nova tipkovnica
Hojla!
Ko sem bla v trgovini sem zagledala eno full dobro tipkovnico in ker mi ta stara že mal nagaja, sem kar novo kupila. Ampak problem je pa v tem, da ta tipkovnica sploh ne paše v moj računalnik. Luknjica za tipkovnico je prevelika, to se pravi je vtikač od nove tipkovnice premajhen. Sem pa vidla, da imam eno luknjico kjer lahko vtaknem tipkovnico, samo je računalnik ne zazna. V tej luknjici imam drugače miško vtakneno.
No, zdej me pa zanima, če lahko kupim kakšen razdelilček za ta veliko luknjo, ali pa če se kako drugače da naštimat, da bi tipkovnica delovala.
Ja sej vem, da bi mogla prej pogledat preden kaj novega kupim, ampak mi je bila tako všeč pa še full poceni je bila. 🙂
Hvala za pomoč!
LP
Aha, ok, je sprejemljivo!
Ja, drugač je moj računalniček res že kr star – ima že tri leta. Samo kar dobro služi svojemu namenu. Res, da mogoče ne morem vse iger igrat, če mi jih kdo posodi, ampak se ne sekiram ker jih ne igram tolk rada.
Drugač pa upam, da bo še dolg časa zdržal, ker nimam dnarja za novga 🙂 . No, ne bom ga preveč hvalila, da mi res ne bo zdele crknu :).
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.