enega letala miga 29.Gdo je prvi v zgodovini strelil “nevidno” letalo? Srbi je odgovor.Hrvati niti niso sestrelili mig-21 (reaktivca) z avtomatsko puško LOL
Nato ni uničil polovice vseh migov 29
Kje je Slovenska mornarica in letalstvo?Ni je kajne.Koliko ima slovenska vojska operativnih tankov? Odgovor 13 -:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:):):
Brez skrbi da bo Republika Srpska postala neodvisna država ali se pa bo priključila Srbiji.Kdo si ti da govoriš da Srbi nočejo priključitve Republike Srpske.
O ponosu govoriš? LOL če gdo zna požreti ponos ste to vi.
Bratsvo med Srbi in Rusi prav nič ni načeto.
Raje poskrbite da bo še vedno na prebivalca v Sloveniji 28 000 ko pride Šešeljeva stranka na oblast.Slovensko gospodarstvo je močno odvisno od Srbskega tržišča.
Če bo kdo dobil po nusu boš to ti.Samo povej mi tvojo telefensko številko.Koga pa briga vstop v
EU.Velika večina če ne vsi si itak ne želijo vstop v EU.Bodi previden ko enkrat NATA ne bo več da vas Hrvati morda tudi Italija Madžarska Avstrija ne spržijo.Vukovarska bitka je bila največja bitka v Ex Jugoslaviji.Hrvaški poraz v Vukovarski bitki je največji poraz Hrvatov vse od Druge Svetovne Vojne pa naprej do današnjega dne.
Zdaj po pojdi krepiti Slovensko-Nemško bratstvo Bečki Konjušar :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)-:)
ne bi rekel, dejstva so dejstva in še taki spin doctor kot si ti jih ne more spremeniti, če srbi ne bi imeli močne želje po vstopu v eu, potem bi si njihovi vojni zločinci še vedno guslali in pasli ovce po planinah, tako pa lepo sedijo v haškem zaporu, migi, kot sem ti rekel, pojdi na izlet v zagreb pa boš videl mig na razstavi, oz kar je od njega ostalo, glede 29 enako, ti si kar zatiskaj oči, res je je srbi so edini ki so do sedaj sestrelili F 117, pozabil pa si povedat da so po tem dogodku ostali brez vseh še operativnih radarskih in raketnih sistemov..glede slovenske vojske, sam sem mnenja da je popolnoma nepotrebna, tako kot naše članstvo v natu, tako da še teh 13 tankov, ki so po tvojem operativni, lahko konzerviramo…
ampak največjega bedak pa si nardil iz sebe z trditvijo da je slovensko gospodarsto odvisno od srbov, to je mit ki ga je začel širit Spunović in ko je ukazal embargo na slovenske izdelke, takrat se je lepo pokazalo kdo je od koga odvisen, slovenci smo kjer smo, srbi pa, so kjer so, kot vedno iz bdp-ja se vidi kdo koga potrebuje, ne vem zakaj potem srbija slovenskim podjetjamudi take bonitete če se odločijo za investicije v srbiji? dobesedno prosjačijo za denar tako kot za članstvo v eu..
o vukovarju je pa sploh nepotrebno zgubljati besede, da se nekdo hvali z vojnim zloćini in s tem da je po zavzetju pobil ranjence in civiliste in to označuje kot zmago-bolano,bolano,bolano
Bitka na Kosovem Polju ni bil poraz ampak neodločen izid.Bitka na Kolubari ali Bitka na Ceru ali katera druga bitka prav gotovo ni bil poraz ampak prve zmage v Prvi Svetovni Vojni.Takrat se ste vi služili kot topovska hrana.[/quote]
res je pa tudi da so srbi prvič zajebali slovence ko so leta 1456 v beogradu umorili neoboroženega ulrika celjskega in s tem spremenili potek zgodovine na slovenskih tleh, pa nato spet leta 1918, pa leta 1945 pa 1989 ko so kradli denar iz zvezne blagajne pa leta 1991 z vojaškim napadom…
-Tvoja telefonska številka bednik.
-Vojska Zvezne Republike Jugoslavije ni ostala brez operativnih radarskih in raketnih centrov po sestrelitvi “nevidnega” letala.
-Ja Slovenija ima za milljarde koristi na Srbskem tržišču.To je dejstvo!
-Še enkrat “Hrvati” niso sestrelili nobenega miga 29 sploh pa ne letalo tipa mig-21 z avtomatsko puško.
-Nihče ne prosjači za denar.zaradi mene ti in ostali podobni tebi kar zaprete Slovenska podjetja v Srbiji.Še enkrat.Nobeden ali vsaj ogromna večina ne želi v EU
-Sledeče : Vukovarska bitka ni nobeno hvaljenje umorov civilistov.Oborožene sile SFR Jugoslavije so tako zelo spržile “Hrvate” v Vukovarju da jim niti operacija “oluja” ni pomagala.Vukovar je mislim edino ali eno redkih mest ko so ostali pod Srbsko (Zvezna republika Jugoslavija) kontrolo vse do leta 1998.Če imate vi pravico “proslavljati” zločine “NDH” in ustaškega pevca “Thompsona” potem imam jaz pravico hvaliti kar hočem.izgleda pa da si ti en “Hrvat”.Namreč kot vse ostale “Hrvate” te zelo boli Vukovarska bitka.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://zmenkofon.com/funny/Slovenac%20i%20Srbin%20psovanje.jpg[/img]