Najdi forum

Nova grafa .problemi

Lep pozdrav.. imam težave s PC-jem.. im mislm da je težava z novo grafično… ker pred tem ni blo nobenih težav :
Mam ta PC:
AMD Athlon(tm) Processor 1 GHt, 786 RAM
Prej grafična GEforce 2 (32 Mega) zdj zamenjana z Radeon 9550 (256 Mega)… težava pa je nasledna…
Računalnik mi kr zmrzne tko čist nč ne morm.. sam resitiram ga lahko… enkrat je bla omenjana neka težava VPU Recover…

Upam da bo znal kdo kj povedat, pomagat…

Hvala

če se prav spomnim je po pravilih tako, da moraš omogočiti VPU recover
na ati kartici

torej:

– start
– nastavitve
– nadzorna plošča
– zaslon
– nastavitve
– dodatno
– jeziček VPU Recover
– obkljukaj obe kljukici, ker je to ravno – točno to.

če ne gre drugače pa zaženi operacijski sistem v varnem načinu

lp

ps. škoda ker nisi napisal, kateri operacijski sistem imaš, torej so moja
gornja navodila napisana za MS-DOS 3.3 :)))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Mam operacijski sistem XP Pro…
In opa jezička pr Vpu Recovery sta bla že prej .. to sm že naredu.. sam še vedno ni to to…

Nism 100% sam mislm da se mi napajalnik bol greje ( a je možno da je kj okol tega)

seveda je možno. Koliko močnega pa imaš ??

sicer pa poglej malce v event-u najbrž noter piše kaj je narobe..

– saj veš.

moj računalnik
desna tipka
– upravljaj
– dnevnik ??

pa poglej kaj je noter z rdečo označeno.

NO v event viewer>system je en error… ob takšnem času k sm resitiru računalnik(se mi je zrušu): sam men to ne pomeni kj dost
Error :
The description for Event ID ( 1 ) in Source ( sermouse ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: .

Evo to je to…..
ČE bo kj v pomoč..

ah to ni nič, poglej v vse evente, če je še kje kaj drugega.
tole je samo za serijsko miško ..

Mi lahk namigneš kje mam napisano moč napajalnika…a morm ravno stranice stran pošraufat.. in direkt naj pogledat!?

EJ sj problem je v tem.. ker jst nism sigurno da je za vse to ‘srnanje’ kriva grafična.. jaz sam predvidevam!

na žalost to piše samo na napajalniku – ga moraš pogledat..

lahko se ti pa celoten sistem malce preveč pregreva..
ali se ti ventilatorji vrtijo (napajalnik, procesor ….

Ubistvu če se ne bi, bi blo verjetno mal drgač.. ker lej .. prej k sm mel še uno grafo notr. .sm čist lepo dal sistem na hibernet.. in ga lepo prižgal naslednji dan in je lepo delal,če ga pa zdj dam na hibernet.. morm pa naslednji dan ga prižgem in ko sm ponovno v widnosu še enkrat resitirat, ubistvu sistem spet zrmzne…

pa si poizkusil izključiti apm (mislim da v bios-u)

lp

ps. sory ker sva porabila veliko časa, jaz sem mislil da se ti zadeva
kar tako razsuva sredi dela – šele povedal si da samo iz hibernacije 🙂

Em sori spet se nisva dobr razumela, tkole je iz hiberneta se vedno sesuje, včasih se pa kr tko meni nič tebi nič sesuje ob lepem sončen dnevu … bom probu še to zadevu k si zadnjo napisu…

EJ a bi mogu mogoče v biosu že nazačetku kj prestavit, k sm zamenju grafično… prestavu sm sam memory…. pa nč druzga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close