Nova oblast-pričakovanja
ma sm probala enga čistokrvnega janeza, to je pa druga skrajnost
sm bla enmu njegovemu frendu ful všeč in je to zelo očitno kazal in ta glupi tip sploh ni reagiral, ker mu je blo važno sam to, da za šankom visi in troši očkov denar
brezveze
trajal je kakšen mesec pol sem znorela in ga poslala v pm
in ta tip me še zdej ko me sreča pa je od tega že ene 7,8 let sprašuje zakaj sem ga pustila
šla bom med lezbijke
…naprimer? ma hecam se… seveda mam… srajce na dve črti speglat,… pogledat kaj mam v omari…pa če je še v skladu z letošnjimi modnimi zapovedmi,…aja, še prej preverit kakšne modne smernice,… cajtnge preštefnat, da slučajno ne zamudim kakšne posebno izredne priložnosti, se zvagat, da preverim ali mam glih prau kil ali eno preveč al eno premalo, da sem bom lahko še jutri sekirala, ker se glih nimam za kaj drucga,… nohtov si tud še nisem nalakirala danes zjutraj,… pa potuhtat, kam danes zvečer na večerjo,… verjetno pa sem še kej pozabla…:)
če bi funkcioniralo kako drgač, ne bi tekmovala z alfijem… če pa že tekmujem, običajno zmagam… 🙂 ma tip šans nima… vsaj v tej disciplini…:) 1x
Nič ne pričakujem, če pa bi že kaj je to, da bodo delali za prihodnost in se ne ubadali z davno preteklostjo. Pa če že mislijo rovarit po državni upravi po dolgem in počez…naj preluftajo razne ministre s celo gardo tolmačev in podobnih pomočnikov, isto v zavodih in upravih enotah…tu pa sploh zasidrane načelnike z gardo raznih vodij oddelkov in vodij referatov, potem pa delavce. Kolikor vem vodilni včasih še preveč vplivajo ( z raznimi metodami, ki niso nujo čisto po zakonih) na (ne)odločanje upravnih delavcev.
Tko. :PPP
Forum je zaprt za komentiranje.