Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova pesem –Dej da te cepm–

Nova pesem –Dej da te cepm–

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 22.12.2021 ob 17:27

darwindarko, 22.12.2021 ob 17:09

Grenivka422, 22.12.2021 ob 17:04

darwindarko, 22.12.2021 ob 16:52

Besedilo pesmi Dej da te cepm (Satira):

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

TI SAM ROKO MI NASTAV———-

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

TI SAM RAMO NASTAV—————–

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

ŠE PISM TI DAM BOM POSLAL————-

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

IN SE FAJN NAŠPIKAN BOŠ IMEL———–

KER BOŠ CEPLEN CEPLEN CEPLEN

BOŠ ZAŠČITEN KT HUDIČ————

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

SI SE ŽE ODLOČU AL BOŠ P*FIZER AL BOŠ POČU?———-

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

LE ŠE ENO ŠPIKO RABŠ TI——–

ENA NI NOBENA DVE STA KOMI ENA TRETJA ZA ČETRTO FREJ TI DA———

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

DEJ DA TE CEPM CEPM CEPM

BOŠ ŠE BL SE RAD IMEL——-

TI BOŠ ZMAGU IN LAHK V PRVI V VRSTI STAL ZA NASLEDN ŠUS DOBIT

V redu je satira, kdor jo razume, tak kot črni humor.

In kako že gre tisto, ne sodi knjige po platnicah ?

Kaj misliš, koliko jih razume?

Več tistih, ki jo ali manj tistih, ki jo?

Najprej je treba vedeti, kaj sploh satira je. Eni niso zato. Mene je včasih črni humor zelo šokiral, zdaj to jemljem drugače. Večina jih ne razume, ne satire in ne črnega humorja.

A ti se rad pohecaš? ? Jaz se rada pohecam, samo če nisem preveč utrujena.

Eh jst se delam, da vem kaj je , da bi bl pametn izpadu kokr pa sm.

Glede črnega humorja imam pa še danes kako mejo ali pa drugače, če je res prehud mi ni ravno ok. Ker nekateri res nimajo meja in humor že kar prekoračijo,tako, da potem sploh več ni humor.

Podobno, kot ti mangelci,ki nas imajo za lutke. Tok se “hecajo”, da ni več smešn.

Da se jst hecam, ah kje pa….

Ti, da se rada pohecaš, koga farbaš ? 😉

darwindarko, 22.12.2021 ob 17:39

Eh jst se delam, da vem kaj je , da bi bl pametn izpadu kokr pa sm.

Glede črnega humorja imam pa še danes kako mejo ali pa drugače, če je res prehud mi ni ravno ok. Ker nekateri res nimajo meja in humor že kar prekoračijo,tako, da potem sploh več ni humor.

Podobno, kot ti mangelci,ki nas imajo za lutke. Tok se “hecajo”, da ni več smešn.

Da se jst hecam, ah kje pa….

Ti, da se rada pohecaš, koga farbaš ? 😉

Ti povem nekaj, jaz sem na tem forumu ostala res zaradi smeha. Bilo je nekaj tako fantastičnih postov, pa sem ostala evo od poletja do zime ? rada se smejim, vidiš koliko smajlijev lepim heheh.  Žalitev in zmerjanja pa ne vzamem sploh resno, ker imamo že tako v resničnem življenju preveč težav, tako jih pač ignoriral, se umaknem za kako uro, da tema mine in gremo dalje ?

Grenivka422, 22.12.2021 ob 17:54

Ti povem nekaj, jaz sem na tem forumu ostala res zaradi smeha. Bilo je nekaj tako fantastičnih postov, pa sem ostala evo od poletja do zime ? rada se smejim, vidiš koliko smajlijev lepim heheh.  Žalitev in zmerjanja pa ne vzamem sploh resno, ker imamo že tako v resničnem življenju preveč težav, tako jih pač ignoriral, se umaknem za kako uro, da tema mine in gremo dalje ?

No, to pa še mene čudi. Namreč smeh in dobra volja v povprečju od tega foruma sta bolj šibka in trhla vrlina.

