Nov svetovni red, fašizem, parazitizem,satanizem,depopulacija in suženjstvo
orlando224, 10.12.2021 ob 09:27
Asena V., 10.12.2021 ob 09:15
orlando926, 10.12.2021 ob 09:05
Naša ustava je iz leta 1991, ne pa 70-ih! In v glavnem skopirana iz nemške. Kje ste dobili Kardelja, haha.
Je pa tako, da se bomo teh tegob s korono, cepljenjem, verjetno znebili po tej zimi. Se mi zdi, da so že v začetku bile napovedi, da bo trajalo 2-3 leta, da se virus lepo usidra v populacijo in zmutira v manj nevarno obliko. V vsakem primeru ne bi delal panike in primerjav s fašizmom, satanizmom, itd.
Heh, a ti res misliš, da so naši pravniki po osamosvojitvi iz niča spisali obstoječo ustavo? Ne ga biksat! Malo prouči zgodovino slovenske ustave.
Res pa je, da je bila večina zakonodaje spisane na novo. In ker so jo pisali v zagonu osamosvojitve, je večinoma slaba in pomanjkljiva. Zakon o pandemija, zaradi katerega imamo kaos je dober primer te slamparije.
Zakonodaja NI isto, kot ustava.
Ehm, ne? Ti se moraš podučiti. Ustava je bila napisana na novo in sprejeta leta 1991. In v svojem bistvu prekopirana iz nemške. Sploh mi ni jasno, kako ti uspe natipkati 2x očitno neresnico.
Orlando – Nič novega pid soncem, je rekel Sofokles, in to velja za vse napisano na tem svetu.
Se enkrat – obstoječa ustava temelji na naši ustavi iz zgodnjih 70ih. Seveda je bila dodelana po osamosvojitvi – ne pa na novo napisana!
Pojem korporativizma v naši ustavi ti je znan? Verjetno ne. No, ta komponenta je bila res prenesena iz nemške ustave.
Pa ne misli, da je naša ustava kar kopija nemške. Malo prevec poenostavljas. Ali pa vas na faksu spet učijo nebuloze? Ali pa si slučajno prebral kaj novinarskega o naši ustavi?
Eno je analitična pravna teorija, drugo pa publicistika. Publicistika je čisto okey, ko gre za sprotne analize stanja, analitična teorija je pa malo bolj kompleksna zadeva.
WHO je privatno združenje.
Če se imenuje svetovna zdravstvena organizacija to še ne pomeni, da ima pravico do tvojega zdravja, kateri je v tvojih rokah. Nima pravice ne odločati o njem prav tako pa nima pravice oblasti nad tvojim zdravjem, ki jo imaš ti v “roki” vzeti iz tvojih rok brez tvojega dovoljenja.
Tudi mi lahko zapišemo tukaj, da je ta tema in ta forum svetovni oblastnik vseh oblasti in vlad ter vseh korporativnih in ne korporativnih društev na svetu. IN KAJ POTEM?
Tudi, če to registriramo pod tem imenom. IN KAJ POTEM?
Smo potem res oblast vsem oblastem?
Denar pravijo sveta vladar.
Redko kdo se vpraša o tem pa čeprav lahko vsak dan sliši. Pa vendar ne ve kaj sliši.
Zakaj se reče denarni tokovi? Tokovi?
Reče se denarni tokovi, ker se denar, ki naj bi bil sveta vladar nanaša na reko, reke.
Reka močnejša je, močnejši tok ima bolj dere in bolj izpodriva kopno tam kamor dere.
Ni vse samo na reki pa vendar je reka sredinska vedska filozofija in bistvenost v tem.
Currency= valuta, current =tok
Valovanje imata tako morje,kot reka.
Prav tako imata morje in reka svoje tokove.
Ko imate bančni račun se nanj lahko berete dogajajo prilivi.
Priliv= se nanaša na tekočino. Kakšno? To bi vam zdaj že moralo biti jasno ali vam vsaj malo se svetlikati.
Znani so vam bančni računi in eden od teh seveda najbolj znan je TEKOČI RAČUN.
Od kod tekoči račun? Kaj se dogaja?
Tekoči račun se nanaša na priliv, na valuto=valovanje, tokove.
Nihče vam o teh stvareh ne razlaga pa vendar se o tem pogovarjate med seboj in z banko a ob enem ne veste o čem sploh govorite in kaj uporabljate, ter na kaj se vaše besede nanašajo.
