Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NOVA MF PODLAGA COLOUR ADAPT

NOVA MF PODLAGA COLOUR ADAPT

Pozdravljene!

Obljuba dela dolg… 😉

Že v lanskem letu sem vam obljubljala lansiranje novega Max Factorjevega pudra Colour Adapt. Vse zainteresirane uporabnice mi pošljite svoj naslov na mail in poslala vam bom vzrorec novega pudra.

LP Nada

http://www.styling.over.net/novica.php?id=80

Mi lahko posreduješ tvoj mail?

lp Neja

Zivjo,

orbico.marketing@orbico.si

Lep vikend

Nada

kot članica max factor kluba sem dobila novi max factorjev puder že decembra, vendar se mi zdi, da mi njegov odtenek ne ustreza. trenutno uporabljam lorealov cashmere prefect št. 22. Kateri odtenek color adapta mu je najbolj podoben, oz. katerega mi priporočate?

Hvala lepa

lp Neja

Špelca,

pošljite mi svoj naslov na mail in pošljem vam vzorec novega pudra.

Lp Nada

Hvala za vaš vzorec.
Danes si grem kupit puder, ker mi je zelo všeč.

Hvala za vzorec. l.p. Nada

Spoštovana Nada.

Dobila sem vzorčke novega pudra MF Colour adapt in moram priznati, da so resnično dobri, saj je puder zelo lahek, kot nalašč za prihajajoče tople dni.

Zanima če so že v prodaji in če niso kdaj bodo.

Še enkrat hvala in LP.

Puder že lahko kupiš v vseh bolj založenih drogerijah in parfumerijah.

LP Jadranka

Tudi jaz sev včeraj dobil testerčke. V ponedeljek si ga bom kupila.

hvala

Tudi jaz se zahvaljujem za vzorec. Probala ga sicer še nisem. Me pa zanima ali je ta puder sploh primeren za suho in občutljivo kožo ali priporočate kakšnega drugega?

Lp

Probala sem poder-joj kako je suh,pa tudi prekriva ne.Meni osebno ni všeč in ga ne bom kupila.l.p.

Puder je seveda primeren tudi za suho in občutljivo kožo, saj je zelo lahke teksture in zelo prijeten na koži. Ne naredi nikakršne maske in je tudi zelo lepo mazljiv.

LP Jadranka

Puder vsekakor ni suh, je pa zelo svilnat in daje mogoče zato občutek da je suh. Prekrivnost pa res ni premočna saj je ta puder zelo lahke teksture za zelo naraven izgled.

LP Jadranka

Jaz sem ga dobila, meni je pa všeč. Ga nameravam kupiti.

No, sem ga sprobala. In sem opazila, da sploh ni primeren za suho kožo, ker je presuh. In izgleda na najbolj suhih predelih kot da se bo vse začelo luščiti. In imam s tem pudrom slabšo kožo, kot če se samo namažem s kremo in ne uporabim pudra.

pa kako je lahko presuh.meni se zdi masten

ojla jaz bi tud mela ta brezplačen vzorček— naslov ti naj nda.. starčič suzana kraigherjeva 1 ptuj

Suzana,
če prideš 7. aprila v Merkatorjevo blagovnico na Ptuju, ti bom osebna izročila vzorček.

LP Jadranka

Super je, pa imam bolj suho kožo. Res naraven izgled!

Jaz sem pa nekoliko razočarana, čeprav sem bila na začetku zelo zelo navdušena, zato sem ga tudi kupila!
Najprej je bil ob iztisu tako svilnat in zelo lahek na otip, sedaj po nekje dveh tednih pa se mi kar razlije po prstu, ko ga iztisnem!!! Se mi zdi tako, kot da to ne bi smelo biti tako! Kaj naj zdaj, ga nesem nazaj v trgovino ali kako?
Sicer nisem iz Ptuja, temveč kar 25 km stran, pa vendar, za vsak slučaj, kdaj pa ste v sredo v Meratorju na Ptuju? To v Mercatorju v centru mesta ali kje drugje?

LP, NANA

Nana,

vsako tekočo podlago je potrebno pred nanosom pretresti, še posebno če govorimo o tekočih poldagah za suho kožo. Olja ponavadi odstopijo od ostale teksture.

Bom pa pozorna na takšne komentarje. Hvala za opozorilo.

Lp Nada

Sem tudi sama pomislila na to, da bi bilo morda potrebno puder pretresti, kot ste svetovali že Lulu, a se zadeva ni popolnoma nič spremenila. Tudi nobeni višji temperaturi ali svetlobi ni bil izpostavljen, saj ga imam nenehno v toaletni torbici v omari!
Ni fino, če nekaj kupiš in si ves navdušen, potem pa se po zelo kratkem času izkaže, da zadeva sploh ni taka, kot si sprva mislil.
Lp

Draga Nana,

v čem pa je problem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close