Nov vzrok samskosti?
Oprostite tiste(i), ki se motim, ampak se strinjam z Robijem. Imam, kar nekaj samskih prijateljic v srednjih 30 letih (vizualno luštne punce), ki mi zato ker smo prijateljice povejo po resnici, da bi si želele imeti nekoga in da bi si želele ustvariti družino. Priznajo, da bi želele imeti dobrega moža in tako čudovitega otroka, kot ga imam jaz. Zato, mogoče razen zelo redkih izjem, si večina ljudi želi osebo, ki bi jo ljubila in s katero bi si ustvarila družino. Večina, ampak le dovolj samozavestne in realne osebe si upajo to priznati, ostale pa nakladajo, kako si itak ne želijo partnerja in družine. Pa tudi sama nisem bila pred rojstvom najinega čudovitega otroka nora na otroke, v bistvu so mi šli malo na živce in sem veliko raje potovala (tako kot pravite nekatere), vendar vam povem, da se ne more nobeno potovanje primerjati s srečo, ki ti jo da otrok. Sicer pa z možem še vedno vsake toliko časa greva na daljše potovanje preostali čas pa sva na voljo najinemu otročku. Oboje se da.
Ni čisto res. Lahko je razlog v tem, da ne najde pravega moškega in s tem zadovoljivega odnosa ali da nima zagotovljenih materialnih pogojev….
Se strinjam. To je neke vrste naša potreba. Še najbolj si tega želijo tisti, ki so polni odpora ali sovraštva. Ravno takšni najbolj hrepenijo po ljubezni, pa si tega ne priznajo ali pa se tega ne zavedajo, ker so preveč obremenjeni s travmami. Zato ne zaupajo v ljubezen, pa čeprav bi jih ozdravila in osvobodila odpora.
Če to nekje 38tega leta ta oseba ni ustvarila primernih materialnih pogojev za otroke in našla partnerja/ko, je pa res nekaj hudo narobe.
Govorim o zdravih ljudeh, ki lahko hodijo v službo.
Tak izgovor je dober za 30letnike. Ampak pri 38ih še vedno lahko imaš otroke, če res želiš. Moški pa še pri 40+.
Če je želja seveda.
Ni čisto res. Lahko je razlog v tem, da ne najde pravega moškega in s tem zadovoljivega odnosa ali da nima zagotovljenih materialnih pogojev….
Se strinjam. To je neke vrste naša potreba. Še najbolj si tega želijo tisti, ki so polni odpora ali sovraštva. Ravno takšni najbolj hrepenijo po ljubezni, pa si tega ne priznajo ali pa se tega ne zavedajo, ker so preveč obremenjeni s travmami. Zato ne zaupajo v ljubezen, pa čeprav bi jih ozdravila in osvobodila odpora.[/quote]
Dobro, potem še ni krize:-)
Forum je zaprt za komentiranje.