Že eno naključje je NA-KLJUČ-JE. Več teh pa le potrjuje pravilo.
HOMER, 10.12.2021 ob 09:33
Evropska svetovalna skupina za cepljenje WHO in njen podpredsednik profesor Christian Perronne, je včeraj dejal, da morajo vsi cepljeni ljudje v zimskih mesecih v karanteno ali tvegajo resno bolezen.. Bil je predsednik Specializirane komisije za nalezljive bolezni Visokega sveta za javno zdravje. Strokovnjak za nalezljive bolezni je potrdil hitro slabšajoče se razmere v Izraelu in VB “Cepljene ljudi je treba dati v karanteno in jih izolirati od družbe.” Nadaljeval je: »Necepljeni ljudje niso nevarni; cepljeni ljudje so nevarni za druge. To je zdaj dokazano v Izraelu – v stiku sem s številnimi zdravniki v Izraelu – imajo velike težave, hudi primeri v bolnišnicah so med cepljenimi, v Združenem kraljestvu pa tudi imate večji program cepljenja in tudi težave so .” Bojijo se pandemonije (kaos), če bo sledila navodilom strokovnjakov. Izraelski zdravnik Kobi Haviv je za Channel 13 News povedal : »95 % hudo bolnih bolnikov je cepljenih. Popolnoma cepljene osebe predstavljajo 85-90 % hospitalizacij. Odpiramo vedno več poslovalnic COVID. Učinkovitost cepiv upada ali izginja.”
Tole je pa res vredno omembe! Se bo treba bolj poglobiti, zahteva več časa. A lahko daš kakšen link?
Hvala.
Bis spaeter, T’schuessi …
1.) PLUS
Denar= D -en-ar
D=znanje,veda
en=eden,ena enota
ar=mera,enota npr.100m2
——————–
2.) MINUS
Denar=ra-ne-D
ra=mera,enota npr.100m2
en= eden,ena enota
D=znanje,veda
——————
3.) enaka konstanta vrtljivega momenta
denar=rane-D
rane=poškoduje,pohabi,…
D=znanje, veda
—————-
Zato v igri denarja z njim, če ga imaš v plus dobiš prostor v minus ga izgubiš.
Enaka konstanta vrtljivega momenta=
Sedaj ga imaš potem pa ga nimaš. Ga imaš in ga nimaš,…
Ko ga imaš znanje odhaja z njim saj D je tisto kar veš in imaš. Ko ga nimaš ostaja ti D kar veš in imaš.
Zato ljudje, ki imajo več denarja bolj pokvarjeni so ali pa bolj pokvarjeni postajajo, tisti z manj denarja pa bolj čutni in dovzetni so.
Čut= Čut je tisto,ki ve. Čut,ker VE nam pove.
Sonce=gonilna sila in D
D pri denarju se tako nanaša tudi nanj.
Brez sonca ni gonilne sile brez sile pa ne konstantnega momenta.
D vitamin
Tako sta D in AR glavne značilnosti denarja
D se nanaša na sončevo znanje AR obratno RA pa na SONCE ali božanstvo sonca samega.
RA-znano tudi, kot sončeva barka,ki plove po nebu in še…
Ker plove je plovilo. Zato se tudi denar jemlje, kot tekoče sredstvo,ki sem ga že prej omenil, valuta,tokovi,prilivi…
Če komu do sedaj ni bilo logično, zakaj na USD dollar je piramida potem lahko sedaj sklepa od kod. )kod=koda=kodiranje=kriptografija=šifriranje)
PIRAMIDA=PI-RA-MI-DA
Kot sem povedal za Sveto Pismo=
Svet-O-PI-SMO
PI= na kratko: Pi (pogosto je predstavljena z nižjo črko grške črke π), ena najbolj znanih matematičnih konstant, je razmerje med obsegom kroga in premerom.
Zato je O in PI krog in pa matematična konstanta
Tudi Sveto Pismo omeni zemljski krog
Izaija: 40:22
(22 On je, ki prestoluje nad zemeljskim krogom,
katerega prebivalci so kakor kobilice)
Omenil sem D in A v tej temi.
Mnogim od vas pa je znano, da se tudi v nekaterih izmed vaših vasi in na splošno pod AD naslovom in simbolom postavlja oprema za prvo pomoč.
