Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev nova sistemizacija v JU

nova sistemizacija v JU

Živjo,
ker sem bila pred nastopom porodniške na bolniški, zdaj pa namesto, da grem v službo, imam še podaljšlanje porodniške, vmes je nastopila nova sistemizacija, meni se je spremenil plačilni razred za 4 razrede navzgor, ker je recesija in se zdaj govori o tem, da ne bo napredovanj, leppo prosim, da mi kdo obrazloži, kaj zdaj to pomeni zame?
Tista, ki me nadomešča, je imela že od začetka najvišji plačilni razred?
Ali bom tudi jaz padla v tistega, najvišjega? Prišla je pa en mesec za tem, ko sem že bila na porodniški (ko sem bila na bolniški, ni bilo nobenega oz. študentka občasno).
Kaj pa pomeni, da se usklajuje v štirih delih (štirje različni datumi)? Vas prosim za pomoč, ker šefica ne zna kaj dosti povedati, kadrovsko pa zelo težko dobim oz, bi morala priti na pogovor, kar mi je trenutno odveč (80 km).

Ali nisi 1.8.2008 prejela nove pogodbe? Ali ni notri napisan plačilni razred, ki so ga dobili s prevedbo?! No, pri nas drži tisti podatek, in take plače dobivamo. Je pa čisto mogoče, da ima tista, ki je prišla namesto tebe že v štartu boljše izpogajano plačo + ker je tam je dobila kaj napredovanj…

Podobno se je zgodilo pri nas med mojo porodniško, zato sem si zdaj našla službo z boljšo začetno pozicijo… ker to,da nekdo dela v nekem organu 10 let nič ne pomeni… novi in novi pa imajo enake ali višje plače… meni je to nelogično, zato sem rekla – time to say goodbye.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close