Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nov vzrok samskosti?

Nov vzrok samskosti?

Danes sem imela doma zidarja, okoli poldneva sem mu postregla z malico, pijačo, kavo. Med odmorom sva podebatirala o življenju nasploh. Povedal je, da je živi sam, ima starejšo sestro, starše, nečakinjo itd. Med debato me vpraša, če imam kaj otrok, povem da ne, vrta dalje če imam sploh koga in povem, da sem samska, da ni nikjer nič dobrega (mi je bolje biti sama) in da ne iščem nič. Zidarček se je namuznil in me porogljivo zaključil: “A-ha, mi je že jasno – ti si zato samska ker si neplodna, ženska pri 35-ih bi že zdavnaj morala imeti moža in 3 otroke!!”

Mirno sem mu odvrnila, da je to njegov pogled na življenje, toda njegova pripomba me vseeno mičkeno gloda. Zanima me če je kdaj katera doživela kaj podobnega in ali fantje res sklepate, da je kakšna samska zaradi neplodnosti?

Take bedarije pa še ne. Jaz po navadi rečem, da me pametne ne marajo, do neumnih mi pa ni:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kakšen šarmer ! Tok hud pick up line si še jst ne bi mogu spomnt.

Lahko bi mu rekla, da če upa probat al kar na pamet nekaj pametuje…. 😉

Drugače se verjetno tudi taka kakšna najde, ki je ostala sama zato ker ni “prijela” in si je tip drugo poiskal za ta namen…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Naslednjič mu ne ponujaj malice in kave. :)) Naj mu jo pripravi tista, ki je plodna in ima tri otroke. :))

Naslednjič mu ne ponujaj malice in kave. :)) Naj mu jo pripravi tista, ki je plodna in ima tri otroke. :))[/quote]
Nič bat, po moje je zadnjič bezal pri njej:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No zidarček, kot praviš ti je definitivno pretiraval z vprašanji. Nekako iz tvojega stila pisanja bi pa prej sklepal, da si samska zato, ker moreš bit zajeban karakter ali po domače žleht, če je vmes kakšna bolezen se opravičujem za to mnenje.

Samska sem po lastni odločitvi in ne posledicah. Pavšalno je presoditi, da imam zloben karakter, zlobna bi bila če mu ne bi dala za jest, pit in če bi se nanj spravila z nespodobnimi zaključki zakaj je on samski, brez otrok, brezposeln (dela na črno) itd. Me je presenetil s tem, kar je povedal, nikdar česa podobnega še nisem slišala. A zagotovo bo še kdaj delal pri meni, ker je poceni (8€/h) in me je s svojim delom prepričal.

Samska, 35 let, brez otrok… Sodeč po nicku bi rekel, da si nuna na dopustu.

Ne norčujte se iz religije Jezusa Kristusa Odrešenika. Božje oko vas neprestano spremlja kot veliki brat. Pokorite se še danes in spali boste v nebesih z menoj kot jagnje božje pri zadnji večerji.

Nauk zgodbe: ne druži se z zidarji:).

Nuna na dopustu? :-))) V cerkev ne hodim, vzdevek izpelan po zidarju (Kristjan).

a tako! Pa ne da tudi ni zidar po poklicu, ampak je to njegov priimek?

Priimka ne bom izdala (tako neumna (še) nisem).

Lahko je tebi, ko imaš toliko nevest, tukaj je pa kup klenih forumašev samskih.

Ni problema. Samo, da je vse luknje dobro zašolal.

Lahko je tebi, ko imaš toliko nevest, tukaj je pa kup klenih forumašev samskih.[/quote]

Blagor samskim na stanu kajti njih je neobveznega seksa kraljestvo.

Naše odločitve pa temeljijo na posledicah. Odločitve so plod našega racionalnega uma, ki se odloča na podlagi izkušenj.

Pri moških je to običajno. Tole sem dobila od 47letnika, ki mi je težil, da kako je on super, najboljši, najbolj pošten, da nikoli ne bom dobila boljšega moškega in tako naprej. Jaz pa sem napisala, da ni po mojem okusu, prestar in tako naprej. Vse vljudno. Odgovori so bili pa v stilu:

ojla le ščim sem pa te jst užalil z ničem ni mi porebno dajati nasvetov stara si 35 let pa si še sama prav je tako kot da te negdo uničuje tako kot je mene moja zena zakaj pa misliš da so otroci ostali zraven mene niti slišati nočejo zanjo ker je kurba na kvadrat ja res sram joji je da imata tako mater zali me kolikor češ sem navajen veliko let sem poslušal to me ne gane več sem mislil da si ok oseba pa nisi z mnogimi sem si pisal veliko kave spil to kar si ti je prvič neben ti ne bo uredo ker ti nisi uredo jst lahk dobim kakoršno čem sam ni še bilo taprave sm mislil da si ti velik sem se zmotil tvoj portal takega ni pri 33 letih vsak pomisli kaj je narobe steboj, če ti nisem ušeč kaj sploh odpisuješ pa da sem samovšečen če povem kašen sem po karakterju je pa vse neresnic lej želim ti da si najdeš dobrega ki bo narisan zate jst nisem vedar ni ga pokvarejeno je vse poštenje ni več vrednota če poveš resnico o sebi in kašen si si samov

Ta je dobra ja. “S čim sem te užalil?” Ljudje pogosto sploh ne vedo, da govorijo o lastnih občutkih. :)) Tale se je cel razjokal, ker ena ni nasedla njegovim praznim obljubam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj se je ta z estrogenom začel špikat ?

Ja, več takih tipov je. So ločeni, polpismeni, blatijo svoje bivše. Zraven pa razlagajo kako so vsi drugi moški zanič, oni so najboljši. Me samske pa bi morale biti presrečne, da nas oni hočejo.

Sodeč po načinu pisanja in navajanju podrobnosti odgovora, bi lahko veljalo tudi obratno.

Kakorkoli že. Moški ali ženska, ki blati svoje bivše, jih zmerja z ne vem s čim in to pisari neznacem, sigruno ni normalen.
Moški, ki se hvalisa, da je bil četrt stoletja poročen in zdaj, ko je ločen, je pa najboljši moški in da so vsi drugi moški zanič, sigurno ni normalen.

Isto seveda velja za ženske. Tudi pri ženskah naletimo na take, ki vsem okrog razlagajo kak gnoj je njihov bivši in kako so one super in da so sploh najboljše. Tudi ob takih ženskah pomislim le eno: srečen moški, ki se te je znebil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close