Torej= PI, RA,(KDO?, KOMU? MI,MENI) DA
Ko človek premine mu pišejo rip.
Pišemo mu rip, ker so drugi pisali rip. Ne vedo pa zakaj rip.
PIRAMIDA=
A-DIM-A-RIP
Kjer je dim je tudi ogenj.
Ljudi so nekoč pa tudi danes ob njihovi smrti zažigali.
Ker človek, ki je živ ima A. Se zaveda, da ga ima ali ne tu ne igra vloge. Igra pa to vlogo seveda v njegovem življenju. Vendar pa A vsekakor mora imeti, da postane živ.
Delno sem A že pred tem obrazložil. Bom pa odkril še to:
A se nanaša na življenje samo in pa začetno vrlino, vir in začetek.
Ko brez I pišemo ali izgovorimo, da imamo A se ta pojavi tako A-mam-
Nazaj brano pa nam pove, zakaj je tako, kot pravim.
mam A- Torej imam A in pa MAMA. Brez mame tudi tebe ni. Ni človeka, ki bi dobil A, če nima mame ali obratno. Torej vsak, ki je dobil-imel življenje je imel A.
Ko človek zapusti življenje in je preminul pa se mu piše rip, ker pir-a-mi-da= A dim-A rip.
A dim= slovo v dimu A rip slovo življenja
Ko vam naslednjič pri “zdravniku” rečejo, da recite A boste, če ste razumeli, ,kaj sem pisal tam verjetno edini, ki boste vedeli od kod se je ta A sploh vzel.
Namreč zdravje človeka je v njegovih rokah. Nekoč in ponekod je slabo zdravje veljalo celo za sramoto.
Ker so ljudje tako umsko lahko omejeni, da se sami zbadajo z nečim, da jih boli potem pa iščejo pri drugih odgovor zakaj jih nekaj tišči ali boli se je reci A prikradel, kot norčevanje iz samega človeka in njegove umske degeneriranosti ter omejenosti.
Vsekakor pa reci A ni nastal zato, da bi nekdo lažje pogledal grlo.
Asena V., 10.12.2021 ob 08:25
darwindarko, 10.12.2021 ob 07:37
SE NADALJUJEJO:
( Avstrija napovedala obvezno cepljenje za vse, ki so starejši od 14 let – 24ur.com )
Ich kann es einfach nicht glauben!
Tega si pred letom dni nikakor, ampak res NIKAKOR ne bi mogla mogla za-misliti.
Država, ki je socialno ena najbolj stabilnih v Evropi, v kateri večina razmisljajocih ali umetniško aktivnih ljudi izraža izrecno kritiko sistema na vseh nivojih, v zgodovinskem, političnem in socialnem smislu, država, ki je dala velikane naprednega mišljenja, katero je v svojem jedru vedno usmerjeno proti sprijenosti malomescanstva in avstrijskega kiča, kot produkta zgodovinskega habsburške plemstva, država, ki je navsezadnje vladala Evropi pod Marijo Terezijo, ki je bila v tedanjem smislu zelo napredna … in še bi lahko naštevala … ta država je v tej globalni krizi izrazila prav to, na kar so razmisljajoci ljudje opozarjali od druge svetovne vojne sem – da avstrijski nacizem nikoli ni bil družbeno obdelan, kakor recimo v Nemčiji, ki se je ‘spokorila ‘ za svoje grehe. Ne pozabimo, da je Hitler Avstrijo anektiral brez vsakršnega upora in da je bilo v stranki NSDAP procentualno več nacistov, članov, kot v Nemčiji.
Tako si razlagam ta post fašizem v Avstriji – nikoli niso priznali, da so bili med njimi večji nacisti, kot v Nemčiji, ki so v ww2 presneto aktivno sodelovali v iztrebljanju drugorazrednih ljudi – psihično motečih, Judov, Slovanov etc. Saj vse vemo …
In ko gledam in poslušam te avstrijske politike na televiziji pri Zeit im Bild, postajam navkljub naši zahodni, ultra desnicarski politični srenji vendarle ponosna, saj naša ustava ne dovoljuje takšne prevlade nad javnim mnenjem, da bi sprejeli tako fašističen zakon, ki bi nas vse pokoril.
