nova “tovarna” hitre hrane
NIKOLI ne jem v teh mastnih fastfoodih, mi ne morejo prodati te svinjarije.
Sploh ne vem kakšen okus ima ta hrana, vem pa kako izgleda. Fuuuj.
Vsak dan kuham doma, vedno je hrana sveža, nikoli pogreta….še mikrovalovka mi ne dela več, ker jo imam 3 leta(predolgo stoji neuporabljena in se je pokvarila))), uporabila sem jo le za tajanje potice, mislim da dvakrat v življenju pa imam 40 let.
Nekateri pa ne morejo brezhitre hrane, mikrovalovke….??
PLOSK PLOSK !!
Finally je McDonalds v Sloveniji dobil konkurenco !!! In koneckoncev, BK (Burger King) ni tako splaba izbira, glede na razpoložljivost drugih verig fastfoodov po Evropi…
Sicer pa prenekateri Slovenci, ki nikoli ne preizkusijo pravega ameriškega fastfooda, sploh ne morejo ocenjevati po tistem evropejskem, ki dostikrat sploh ni niti približek….. Moj izbor št. 1 so še vedno ameriške verige, kot so: Wendy’s, Jack in a box, Steak’n Shake, Aplebees, pa seveda tudi Chili’s – ki je že bolj dinner burgerkarnica….. in pa seveda ORIGINALNI ameriski McDonald’s. Ko se vrneš v Slovenijo, potem vsaj 3 mesece ne poizkusiš slovenskega McDonaldsa, ker ni primerjave 😉 niti pri sendvičih, niti pri shake pijačah, niti pri krompirju…..
In v Sloveniji še vedno raje po povratku iz Amerike jem Horse burger, kot pa v Slovenski McDonalds, ki mi je neužiten, dokler se spet ne privadim 😉 no, ja BK now offers one option more 😉
Forum je zaprt za komentiranje.