nova tema
Lepo pozdravljeni,
Ker že kar nekaj časa (če sem čisto iskrena, nekaj let) še vedno razmišljam, ali se izpisati iz fakultete, še vas prosim za mnenje. Moja velika želja je začeti delati v drugi smeri, sicer v podobni, kot kar študiram. Največji problem je, ker se že dolgo spopadam tudi z odlašanjem, gre mi sicer dobro, vendar nekako zaradi tega ne napredujem tako hitro, kot bi si želela. Če bi na faksu, učenju uživala, bi me faks res veselil verjamem, da (že) kroničnega odlašanja ne bi bilo. Sem že skoraj pri koncu faksa, vendar kaj, ko v meni ni dovolj flegmatika, po drugi strani pa me zelo peče vest zaradi pogostega odlašanja. Hkrati vem, da če odlašala ne bi, bi faks naredila in bi vse bilo veliko lažje.. vendar ne vidim velikega smisla. Lahko omenim, da me pri odločitvi zelo zaustavlja tudi mnenje okolice, če storim to, k čemer se nagibam. Starša mi pravita, da če faks pustim, da mi bo žal in poti nazaj ne bo več. Vendar sama sem v tej godlji, noben ni v moji koži, to se mi dogaja zdaj, spet pa nočem več in večno igrati neko vlogo žrtve. Imam pomisleke, kaj pa, če tudi tista moja nova dejavnost ne bo moja služba, kaj pa, če mi bo zaradi faksa res žal, kljub temu, da mi je že kar muka. Kaj bi vi storili, naj se že ob faksu ukvarjam s tistim drugim, da bom vedela, če tisto pa je to, to in malo “potrpim”? Naj faks pustim in se tudi s kar nekaj negotovosti podati na novo, lastno pot? Zelo bom hvaležna vaših mnenj, nasvetov.
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.