Nova corsa z napako
Mama je kupila novo corso in ko se je pripeljala domov je opazila, da ima sprednje luči rosne do polovice. Klicala v trgovino in so ji rekli, da ji lahko fokuse posušijo, če bo kaj pomagalo, če ne pač nič.
A lahko še naprej teži, da ji jih zamenjajo al je to kar normalno pri novem avtu, da se nabira kondenz v fokusih?
To je totalna jeba, kupiš nov avto potem te pa še jebejo, da te kap.
Poslušaj tole zgodbo:
Teta je pred leti kupila nov pežo 206 in ni delal motorček stekel. Pravijo za 15 minut dela. Pelje na servis in drugi dan grem jaz iskat.
In kaj ugotovim, avto na mizi, manjka pol sprednjega dela?! Skoraj me kap, oni pravijo pridite jutri nekaj se je zavleklo! HM, Motorček stekla ne pomeni da snameš kolesa in haubo in odbijač in vse!
Grem po parkingu in po naključju opazim njihov kombi ki ima na zadnjem delu rajse enake svetlo modre barve kot naš pežo. IN MI KAPNE-zapeli so ga! Zvito vprašam voznika kaj je to bilo in mi pove vse, da je včeraj zapel njegov kolega našega pežoja kar orenk po nesreči.
Grem do servisa rečen naj snamejo avto in pokličejo šefa, noben me ni jebal 5 posto, grem osebno do šefa-mi pravi-kar zmente se z delavci?!, direktor pravi da nima časa da bo šefe vse uredil, zahtevam podatke pri vratarju od voznika včeraj-me nahruli kaj hočem in kdo sem,…
OK, se gremo pa hardwej, in pokličem policijo! Pride policaj en zelenc še mlajši kot jaz, ga isto ne jebejo 5 posto, da je to njihova zadeva da je nekaj sicer bilo, in da jaz težim že cel dan in kar nekaj,… Gre policaj do šefa in direktorja ga zgleda isto odjebejo kot mene, vratar ga sploh ne jebe,…
In je ratu policaj najprej rdeč, potem zelen in potem moder v fris dobesedno, se je skušal nekaj jezit ampak ko je videl da ga ne jebejo je samo šel do avta kjer ga je čakal starejši kolega.
Prideta nazaj uradno še enkrat, spet nič. In začneta pisat listke: Poškodba tuje stvari, oviranje postopka, pobeg s kraja nesreče, pa kazen za pravno osebo,….in da vidiš, v trenu oka so se postrojili: Delavci, šoferji, vratar šefe in direktor v vrsto, starejši policaj mu ni poustil do besede, v stilu: “…tišina!, a sem vas kaj vpraša…)”hehe
Takrat sem že vedel da bomo zmagali ker so totalno razpizdili policaje:
V glavnem rezultat je bil, nov avto (sicer smo ga čakali ene 3 tedne) in kup kazni za servis ter seveda zamere z njihove strani in to kakšne! Da ni bilo potrebno klicat policije, da so se trudili, da so vse hoteli popravit, da so pomagali, da so bla bla bla bla bla
smo zamenjali servis, ni treba da servisiraš tam kjer si avto kupil, tudi garancijski servis naredijo drugje.
V glavnem pežo,..:) hvala lepa.