Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › nova soseska Gradišče Cerknica

nova soseska Gradišče Cerknica

Zdravo,

zanima me, je kdo od vas kupil stanovanje v soseski Gradišče v centru Cerknice? Koliko je stal kvadratni meter? Sprašujem, ker je na spletu nemogoče najti ta podatek. Hvala za vsako informacijo.

Nevem, kdo bi hotel biti v vukojebini.   Samo tisti, ki si v Ljubljani ne morejo privoščiti stanovanja. A v tem primeru bo precej časa preživel v avtu na poti.

Točno tako, v Lj si zaenkrat lastnega stanovanja ne moremo privoščiti. Zato iščem alternative in mi je pomemben podatek koliko evričev na kvm zahtevajo v 50 km oddaljeni vukojebini. Čas preživet na poti in stroški s tem pa so obupni, a kaj naj, poglej malo na nepremičnine, iz nule (mislim brez česa podedovanega ali podatjenega) je zbrat 200 jurjev misija nemogoče.

Odgovor na objavo uporabnika
prava kava, 17.01.2022 ob 17:36

Točno tako, v Lj si zaenkrat lastnega stanovanja ne moremo privoščiti. Zato iščem alternative in mi je pomemben podatek koliko evričev na kvm zahtevajo v 50 km oddaljeni vukojebini. Čas preživet na poti in stroški s tem pa so obupni, a kaj naj, poglej malo na nepremičnine, iz nule (mislim brez česa podedovanega ali podatjenega) je zbrat 200 jurjev misija nemogoče.

*podarjenega

Vam bom jaz dal vukojebino. Mimogrede, vsa stanovanja v tej soseski so prodana, so šla za med, 2000€/m2.

Sicer pa: do Lj (40km v eno smer) imamo 30min vožnje, medtem avtobus nekje 40-45min. Toliko kot vlak iz pol bližjega Kamnika do Lj. Haha

Imamo optični internet, čisto naravo 5-10min peš iz centra, kar nekaj trgovskih centrov, mir, nobene norije, gužvanja, mirno okolje za življenje.Da se celo pokramljati s kako prodajalko, natakarjem. Ni tistega norenja po velecentrih…

Medtem ko se Ljubljana duši v PM10 preseženih trdih delcih, gosti megli preko zime cele dneve, počasnemu hrupnemu gostemu prometu, in to pri cenah 4000€ na m2, v naših notranjskih koncih uživamo malodane kot v raju. Vsak dobrodošel. Za obisk in za preselitev!

V Cerknici je kvaliteten Salezijanski center, polno dobrih ljudi, lepa narava, jezero, Nova vas, Bloke, medvedi, risi, srne in srnjaki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close