Nova zveza, majhne prsi…
Pozdravljeni…
eno vprašanje bi imela..
Imam jih že čez 40, kar nekaj let sem bila samska, razlogov je več..ampak zdaj sem v zvezi, lepo mi je in veliko se druživa, pogovarjava..tudi na morju že skupaj itd…
Vidim pa, da ena zadeva pa je pri meni še vedno pereča..in to je moje majhne prsi..pa sem drugače bila vedno zanimiva za moške, vitka in simpatična..ampak to me pa ubija, ko se mi zdi, da vidim na vsakem koraku, kako se ženske šopirijo z lepimi večjimi prsi, jaz pa še z podloženim modrcem komaj ustvarim vtis, da je nekaj tam spodaj..
Pa so moje prsi zelo občutljive, uživam, ko se jih boža, poljublja…ampak vedno sem imela prikrit občutek manjvrednosti, oz. prikrajšanosti zaradi tega..
No ta moški mi je zelo všeč, s katerim zdaj hodim, nisva pa še šla do “konca”..veliko se crkljava, ampak oba nekako čakava, da bova začutila in se spustila še naprej..
Velikokrat mi pove, kaj mu je na meni všeč in to je npr. ritka, vitko telo..prsi sploh ne omeni..po drugi strani pa, ,ko mi je pripovedoval, je velikokrat omenil, da so mu všeč prsi na splošno…če pogledam njegove bivše, so bile vse zelo obdarjene tam..
Tako da jaz imam zdaj dilemo, ker se drugače vse pogovarjava, tu pa sem raje tiho..vem, da imam dosti atributov, večjih prsi pa pač ne..je bolje, da se jaz nekako sprijaznim s tem in da že enkrat prebolim, da tega nimam..saj on nima nič s tem…po drugi strani bi mi bilo lažje, če bi o tem govorila z njim in da bi vsaj izvedela, ali ga to pri meni res tako moti, kot se meni dozdeva..ker me pri crkljanju povsod drugje boža, po prsih pa ne..čeprav so moje bradavičke tako občutljive…saj sem nekajkrat dvignila majčko in ga vzpodbudila, ampak se mi zdi, kot da to naredi pač zato, ker jaz želim..boli me, ker se ne more tudi on pocrkljati ob mojih prsih, ker jih pač skoraj ni…bojim se, da bi s pogovorom o tem pokazala preveč nesamozavesti in negotovosti vase..da bi ga izgubila..hkrati pa me je tudi strah, da bo to tako pogrešal, da mu jaz ne bom dolgoročno ok…bi bilo morda bolje, da se povežem s kom, ki mu prsi ne bodo tako pomembne, ali pa ne bi hlepel za lepimi dekolteji itd..ker kakor ga opazim, se zelo zazre v izzivalne dekolteje..jaz si ga ne morem ustvariti z številko A…
Povečanje ne pride v poštev, v življenju sem dala čez določene operacije in ne želim poseči v telo..
Lepo prosim za vaša mnenja, konstruktivna prosim..hvala in lep pozdrav…
Tip, ki ne zna diskretno pogledat druge ženske, je navaden paja patak, pa ker si dovolj stara, po mojem veš, kaj to pomeni. Včasih smo negodnim moškim, bumbarjem, kretenom in tako dalje govorili tako. Glede na to, da se te po prsih ne dotika, pomeni, da se mu sanja ne o ženskem telesu, kje so občutljive točke in tako naprej, torej bo pri seksu hlod in bo poskrbel samo zase. A si predstavljaš, da se ženska ne bi dotaknila partnerjevega penisa, ker bi bil pač manjši od povprečja? No, to je za moje pojme iste.
Da pa zija druge ženske v dekolteje … res, s takim se nima smisla bosti. Meni je jasno, da moški gledajo, glede tega si ne delam iluzij. Ampak to morajo narediti na način, da tega njihova ženska ne opazi, še manj pa tista, ki je opazovana. Sploh pa na začetku zveze itak ne bi smel imeti oči za drugo kot zate.
