Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem NOVA OKTAVIJA-LUKSUZ

NOVA OKTAVIJA-LUKSUZ

pred dvem dnema smo kupili novo oktavijo, vam povem, passat se skrije, luksuz, sicer je elegance oprema plus dodatki, bež notranjost, cd radio z osmimi zvočniki, usnjeni paketi, avto je zmaga za ta denar,res, in še velik je, pozabite na golfe in in bmw serija 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verjamem ja, sicer pa Golf in BMW serija ena za moje pojme itak nista v istem rangu, ne glede na ceno kakrsna koli ze je.

Upam, da boš čez leta še vedno tako srečen in da ti bo vse delovalo, kot mora. Lp

Zakaj ne bi?

Niko. napisal:

> Zakaj ne bi?

Ker je pač škodillac:))

Pred leti sem kupu svoj prvi avto in povrh vsega je bil še nov. Bil je vw za relativno visoko ceno v lepi vinsko rdeči barvi z bež usnjem. Ko sem ga prvič vidu me je vrglo na rit. A veš ko preteče par mesecev, potem pa začneš. Ali mogoče sedež škripa, zakaj so v armaturi črički, a so ga pozabili zvočno izlirat, zakaj ni menjalnik tak kot pri audiju ampak je trd. Zakaj zjutraj melje kot traktor itd. Potem pa ti nekaj dokur…. in greš na servis. Seveda si ga drago plačal, a letno oni v sloveniji prodajo tisoče avtomobilov in ti si tisi eden, ma niti promila nisi. Potem ker si seveda tečen ga vzamejo kot pod garancijo in ga imajo cel dan v prostorih servisa, nakar ga popoldne prezameš in po pravici povedano je vse isto. Natočili pa so tekočino za vetrobransko steklo. Po dveh dneh še ne moreš bit objektiven, nekateri pa so tako zaverovani da nikoli niso.

tud jest sem lastnica nove octavie, res je luksus za relativno nizko ceno, kateri motor si kupil Jani

Jani, po kakšni logiki je lahko Oktavia boljša od Passata? Ne gre mi namreč v glavo kako je lahko nek avto boljši od drugega avta, ki ga izdelajo praktično isti izdelovalci?! In sploh, če upoštevamo, da se Passat recimo rangira tako pri strokovnjakih in izdelovalcih samih vsaj 1 razred višje. Pri tebi trenutno igrajo še emocije, ker si šele dobil Oktavio in te povsem razumem, samo malce objektivnosti bi vseeno lahko zadržal.

Sicer pa veliko užitkov, ker je Oktavia zelo soliden avto, sploh glede na ceno! 🙂

1.9 tdi elegance

vozil sem pasata 1.9tdi130 konjev, glede motorja je sigurno mocnejsi, a po kvaliteti materijalov pa se mi ne zdi, pa se oblika nasploh avta in notranjosti je veliko lepsa v oktaviji
lep pozdrav

ja , sam skoda ni vec kot je nekoc bila, pozabljate da je pot wolksvagnom ze deseto leto, in je kvaliteta enaka, saj zato pa je tudi kaksen miljoncek cenejsa od pasata!!!!!!!!!
pozdrav

Kaj škodilak ne prenese kurilca kot accord?

To ne vem, vem pa, da je accord 100% boljši od škodilaka:))

Honda je nedvomno bil kvaliteten in trpežen avto, seveda če je lastnik skrbel zanj v skladu z navodili proizvajalca kot vsak količkaj inteligenten človek, zato pa imamo danes v ponudbi celo paleto zgonjenih vti-jev in zguljenih CRX. Dosti o lastnikih torej 🙂
Sicer pa vsi poznamo tisti rek: “Hondas are like tampons – every pussy’s got one.”

Prvič slišim za ta rek n-a-n-a. Sicer je pa tako, da če avto voziš normalno in lepo skrbiš zanj, ful zdrži – vsaj naša honda je imela več kot 500.000 km brez generalne.

Kakšne neumnosti trosite, vozilo je treba objektivno pogledat in se seveda z njim peljat, ne pa tlačiti znamko v nič ker pač ni imidž znamka slovenskega naroda.

Ja ja naša pa 600.000km brez gnerlane lol :))))))

Nina upam, da bo avto do konca v tvojih rokah. To ti želi veliko ljubiteljev hond, ki tvoje nebi radi dobili v roke.
Leo, ti se pa zadrži postov, če jih ne razumeš in ti celotna zadeva očitno ni jasna.

Redko srecam sloveka. ki bi roko v ogenj dal za svoj avto. Evo pa tocno to se tukaj dogaja. Na trziscu je malo morje avtov, nekateri se prodajajo dobro drugi pac slabse. Nekateri poudarjajo ugled, drugi zanesljivost, tretji stevilo prodanih enot, cetrti ceno, peti pogon na vse stiri itd. Prepricam sem da se najde nekaj kupcev, za katere bo octavija najboljsi avto, drugi bodo kupli golfa treji A3 in vsi bodo prepricani da je to tisto kar zelijo in pricakujejo. Če pa se že gremo kaj je preverjeno naboljše to je zagotovo merceses e-klase diesel z avtomatiko, v uporabi taksi sluzb v tujini s katerimi nardijo do 2 MIO Km.
Tisti ki se ne locite passata od skode bi lahko vedeli da je skoda narjena na osnovi golfa, superb pa na osnovi passata.

New Report

Close