Najdi forum

nova različica msn-ja

Pozdravljene!

Zanima me kakšne so prednosti/slabosti nove različice msn-ja.

Imam starega,pa ga mislim imeti(mi vsaj dela in ne šteka).

Kdo ve?

lp Maja

Kaj je za tebe star msn? (če se pogovarjamo o messengerju) Moj star ni imel možnosti lepljenja slik, pošiljanja dregljajev, malo je imel smeškov,… Nov ima tudi možnost pogovorov (kot skype)

Po presoji si naložiš novejšega. Stiki pa se ti tako ali tako ohranijo (vsaj meni so se)

Lp, Ela S

ne ne takega imam že sedaj,sam menda je eden še bolj izpopolnjen in menda ful problematičen.

Zanimalo me je samo mnenje!

lp Maja

Najnovejši je 8.5. Mislim, da ni nobenih težav in nobenih drastičnih novosti. Težavna je morda kaka “beta” verzija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jest mam tega tnovga pa je prov kulski!nč ne šteka,vse dela!dejte si ga zrihtat pa boste vidl kok je kulski!

Verzija 2009 marsikomu povzroča težave in kmalu prešaltajo nazaj na 8.5.
Napake niso nikomur razumljive, pojavijo pa se lahko kar na lepem.

Kdo še sploh uporablja messenger?

jA,kje pa ti živaješ, alora!? Kaj bi večina, ki prečepi ure in ure pred zasloni brez messengerja, Skype, Facebooka, Netloga, poneumljajočih spletnih igric. Brez tega jim več živeti ni. Da jim msn dol pade, al pa na ne morjo več gor, pa jih Facebook zezne… kaj je lahko na tem preljubem svetu še hujšega???????

mama ki ti izšteka kabl za PC.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close