Kar se tiče operacije, pa v redu razmišljaš. In povečanje sploh ni tak mačji kašelj, kot bi človek mislil. Sama veš, koliko časa se človek pobira po operaciji in tukaj ni nič drugače, tudi zapleti so možni in res ni vredno tvegati, če vprašaš mene. Lej, od kolega dolgoletna partnerka si je dala povečati prsi, ko sta bila skupaj že kakih 15 let. On je bil strogo proti, je precej ozaveščen … Ampak okej, njena muha in želja, denar je imela, pa naj to naredi. Ampak s tem problema ni bilo konec. Potem je stalno poslušal, da niso v redu, da bi drugo obliko in tako naprej in tako naprej. In si je ženska dala zamenjat vsadke. In potem so ji bile všeč in potem se je stalno ven metala z njimi in če kdo ni pohvalil novega oprsja, je bila malo da ne užaljena. Skratka, postala je obsedena s tem, pretirano, vse se je vrtelo samo še okrog tega (ženska drugače lepotica), nadaljevala je še z drugimi posegi. Hočem reči, očitno včasih ne gre samo za velikost modrca, ampak so zadaj še druge stvari, ki jih ena operacija itak ne reši.
Mislim, da jih tudi v tem primeru ne bi in bi tvoj izbranec še vedno odkrito buljil v druge. Upam, da ima pri tem vsaj usta zaprta.
Malo mi je pa čudno, za kakšno zvezo gre, če sta veliko skupaj, pa veliko se pogovarjata, celo na morju sta bila skupaj, pa … “nista šla do konca” (=nista seksala”) …
No, saj … vsak po svoje in ve kako in kaj …
Vsekakor, če ga tvoja številka (A) zelo moti, ti bo to povedal in zveza ne bo trajala prav dolgo. Nekaterim moškim je velikost košarice zelo pomembna (tako kot nekaterim ženskam velikost penisa, pa naj bo moški še tako ohhhh in ahhhh, če ima premajhnega, da ga ne čutijo dobro pri seksu … se poslovijo …).
Se pa strinjam s tabo glede (plastičnih) posegov. Če imaš do tega odpor, ga pač imaš. In moški te mora sprejeti tako kot si z vsemi napakami vred.
Ja to, da ni bilo še konkretnega sexa je pa tako…nekaj časa sem bila samska in običajno je bila pot pri novi zvezi taka…privlačnost, postelja, potem pa šele spoznavamo drug drugega, s kom smo sploh spali..potem je v meni naredilo klik in sem si zeželela izkušnjo, pri kateri bi bil sex jagoda na torti..in meni je ta človek res tako všeč in tako lepo se počutim v družbi z njim in ko se pogovarjava…da me trenutno že to tako napolnjuje, da bi res rada šla v sex ob trenutku, ko bom res čutila, da se želim združiti z njim..ne samo z njegovim telesom, ampak z njim kot celoto..on tudi to sprejema in ne sili…včasih pa sem šla tako hitro v to, ker nisem vedela, da je še toliko drugih lepih stvari, ki so tudi intimne, ne samo konkretni sex…je pa res, da čutim negotovost ob tem, da čutim, da ima rad velike lepe prsi…tukaj še tipam, kje lahko jaz spremenim zaznavanje in kje se moja zgodba konča in začne njegova..in če to jaz lahko sprejmem..najbolj pa se ukvarjam s tem, ali naj spregovorim z njim o tem..ker lahko da si vseeno samo jaz napletam svoje filme v svoji glavi..
