Nova posoda
A je to ta posoda?
http://www.bachforelle.at/k_1.htm
Je sicer ne poznam, a zadnjič so punce v službi nekaj debatirale na to temo.
Žal te posode ne poznam. Slišala sem tako by the way, ko so se sodelavke pogovarjale o AMC, pa o kao neki novi posodi ‘royal’. In ker sem firbec, sem šla pobrskat na internet. Nemščine se nisem nikoli učila, a za silo razumem, da ima ta posoda nekakšen alu-titanium premaz, da je primerna tako za el. plošče, plin in steklokeramične štedilnike in pri vsaki posodi piše, zakaj se uporablja (fish-ribe, fleish-meso, gemuse-zelenjava, eier-jajca, schnitzel-zrezek ..), cene si pa razumela 🙂
A boš šla na kakšno predstavitev?? Mene tudi zanima. Je sicer draga, a ne tako kot AMC.
LP
n.
Ne, negrem na predstavitev. Tašča mi je rekla, da je ta posoda 1A, da je še nima (ima pa vso drugo bojno opremo, tudi AMC). Menda res ni potrebno uporabljati nobene maščobe, ker se prav nič ne prime. In tudi ta titanova obloga se nič ne zdrgne oz. obrabi in ni kot teflon. V bistvu bi bila prav srečna, če bi se kdo oglasil, ki že kuha v njej in povedal kako je, iz prve roke.
LP
EvaK
Jaz imam posodo Julliene, ki je identična tej, vsaj po tvojem opisu. Kupi se v trgovini, cena pa je npr. za ponev s pokrovko okrog 12 000 sit. Imam jo že pol leta in sem z njo izredno zadovoljna. Te , ki jo omenjaš ti pa ne poznam. Maščobe pri tej posodi res ne rabiš, ali pa mogoče samo kakšen kanček. Res je super. LP
Forum je zaprt za komentiranje.