Ja ampak se ne damo, dokler volje in veselja imamo.

darwindarko, 22.12.2021 ob 18:01

No, to pa še mene čudi. Namreč smeh in dobra volja v povprečju od tega foruma sta bolj šibka in trhla vrlina.

Ja ampak se ne damo, dokler volje in veselja imamo.

Gre za svet virtualen, v katerem smo vsi totalni neznanci. Anonimnost je naša krinka, zato lahko vsak piše tudi tisto, kar v realnosti ne more ali ne sme povedat, napisat. Raje bi videla, da se tu in tam pojavi res kakšna res dobra debata. Tega je res bolj malo. Samo okrog kurbarije ali covida ? pri primitivnih izjavah ne ni zraven.

A hrvaško glasbo kaj poslušaš? Jaz imam rada dalmatinske …..

Grenivka422, 22.12.2021 ob 18:28

Gre za svet virtualen, v katerem smo vsi totalni neznanci. Anonimnost je naša krinka, zato lahko vsak piše tudi tisto, kar v realnosti ne more ali ne sme povedat, napisat. Raje bi videla, da se tu in tam pojavi res kakšna res dobra debata. Tega je res bolj malo. Samo okrog kurbarije ali covida ? pri primitivnih izjavah ne ni zraven.

A hrvaško glasbo kaj poslušaš? Jaz imam rada dalmatinske …..

Več zvrsti glasbe mi je všeč. Pač kar mi je všeč mi je kar mi ni mi ni.

Vendar pa sedaj niso časi da bi se samo nekaj hecal pa se zibal v glasbi. Bolj, kot se bo zatiskalo oči pred zlobo, ki je prisotna in se bliža bolj bo bolelo zapomni si.

Ti si anonimna jaz niti ne.

darwindarko, 22.12.2021 ob 18:43

Več zvrsti glasbe mi je všeč. Pač kar mi je všeč mi je kar mi ni mi ni.

Vendar pa sedaj niso časi da bi se samo nekaj hecal pa se zibal v glasbi. Bolj, kot se bo zatiskalo oči pred zlobo, ki je prisotna in se bliža bolj bo bolelo zapomni si.

Ti si anonimna jaz niti ne.

To za zlobo se strinjam, meso več ječi kar se dogaja. Poglej Avstrijo in Avstralijo. Glasba je meni tu kot neko pomagalo, ker ne smem in nočem zapadati v negativno, si ne dovolim več, ker je življenje preveč lepo. Jah jaz vem da objavljaš na YT in da si tu gor, nekje je nekdo napisal, da si nastopal na talentih. Ne vem ali so se hecali ali je res ?? greznico pa veš da res ne gledam, tako da mi malo namigni … ?

Ja lej pred zlobo se je vedno potrebno paziti. Ker namen zlobe je da ti prinese hudo.

Oh, talenti, ja bil sem na enemu od pred izborov že dolg let nazaj.

darwindarko, 22.12.2021 ob 19:07

Ja lej pred zlobo se je vedno potrebno paziti. Ker namen zlobe je da ti prinese hudo.

Oh, talenti, ja bil sem na enemu od pred izborov že dolg let nazaj.

Kdaj si bil? ?? Mene takrat še ni bilo gor, ker sem vas brala le od daleč, ko je bila še stara oblika ? Tam je ena tipkarska napaka, ampak samo da si poanto razumel 🙂

A veš tisti rek: ko pjeva, zlo ne misli ?

Grenivka422, 22.12.2021 ob 19:13

Kdaj si bil? ?? Mene takrat še ni bilo gor, ker sem vas brala le od daleč, ko je bila še stara oblika ? Tam je ena tipkarska napaka, ampak samo da si poanto razumel 🙂

A veš tisti rek: ko pjeva, zlo ne misli ?

Kva pa jst vem kdaj sm bil 🙂

To je že več let od tega. Kaj si jedla 14 dni nazaj za kosilo, večerjo? Za mnoge bo težje odgovorit na to, kako naj se šele spomnem kdaj sem šel,če je kar nekaj let od tega 😉

Nisem pa na forumu tem niti približno toliko časa prisoten.