Glede na to, da čutim ta primanjklaj že od vedno, sigurno ni v vsem krivda v njem..verjetno je samo sprožilec, je pritisnil na to tipko in zdaj je na meni to, da se sprejmem taka kot sem in da bi nehala hlepeti po tem, kako bi bilo lepo videti in kako bi imela več samozavesti, če bi imela to kapaciteto…v preteklosti sem se tudi družila z nekom, ki pa mu prsi sploh niso predstavljale nekaj takega, ampak so mu bile všeč lepe noge, kar pa vsekakor imam…takrat se sploh nisem obremenjevala s svojimi prsmi…tako da nekaj tu od zadaj sigurno sicer je na drugi strani, da pravilno čutim…ampak lahko da vseeno pretiravam..pa da je mogoče tu tudi njegova osebna rast na tem področju, da do zdaj nobena njegova zveza ni vzdržala, pa čeprav so imele njegove bivše polno oprsje…
Še to, jaz mislim, da ko moški pogleda drugo žensko bomo me to vedno opazile…razen če na to res ne damo čisto nobenega poudarka…
Sem pa enkrat šla iz plaže, v nasprotni strani pa so hodili ljudje, predvsem parčki…sem prav opazovala, moški skoraj vsi, ki so imeli pod roke ženske, so me zelo konkretno pogledali, od nog do glave..in ker so njihove partnerke hodile vštric, pa tega res niso mogle videti…v takem primeru to moški naredijo zeeelo diskretno, ker jim ni treba obrniti glave…
Aja še to, nisem napisala, da se me ni dotaknil, ko sem dvignila majčko…se me je…ampak da imam jaz občutek, da me je takrat samo zato crkljal tudi tam, ker sem pač jaz namignila, da to želim..jaz pa bi hotela, da bi bilo tudi njemu to lepo…
ene parkrat mi jih je poskusil nekaj gnesti, to pa ni šlo, gneteš lahko po moje samo velike, oz. večje…pač lahko si tudi domišljam ne vem..res bi rada to od njega izvedela…pa to pa res še zdaj si nisem na jasnem, ali naj odprem pogovor z njim o tem…ali bom na tak način samo izpostavila svojo nesamozavest na tem področju..je bolje biti tiho in da gre mimo…
Še mojih 5 cetnov:
Ženske prsi po moje v resnici nimajo neposredne povezave s tem a se ti s tem tipom ujemaš ali ne. Mislim, da nisem edini, ki ne gleda na velikost prsi kot na pomembno lastnost moje morebitne partnerke, je pa gotovo osebna preferenca glede izgleda, tudi velikosti prsi, lahko pri vizualnih tipih ljudi zelo pomemben faktor. …pa spet ne odločilen faktor.
Precej bolj pomembne so druge lastnosti, ki pa imajo s samim telesom partnerke le posredno povezavo.
No… če te drugi tipi premerijo od nog do glave si gotovo greha vredna in zato obešanje na problem malih prsi ni nič drugega kot tvoje izkazovanje nesamozavesti. Če tvojega motijo majhne prsi in to vidiš kot problem, potem je najverjetnej res problem, ki se bo čez čas samo še povečeval.
To, da pa da sta nekakšen par in greš s tipom na morje pa ne sexata… ha, to pa je zame neprestavljivo. 😉
Tudi jaz imam majhne prsi pa se s tem ne obremenjujem. S svojim partnerjem sem že na začetku načela temo, koliko mu pomenijo velike prsi in če bi jih pač pogrešal. In veš kaj? On se z mojimi joškicami rad poigra, bradavičke so pa itak občutljive ne glede na velikost prsi. In tudi košarica A lahko zapolni njegova usta.. je pa res, da ne more gnesti. Ma ne sekiraj se. Upam pa, da res ne gleda tako hrepeneče za velikimi dekolteji, ker to je pa nespoštljivo do tebe. Kar pogumno in ga povprašaj, saj si dovolj stara!
Pozdravljena,
še moj prispevek.
Najprej malo kritike. Ženske komplicirate. Neja42, ti kompliciraš. Delate si v glavi neke svoje zgodbe, brez konkretnih podatkov in se tako obremenjujete, da si delate škodo in posledično drugi strani tj. partnerju. Če bi imela 15 let, bi popolnoma razumel tvoje skrbi. Zdaj ko si 40+ pa ne vidim razloga za to. Če nekom nisi všeč takšna kot si, če ga moti detajl na tebi, tvoja “pomanjkljivost”, pa nista za skupaj. Naj si poišče bolj “ustrezno” partnerko. En komentar prej je bil zelo lep, ko je omenil moško pomanjkljivost v dolžini. Če žensko moti, da imam premajhnega, naj si poišče nekoga z večjim. Podobno je pri tebi. Mislim, da si delaš skrbi po nepotrebnem.
Načelo moški imamo radi joške, čim večje tem bolje….Baje da so to neki hudi kompleksi, še iz obdobja dojenja. Enostavno si ne moremo pomagat. Radi si ogledujemo velike joške na TV, v časopisih, obračamo se za njimi na cesti, delamo v glavi scenarije kaj bi vse počeli z njimi, kaj bi vse porivali med joške, kako bi se igrali z njimi, špricali po njih, itn, itn…Tako fantaziramo moški.
