Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NOV VIRUS Čikungunja

NOV VIRUS Čikungunja

Na Kitajskem so si spet začeli izmišljevati nov virus in sprejemati enake ukrepe, kot pri Covidu…. Razlika pa je, da tega virusa ne prenaša človek ampak komarji!!! Kr neki!

Zdaj veste kaj bas caka ce pride na oblast Janša… nov teror nad lastnim narodom, zapiranja, razkuževanja povsod, maske, prepoved dela, itd. Itn

To bas caka v vsakem primeru,septembra,se ze folgo govori

Ni res… Golob je že dokazal,  da se teh bedarij me gre, je takoj ko je prišel na oblast ukinili vse neumne Janševe ukrepe  in se čez zimo ji zgodila potem nobena apokalipsa….

Če bi bil Janša na oblasti bi se vsako zimo testirali, otroci nosili maske v šolah in bolnik  jabsisticni bi nas se cedno omejeval in zapiral

Ja seveda bo kriv Janša, ane?

Tudi, če se začne v zadnji luknji na planetu Zemlja, za vas levajzle bo vedno kriv Janša.

Tudi, če se bo dogajalo po celem planetu, vse države bodo imele še strožje sankcije kot v Yugosloveniji, vse bo kriv Janša, virus ne bo obstajal, vse si je izmislil Janša.

To je leva woke, lgbt+q….., feministična, social komunistična inteligenca. Črna in rdeča.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno890, 06.08.2025 ob 12:17

Ni res… Golob je že dokazal,  da se teh bedarij me gre, je takoj ko je prišel na oblast ukinili vse neumne Janševe ukrepe  in se čez zimo ji zgodila potem nobena apokalipsa….

Če bi bil Janša na oblasti bi se vsako zimo testirali, otroci nosili maske v šolah in bolnik  jabsisticni bi nas se cedno omejeval in zapiral

Jih je kar lepo potrdil.

Seveda, ker je tvoj posrani Golob ukinil vse ukrepe, sem takrat prvič v treh letih zbolela za Covidom. Budala.

Jaz pa sem sita teh vsakoletnih panik in ustrahovanja ljudi. Če ni covid, je pa virus zahodnega Nila, pa strupeni komarji, pa ptičje gripe in nore krave in cel cirkus vsako leto jovo na novo.

Različne bolezni razsajajo po planetu od nastanka dalje in vedno bodo. Nikoli ne bomo dosegli popolne imunosti in večnega življenja. Nekega dne nas bo pač nekaj spravilo v grob.

Nobenega smisla ne vidim v paničarjenju in ne dovolim, da se mi vsiljuje nemir in strah. Večinoma gredo stvari po pravilu, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha.

Dajmo raje živeti čim bolj kvalitetno in zadovoljno danes, tukaj in zdaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close