Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova oblast-pričakovanja

Nova oblast-pričakovanja

ah sej ni, jz sem večni optimist
sam mal se norca iz same sebe delam da lažje živim 😉

Boš pa ja našla kakšnega dedca, a?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ah ja najt dedca niti ni problem
ampak kaj ko so ble moje sojenice tko žleht pa mi na pot pošiljajo same obsedene ljubosumneže
zdej me že skrbi, ker se vzorec že nevarno ponavlja

Jah, če pa pališ na južnjake. Južnjaki, vsaj kolikor jih jaz poznam, pa so ponavadi hudičevo posesivni in ljubosumni.

Vzami Slovenca, so večji flegmatiki.:)))

ma sm probala enga čistokrvnega janeza, to je pa druga skrajnost
sm bla enmu njegovemu frendu ful všeč in je to zelo očitno kazal in ta glupi tip sploh ni reagiral, ker mu je blo važno sam to, da za šankom visi in troši očkov denar
brezveze
trajal je kakšen mesec pol sem znorela in ga poslala v pm
in ta tip me še zdej ko me sreča pa je od tega že ene 7,8 let sprašuje zakaj sem ga pustila
šla bom med lezbijke

Pol je pa čas za mešanca.:D

Zdele je taprav cajt – koruze kokr češ. Nared si zalogo… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

petelini tud koruzo zobajo…ko ne kikirikajo na gnoju… ali kot bi rekel slovenski politik nekemu drugemu slovenskemu politiku v čistem prefinjenem diplomatskem jeziku, ko se ne petelinijo na kurjem dvoru…:) 1x

Hmmmm… kwa b rada? Prekosila alfija v številu vzdevkov? Po mojem ti ne bo ratal… :)))

A nimaš nobenga bl pametnga dela? Mensezdi, da ga maš…

Jaz pa od nove vlade ne pričakujem nič, ker ne verjamem, da so kaj boljši od lds.
Mislim, da gre tu le za igro, kdo bo bližje koritu.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

…naprimer? ma hecam se… seveda mam… srajce na dve črti speglat,… pogledat kaj mam v omari…pa če je še v skladu z letošnjimi modnimi zapovedmi,…aja, še prej preverit kakšne modne smernice,… cajtnge preštefnat, da slučajno ne zamudim kakšne posebno izredne priložnosti, se zvagat, da preverim ali mam glih prau kil ali eno preveč al eno premalo, da sem bom lahko še jutri sekirala, ker se glih nimam za kaj drucga,… nohtov si tud še nisem nalakirala danes zjutraj,… pa potuhtat, kam danes zvečer na večerjo,… verjetno pa sem še kej pozabla…:)

če bi funkcioniralo kako drgač, ne bi tekmovala z alfijem… če pa že tekmujem, običajno zmagam… 🙂 ma tip šans nima… vsaj v tej disciplini…:) 1x

Veliko si naštela, kar preveč… Ampak, še vedno si najbolj bistveno izpustila.

Recimo, odgovarjanje (ne sprenevedanje) na emaile… 🙂

??????????????????????????????????????????????????????????????????

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kwa se zdej delaš neumno? :O

Tudi jaz se strinjam s tabo. Proračun je določen. Če bodo kaj naredili, bodo lahko samo tako, da bodo nekje vzeli in dali drugam. Sicer pa prej vsi vse oblubljajo, ko pa so na oblasti pa se borijo samo za svoje riti.

poglej mejl

mah če že, pol se rajš pametno delam… 🙂

pojma nimam o čem … al me ti zdej sam mal zezaš?

Glej mejl… 😉

sej gledam… sam ne vem… a bi mogla kej videt?

hmm… informacijska blokada?…npr fajrvol?…če si ga seveda sploh poslal?

Mnde ne mislš d se zezam? 😉

Že včeraj, pa še enga pred eno uro…

hmm…rajš bi vidla, da bi se…

pol jih pa rajš ne pošiljaj…ker jih jest tko al tko ne dobivam…

Hehe… če maš tolk mejlov kot vzdevkov kle na forumu, pol se sploh ne čudm, če ti kkšn uide… :)))

Nič ne pričakujem, če pa bi že kaj je to, da bodo delali za prihodnost in se ne ubadali z davno preteklostjo. Pa če že mislijo rovarit po državni upravi po dolgem in počez…naj preluftajo razne ministre s celo gardo tolmačev in podobnih pomočnikov, isto v zavodih in upravih enotah…tu pa sploh zasidrane načelnike z gardo raznih vodij oddelkov in vodij referatov, potem pa delavce. Kolikor vem vodilni včasih še preveč vplivajo ( z raznimi metodami, ki niso nujo čisto po zakonih) na (ne)odločanje upravnih delavcev.

Tko. :PPP

------------------------------------------------------------------------------------------------ Tudi če si na pravi poti, te bodo povozili, če boš le sedel na njej.

prvič: en mejl danes poslan. si ga dobu al ne?

drugič: noben mejl prejet. niti danes. niti včeraj. za predučerajšnjim pa se itak ne spomnim niti kej bl življensko pomembenga, npr. kaj je blo za zajtrk.

tretjič: mislim si marsikaj… o marsičem…

dobil enega včeraj. Odgovoril. (na email.si)
tudi danes. In tudi odgovoril. (na 386)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close