Pač, človek je zaupljiv ko pride na forum pa kaj pove potem so se pa našli takšni in tako podli, da mi trikrat enako ne bi uspeli v obraz povedat kar jim je letelo izpod prstov.

Jah poznam tisti rek ampak rek je rek, pa izjeme so tudi vedno bile. Človek je človek al poje al pa je tiho pri človeku je vse možno.

darwindarko, 22.12.2021 ob 19:48

Kva pa jst vem kdaj sm bil 🙂

To je že več let od tega. Kaj si jedla 14 dni nazaj za kosilo, večerjo? Za mnoge bo težje odgovorit na to, kako naj se šele spomnem kdaj sem šel,če je kar nekaj let od tega 😉

Nisem pa na forumu tem niti približno toliko časa prisoten.

Pač, človek je zaupljiv ko pride na forum pa kaj pove potem so se pa našli takšni in tako podli, da mi trikrat enako ne bi uspeli v obraz povedat kar jim je letelo izpod prstov.

Jah poznam tisti rek ampak rek je rek, pa izjeme so tudi vedno bile. Človek je človek al poje al pa je tiho pri človeku je vse možno.

Ne smeš si k srcu jemat tole. Nima smisla. Vsaj jaz si ne. So me tudi že zmerjali gor, potem se človek umakne in gre dalje v realo. Vsi smo gor enaki, na istem. Kljub hitri roki ali hitremu jeziku. Te zadnje tedne je toliko primitivizma, da bi se kar malo umaknila. Se človek hitro naleze tega, nevede. Mislim pa, da ne ti ne jaz nisva takšna. Edino teme covida me pritegnejo malo bolj in preberem. Ostalo je bolj tako tako … Če bi bilo le malo več heca in smeha gor, bi bilo super ?

Grenivka422, 22.12.2021 ob 20:14

Ne smeš si k srcu jemat tole. Nima smisla. Vsaj jaz si ne. So me tudi že zmerjali gor, potem se človek umakne in gre dalje v realo. Vsi smo gor enaki, na istem. Kljub hitri roki ali hitremu jeziku. Te zadnje tedne je toliko primitivizma, da bi se kar malo umaknila. Se človek hitro naleze tega, nevede. Mislim pa, da ne ti ne jaz nisva takšna. Edino teme covida me pritegnejo malo bolj in preberem. Ostalo je bolj tako tako … Če bi bilo le malo več heca in smeha gor, bi bilo super ?

Jah odvisno, kaj si človek vzame k srcu ali kaj ga dejansko lahko užali. Tudi take zadeva obstajajo.

Cyber bully je že dlje znana pojava in nekateri res nimajo meja razen ko se srečajo s steno,ki jim gre naproti.

To bo malo težje morda razumeti ampak ne želim o tem sedaj preveč razlagat.

Kar se tiče primitivizma in podlosti ta ni prisotna le nekaj tednov ampak že dlje in to zelo.

Je pa res, da človek to različno opaža, saj je tudi odvisno koliko je sam kaj aktiven na forumu in koga podleži izberejo za napade. Nevaren in psihološki ljudski profili so tako po forumu, kot v reali. In ves čas so prisotni.

Kar se tiče heca niti približno nisem proti je pa hec tisto kar zna biti najbolj neumno, jezljivo in škodljivo.

Namreč,ko so situacije zelo resne in zahtevajo resnost takrat hec nima kaj tam početi.

Lahko se hec pojavi v resnih situacijah in prav je da se ampak ponavljam, ko situacija zahteva resnost pa ga ne sme biti. Tega se ob lastni težavi vsak zave se jih pa premalo, ko se ne gre točno za njihovo rit še v določenem trenutku, situaciji ali ne opazijo, da se tudi gre.

Sam sem večkrat doživel takšne situacije, kjer je bila resnost najbolj potrebna pa je ni bilo in posledice so bile vedno slabe in hude.

Je pa vsekakor dobro, da se obdrži, tako dobra volja, kot veselje saj to premaguje še tako slabe in krute trenutke lahko.

še kar…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close