nova vremenarka na POPU, pa ima …
Je treba upoštevat, da kamera ful širi, tako da moraš bit res presušen, da na TV dobro zgledaš. Samo potem si pa v reali kot http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/anoreksicna-angelina.html
Ravno te dni sem jo enkrat uzrla in moram reči, da sem presenečena, da se zdaj na TV pojavljajo ženske v spranih kavbojkah in majčki z enim rokavom???? Poglejte malo naokrog in povejte mi na kateri TV se še pojavljajao tako ulično, vsakdanje oblečene mladenke, ki pojma nimajo o retoriki, ki nimajo niti tiste nujno potrebne sproščenosti in naravnosti pred kamero?
Za moje pojme je pred kamero treba biti urejen, nevpadljiv, sproščen, naraven in prebirati novice brez odvečnih, nosljatih, zvokov, mirno, razločno in vsebini primerno intonirano.
Tale vremenarka, lušna gor ali dol, ne izpolnjuje za moje pojme, niti enega samega navedenega kriterija, žal.
Ko sem prvič zagledala to novo vremenarko sem bila čisto frapirana kako je bila oblečena. Zelo neokusno in čisto mimo, res ne vem, ali Pop tv res ne premore enega stilista, ki bi malo čekiral kakšne grejo ženske pred kamero. Da ne govorim o voditeljici Maji, ki vodi informativne oddaje dopoldan ali zvečer z Vrhnike, tudi ona je včasih zrihtana tako, da ne veš ali se dela norca iz gledalcev ali kaj. Se spomite kakšna očala je nosila še kak mesec nazaj, pa hlače??
Sej ne morm verjet, kaj eni govorite. da ima preveč kg?????????
Pa kje vi živite v deželi anoreksikov?
Kako žalostno, kako ljudje nasedajo medijem in pritiskom družbe – o kao kulturnih normah, kaj je lepo in kaj ne, pozabljate pa kaj je normalno in zdravo!! In oblika ženskega telesa, ki ni androgenična! Bolani ste, fuj
Forum je zaprt za komentiranje.