nova služba
Pozdravljeni
Na vas se obračam z naslednjim problemom. Dobila sem novo službo, vse se dogovorila, za novo pogodbo so želeli vedeti datum pričetka dela. Zato sem v službi prosila za sporazumno prekinitev, in so mi jo odobrili….v novo službo javila datum, in potem so mi poslali osnutek pogodbe o zaposlitvi. Javila sem jim, da se strinjam s pogodbo, poslala svoje točne osebne podatke….in so rekli, da mi bodo po pošti poslali dva izvoda poštemplane in podpisane ( iz njihove strani) pogodbe, naj jo še jaz podpišem, in en izvod vrnem.
Nimam sicer občutka, da bi bili takšno podjetje in tak direktor, da bi me prevaral….pa vendarle ko pomislim, da nimam nič otipljivega v rokah, me postane strah.
Ampak preprosto brez da bi dala odpoved v službi in prosila za sporazumno prekinitev, ni šlo.
kaj mislite vi? Upam, da me boste potolažili!!!!
Aja, na pošto čakam šele en dan, tako da verjetno res ne more biti tako hitro vse skupaj, preganjati v tako kratkem času jih pa tudi ne upam.
Če ste se s prejšnjim delodajalcem dogovorili za sporazumno razveljavitev pogodbe o zaposlitvi, verjetno tudi ne bi bil tak problem, da bi vas vzeli nazaj, če bi bilo treba. Upam, da ste v tem času že dobili podpisano pogodbo s strani novega delodajalca; za prihodnjič bo pa res bolj varno, da prejšnje službe ne odpovedujete, dokler nimate zagotovljene nove.
Lep pozdrav,
Katarina
Forum je zaprt za komentiranje.