Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova blamaža ptičje vlade SMS Alarm zatajil

Nova blamaža ptičje vlade SMS Alarm zatajil

Danes bi ob dvanajsti uri morali prejeti testni SMS alarm, pa ga številni niso prejeli.

Pri nas so trije telefoni domačega operaterja popolnoma zatajili, edini je delal telefon tujega operaterja, in ja, ta alarm je bil tako pretiran in paničen, da je človek po nepotrebnem lahko ustraši.

In sedaj bo spet vse drugo krivo, razen nesposobne in toksične vlade, ki niti enega projketa ne izpelje, kot je treba.

Kriv bo Janša, pa Mahnič, pa neka agencija, pa neki nižji uradnik, pa vreme, pa kozmični dež, pa naši telefoni…samo VLADA pa ni nič kriva, lol

Ne izmisljujte se, nam so vsi telefoni prejeli pisk.

Glede na to, da številni niso dobili, se bojim, da se bo to testiranje ponavljalo v nedogled.

Država v mirnem časa ni sposobno poslati SMS vsem svojim državljanom… V primeru izrednih razmer bosta ostali samo, kot ste bili doslej!

Pa me demantirajte, nesposobneži!

Ha, jaz pa ga skoraj nisem slišala. 11.59 sem šla k oknu, da bi poslušala kako se to šliši od zunaj, ker naj bi bilo tako glasno. In mi začne piskat telefon. Potiho, da sem komaj slišala. Moje zvonjenje je glasnejše. Zapiskalo je mogoče 4x čisto potiho. Obvestlo moraš pa “izbrisat” sam drugače ostane na zaslonu. Mama je imela telefon izklopljen, ko ga je vklopila je piskalo, enako kot pri meni. Torej tudi, če si imel izklopljen je piskalo, ko si ponovno vklopil. Pač bedno, nič posebnega… “glasen zvočni signal”. Aha, spet so samo strašili.

Odgovor na objavo uporabnika
Naivnost ni lepa stvar, 27.09.2025 ob 13:22

Ne izmisljujte se, nam so vsi telefoni prejeli pisk.

Ne drkaj astroturfer, morda si ti res prejelo, ampak veliko jih ni. Si pismeno, ali si preveč zabito, da bi znalo brat? Ne piše, da ni nihče prejel, piše da nismo vsi prejeli. To je res blamaža največjega kova.

Mogoče bo treba kakšen dodaten davek uvesti najprej pa bo potem delalo kot bi moralo ?

Nisem dobila nič na telefon in nisem slišala alarma. A je to zato ker sem brezposelna?

Pri nas imamo dva samsunga, en realme in en xiaomi. Niti en ni dobil alarma. Drek pa tak alarm.

Samo res nismo prejeli nič.

Sem pozabila na ta alarm in šla pogledat na telefon med smeji, nič.

Slisala pa bi morala, ker kuham in je na mizi telefon. No, vsaj sms bi morala dobiti, pa nisem.

No, mi smo pa trije in smo ga vsi dobili, piskalo je pa tako zanemarljivo glasno, da res ni. Mater, še tisto zvonjenje v turnu je glasnejše……….

Nismo ga dobili in ga tudi ne bomo. Vse naprave sem shekala.

Vam mogoče ja, nam pa ne. In mnogi niso dobili.

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/testiranje-sistema-alarmiranja-ob-12-uri-bodo-zapiskali-telefoni.html

Operater A1 in Telekom in Telemach, nobenemu ni piskalo, niti sporočila ni nihče dobil.

Na HotHofer pri nas nihče ni dobil sms alarma!

Odgovor na objavo uporabnika
Jejhata, 27.09.2025 ob 14:08

Na HotHofer pri nas nihče ni dobil sms alarma!

To je omrežje A1.

Mi smo na A1, nihče ni dobil obvestila.

Kot sem odgovorila v sosednji temi, včasih so tulile sirene in smo vsi slišali preplah, je delovalo in to zastonj. Danes se samo pokasira veliko denarja iz proračuna, … Nihče nič kriv. Sramota.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close