Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova kap nekaj dni po cepljenju zenske letnik 1955 v domu sedaj nepokretna

Nova kap nekaj dni po cepljenju zenske letnik 1955 v domu sedaj nepokretna

Nekaj dni po cepljenju je v dom petra uzarja trzic danes prisla nepokretna gospa, ki se je cepila 02.08.Nekaj dni zatem jo je kap in sedaj je prišla v ta dom nepokretna. Nisem zdravnik in tisti, ki ima papirno moč v rokah zato ne morem trditi, da je cepivo vzrok, me je pa to še bolj prepričalo, da se ne grem cepit.Preveč primerov preveč naključij.

kje so sedaj janezovi vakserji, ki jih je v vsakem prispevku poln go    pametovanja, ko so navedeni konkretni podatki, a ste sedaj ste pa tiho pa poskriti pod kamni izpod katerih ste mnogi prilezli leta 1992

Ja, verjamem, da je možno in da je omenjena imela izredno smolo. Samo po drugi strani pa poznam veliko več cepljenih (z različnimi cepivi), ki pa niso imeli nobenih posebnih težav, za razliko od kar nekaj bližnjih, ki pa imajo še vedno posledice po covidu. En, sicer zdrav, športnik, 47 let je dober mesec po covidu ravno tako utrpel možgansko kap. Na srečo ga je žena pravočasno našla in sedaj okreva. Drugi, starejši (60), je komaj preživel že drugo okužbo s covidom. Sosed (59 let je umrl), sodelavka tudi pol leta po covidu skoraj nima vonja (pa je to še najmanjši problem), sorodnica(45 let) je bila 12 dni na respiratorju, sedaj je večinoma že ok, ima pa še glavobole. V glavnem sranje če si med tistimi, ki imajo posledice enega ali drugega.

Odgovor na objavo uporabnika
itik, 08.09.2021 ob 13:38

Ja, verjamem, da je možno in da je omenjena imela izredno smolo. Samo po drugi strani pa poznam veliko več cepljenih (z različnimi cepivi), ki pa niso imeli nobenih posebnih težav, za razliko od kar nekaj bližnjih, ki pa imajo še vedno posledice po covidu. En, sicer zdrav, športnik, 47 let je dober mesec po covidu ravno tako utrpel možgansko kap. Na srečo ga je žena pravočasno našla in sedaj okreva. Drugi, starejši (60), je komaj preživel že drugo okužbo s covidom. Sosed (59 let je umrl), sodelavka tudi pol leta po covidu skoraj nima vonja (pa je to še najmanjši problem), sorodnica(45 let) je bila 12 dni na respiratorju, sedaj je večinoma že ok, ima pa še glavobole. V glavnem sranje če si med tistimi, ki imajo posledice enega ali drugega.

slaba tolažba je tole za tistega, ki ga kap zaradi cepiva se ti ne zdi. če bi tebe kap zaradi cepljenja dvomim da bi tako piskal kle gor kok je to pač kolateralna škoda

Ne vem kako to gre, ampak a je niso malo hitro v dom dali? Pa to je šla direkt iz bolnisnice domov ali kako. Kaj pa rehabilitacija (Soča)?

Poznala sem gospo isti letnik ki se je spomladi zdravila mesec ali dva zaradi kovida v bolnišnici, pa žal potem tam umrla.

Kruha in iger jim dajte. Igramo besedni pingpong, jemo stres v duplih dozah. Noom-noom!

Odgovor na objavo uporabnika
Resnica Izkazica, 08.09.2021 ob 20:33

Poznala sem gospo isti letnik ki se je spomladi zdravila mesec ali dva zaradi kovida v bolnišnici, pa žal potem tam umrla.

treba je jesti uravnoteženo prehrano, zdravo, dodatke vitaminov mineralov in še kaj kar staro telo potrebuje. če tega ni, potem se telo ne more boriti proti okužbam. problem slovencev je v velini ta, da jeste pomije in se bvozite z novimi avti. malo razmisli kaj sem napisal, če imaš s kom. ne trdim, da to velja za to gospo,m to ti veš, ki si to napisala. jejte zdravo, kvalitetno hrano, pomoije tudi za prašiča v štali niso dobre pa vam kovid ne kaj drugega ne bo delal težav.

Mojega sodelavca je tudi kap en teden po tem, ko je šel v penzijo. To je bilo še pred covidom. To me še dodatno prepriča, da nikoli ne grem v penzijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close