NOVA MF PODLAGA COLOUR ADAPT
Pozdravljene!
Obljuba dela dolg… 😉
Že v lanskem letu sem vam obljubljala lansiranje novega Max Factorjevega pudra Colour Adapt. Vse zainteresirane uporabnice mi pošljite svoj naslov na mail in poslala vam bom vzrorec novega pudra.
LP Nada
Jaz sem pa nekoliko razočarana, čeprav sem bila na začetku zelo zelo navdušena, zato sem ga tudi kupila!
Najprej je bil ob iztisu tako svilnat in zelo lahek na otip, sedaj po nekje dveh tednih pa se mi kar razlije po prstu, ko ga iztisnem!!! Se mi zdi tako, kot da to ne bi smelo biti tako! Kaj naj zdaj, ga nesem nazaj v trgovino ali kako?
Sicer nisem iz Ptuja, temveč kar 25 km stran, pa vendar, za vsak slučaj, kdaj pa ste v sredo v Meratorju na Ptuju? To v Mercatorju v centru mesta ali kje drugje?
LP, NANA
Sem tudi sama pomislila na to, da bi bilo morda potrebno puder pretresti, kot ste svetovali že Lulu, a se zadeva ni popolnoma nič spremenila. Tudi nobeni višji temperaturi ali svetlobi ni bil izpostavljen, saj ga imam nenehno v toaletni torbici v omari!
Ni fino, če nekaj kupiš in si ves navdušen, potem pa se po zelo kratkem času izkaže, da zadeva sploh ni taka, kot si sprva mislil.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.