Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NOVA KBM REKLAMA

NOVA KBM REKLAMA

V zadnjem času sem opazila po različnih krajih avtomobile z reklamo za Novo KBM, ki je najboljša banka v Sloveniji.

A sedaj, ko so nam pobrali delnice in jih nikoli več ne bomo videli, ker smo se zavzeli za NOVO KBM, morajo še reklamo delati za svoj posel, ki je zrastel na ramenih delničarjev, ki so to bili, a so vse zgubili.

Pri meni konkretno je v igri pet tisoč evrov in to se mi zdi še danes veliko denarja, ki nikoli več ne bo moj.

Mar ne bo evropsko sodišče ugodilo delničarjem, ki so takorekoč izgubili vse, ko so želeli podprati domačo banko ?

Odgovor na objavo uporabnika
po vseh krajih, 02.10.2021 ob 11:40

V zadnjem času sem opazila po različnih krajih avtomobile z reklamo za Novo KBM, ki je najboljša banka v Sloveniji.

A sedaj, ko so nam pobrali delnice in jih nikoli več ne bomo videli, ker smo se zavzeli za NOVO KBM, morajo še reklamo delati za svoj posel, ki je zrastel na ramenih delničarjev, ki so to bili, a so vse zgubili.

Pri meni konkretno je v igri pet tisoč evrov in to se mi zdi še danes veliko denarja, ki nikoli več ne bo moj.

Mar ne bo evropsko sodišče ugodilo delničarjem, ki so takorekoč izgubili vse, ko so želeli podprati domačo banko ?

Reci hvala Alenki. Potem pa reci hvala še ustavnemu sodišču, ki je ustavilo izvajanje zakona o poravnavi obveznosti. Če si seveda dala zahtevek in je bil upravičen seveda.

Hvala Alenki, hvala ustavnemu sodišču.

Vendar ne vem še za nikogar, ki bi dobil denar, ki smo ga vložili v delnice za NOVO KBM  banko, vrnjen.

Samo tisti, ki so jih takoj zamenjali v keš, ker so že vedeli, da bodo sicer ob vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close