Kakorkoli – naša ustava izvira iz zgodnjih 70ih, v večini je zanjo odgovoren Kardelj, torej stari komunist, ki mu ni para po enoumju in političnem razkroju slovenske zdrave tradicionalnosti, pa vendarle je seme upora proti eliti iz komunizma pustilo žlahtne sadove v naši ustavi – vladavina večinskega mnenja. In večina v Sloveniji je proti obveznemu cepljenju.
Končno enkrat smo lahko ponosni na svoje korenine – v svoji ustavi imamo zapisano, da nas oblast ne more prisiliti v nekaj, česar nočemo.
Avstrija, v katere ustavi je moč zaznati njene cesarske korenine, pa se že zgodovinsko uklanja volji vladajoče elite.
Slovenci preziramo elite – tokrat nam je to v oporo. Že vemo, zakaj! Smo bili tlačeni od elit vsa ta stoletja, zato je v nas divja kri, ki ne dopušča fašizma tako zlahka, kot v cesarsko-nacisticni Avstriji.
Predvidevam, da bo komu zavrelo v možganih, ko bo prebral moja stališča.
Narod si bo pisal sodbo sam!
Ne bodo nas spravili na kolena, fašisti cepilski! Vedno nas bo dovolj, da se upremo. Bravo mi!
Asena V., zelo dobro napisano!
Še nekaj Markovih besed:
Bravo Marko:
( Slovenco po Jelinčiču smo budale, pa še prav ima video (mojvideo.com) )
Sram pravi naj jih bo. Jaz pa pravim sram jih je bilo in sram jih bo.
(jap mi bi pa vse precepili, bolano. video (mojvideo.com))
darwindarko, 10.12.2021 ob 12:23
Sram pravi naj jih bo. Jaz pa pravim sram jih je bilo in sram jih bo.
(jap mi bi pa vse precepili, bolano. video (mojvideo.com))
to je vse od satanizma v tem postu
Nevedna, 10.12.2021 ob 13:31
Prosim naj mi tukaj kdo na kratko pa po domače pove,kaj nas v resnici čaka?? Hvala
Če vas kaj čaka boste to sami spoznali. Zato je življenje tisto kar naj bi izživeli in ne da smo ga že izživeli, če smo živi.
Pravi prerok vam bo odkril tisto, kar je dobro za vas, da vam odkrije ne bo pa vam odkrival vsega, kar vas čaka, saj je vse ostalo na vas samih, da odkrijete.
Prerok ima možnost preroštva zato, da vas opozori na nevarnost, ki vam preti.
Kajti nevarnosti se lahko izognemu ter se ji želimo izogniti.
Prerok nima namena, da vam odkriva, kdaj kako pa se boste veselili in bili srečni ter zadovoljni.
Kajti zadovoljstvu, sreči in veselji se nihče ne želi izogniti.
Pravi prerok je tako zaščitnik ljudi in ne njihov hlapec in servis. Namreč tako, kot ste vi pozvala se pravo preroštvo ne prerokuje in ne odkriva. Pravi prerok ne bo deloval na telefonski liniji in na klic ter vam odkrival vašo prihodnost. Če bi vam odkrival prihodnost bi vas s tem tudi delno ali v celoti pokradel vaše prihodnosti.
Bom pa vam razjasnil samo besedo prerok, ker se tu nazivate nevedna, da boste vsaj kako vedo odnesli s seboj, če boste z razumom in pozornostjo prebrali.
Prerok se sestavlja iz pre in rok.
Pre se nanaša na pred nečim, predno se zgodi.
Rok pa se nanaša na časovni okvir, časovno matrico ali drugače časovni potek.
Zato je PRE-ROK. Pove, nakaže,opozori,obvesti preden se nekaj zgodi ali da se ne bi zgodilo.
VENDAR pa pri tem, da se ne bi zgodilo je paradoks. Kajti , če se dogodek ne bo zgodil potem ga v času prerokovanja NI in ni kaj prerokovati.
Iz te paradoksalne vzročnosti je pravi prerok namenjen mnogim in ne samo posameznikom.
Tako samo prerokovano opozorilo lahko mnoge ali le nekatere, nekoga obvaruje pred slabim, težkim dogodkom,dogajanjem, samo dogajanje, dogodek pa se prav tako nekaterim zgodi, pripeti in tako postane dogodek ali dogajanje v časovnem prerokovanem dosegu.
To pa je že prišlo, le fašistični mediji verjetno tega niso objavili.
https://www.facebook.com/100028549906708/videos/911200989758459/
Forum je zaprt za komentiranje.