V praksi pa ni čisto tako. Ne motijo nas majhni joški, ne motijo nas premajhni joški, ne moti nas to da niso identični, da niso pravilne oblike, da malo visijo, ne motijo nas druge “pomanjkljivosti” in “nepravilnosti” …..skratka, da niso takšni kot pri našem fantaziranju. Tako funkcioniramo moški.
Torej, sprosti, uživaj, ne razmišljaj o tem. Vem, da je to lažje napisati kot narediti, ampak verjami, da veliki večini moških to ni problem in te zaradi tega ne bo pustil. Verjamem, da je tvoj partner opazil tvoje majhne prsi, in če bi ga tako motilo, bi ti to že povedal. Če ti do zdaj pač tega ni omenil verjetno ga niti ne moti. Ne kaži pa negotovosti, ker to moški zelo hitro začutimo. Bodi ponosna in zadovoljna s sabo in svojim telesom, kar je za nas moške zelo zelo pozitvna stvar…
LP
Naj dodam še moje mnenje.
Sem samski, tvojih let, dokaj privlačen, športen tip. Že neki časa iščem punco za resno vezo.
Zanimajo me izključno punce z večjimi košaricami (od D naprej). Žal so izkušnje takšne, da je ustreznih, nevezanih, oz. punc za resno vezo
bolj malo, vsaj na Gorenjskem. :-()
Kar se pa tiče tvojega partnerja, mislim, da se nimaš kaj sekirat. Že zdavnaj te je sprejel takšno, kot si, in očitno si mu zeloo všeč, sicer
tole med vama ne bi dolgo trajalo. Kajti, obraz, prsi, rita so tri stvari, ki jih moški na ženskah najprej opazimo. Tako da, samo prepusti se, in uživaj.
Tako kot so ze zgoraj napisali – zenske dajete dolocenim pomanjkljivostim vse preveliko tezo. Moski sicer radi pogledamo za kaksno, ki ima ekstremno dolge noge, ekstremno velike prsi ali kaj podobnega, vendar to se zdalec ne pomeni, da to pogresamo na svoji partnerki.
Partnerko (vsaj vecina moskih) gleda celostno in ce je z njo, mu je ta oseba vsec kljub kaksni telesni pomanjkljivosti. Saj tudi mi nismo idealni.
Je pa res, da obstajajo doloceni osebki, ki imajo fetis na dolocene stvari (npr. en moj prijatelj je nor na blondinke, srecal sem ze koga, ki je nor ne velike prsi) in ce so to velike prsi partner pac ni pravi zate, v kar pa zelo dvomim, ker v tem primeru do vajine zveze sploh ne bi prislo.
Vazen je odkrit pogovor – povej mu, da bi ti veliko pomenilo, ce se bi dotikal tvoji obcutljivih bradavick, da si nesamozavestna zaradi velikosti svoji prsi in preprican sem, da ce je pravi moski, te bo pohvalil, ti povedal kako si lepa in te absolutno potolazil…
Meni so recimo manjse prsi bolj vsec kot velike, seveda ce so v sorazmerju s postavo. Na vitkih zenskah mi nikakor niso vsec umetni “baloni”. Ker pravis, da si drugace vitka, je po mojem mnenju tvoja velikost prsi ravno pravsnja in skladna s tvojim telesom.
Imel sem čast spati z žensko, ki prsi ni imela. Samo kolobarčke in bradavičke v velikosti normalni za mamo dveh otrok, samih prsi pa toliko kot jaz. Nobene maščobe tam. Vitka, lepa suhica. Božanski poljubi, čudovita koža. Njena muca tako božansko lepa, da je še nisem videl – niti na spletu ne. Seks kot poezija … to govorim, kot oseba, obsedena z joški, ter konkretnimi oblinami. Žal, sem ji bil samo potrjevanje njene samozavesti. Upam, da ti pomaga, če veš, da prsa niso vse kar nas moške osreči. Seveda vas “točkujemo”, a tudi ve nas. Imamo 13 cm binglja, pa se vseeno poročite z nami. Ni vse v joškah. VSE JE v TVOJEM ODNOSU DO TVOJEGA TELESA. To privlači ali odbije.
Forum je zaprt za komentiranje.