Najdi forum

nova kartuša

Kupila sm orginalno kartušo črnobelo za tiskalnik hp deskjet 610c in mi pri printanju mal paca in vleče črte. Ne vem kaj je narobe, tega prej nism opazila nikoli, je pa res da tiskalnik sigurno nism uporabljala že en let. Kje je problem? A se je mogoče nabral kakšen prah v tiskalniku?

Probaj v nastavitvah tiskalnika zagnati programa: Calibrate the Device in Clean the Print Catridges…

Lp, Max

Sm to nardila, 3x sm ga dala prečistit, pa še vedno isto dela. Kaj loh še nardim?

Poglej. Če ti paca in vleče črte po papirju,je lahko na kartuši kakašna tanka nit , las oziroma kaj podobnega. Enak primer sem imel s svojim HP 690C. Vzel sem kartušo nazaj ven, dobro očitil mesto, kjer “brizga tinto” in stvar je potem delovala dobro.Vendar sem moral zelo dobro pregledati in očistit to mesto.
LP werdi

Sm očistila kartušo,pa ni nič boljš!

Zdej ne vem kako je pri tem modelu, ampak mislim da nima HP ločenih glav in kartuš, tako da se nima kaj zasušiti. Lahko se to naredi pri novi (polni) kartuši, da se malo paca, ampak si jo ti že malo porabila, tako da to ne bi smel biti problem. Probaj narahlo očistiti kartušo, tam kjer gre ven barva, recimo s kakšno bibopalčko… Če je res kaj razpacano, če ni, ni potrebno. Potem pač printaj in upaj da se bo uredilo.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close