Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nov računalnik: Vista ali XP

Nov računalnik: Vista ali XP

Kupujem nov računalnik pa me zanima kaj je bolj naložit: XPje ali Visto?
V dvomih sem, ker nekateri trgovci pravijo, da so XPji boljši in kar imam precej starih programov, za katere se bojim, da v Visti ne bodo delovali.
Pa še en problem imam: doma nimam interneta, kar pomeni, da ne morem do posodobitev. Interneta ne morem dobit. (Razen, da grem v knjižnico in si zadeve naložim na ključ, katere se pač da).
Kako se odločit?
Sam Viste še nisem videl.

Viste se na daleč izogni. Staro programje na njej ne dela, v startu požere 900 MB RAM-a.Edino, kar je uporabno, je media center.SP3 za XP se da dolpotegnit drugje in računalnik ti bo špilal tako, kot je treba.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ali je potrebno namestiti samo SP 3 ali tudi SP1 in 2?

Vedno se načeloma lahko namesti samo zadnji SP.
Torej SP3 instaliraj pa bo ok.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala obema za nasvete.

Vista ni tak bavbav, če imaš vsaj 2 GB spomina ter dvojedrni CPU. Veliko ljudi, ki so imeli slabe izkušnje, še niso preskusili Viste SP1. Konkretno v tem primeru ostani na XP, drugače pa je Vista še kako zanimiva in uporabna stvar npr. za omejevanje dostopa do podatkov, etc.

janez, kar imej jo – visto namreč. Večini žal ni všeč in pika!

SP3 za XP dobiš tudi na DVD zadnje številke revije Moj mikro.

September ali oktober?

lpl

Lp L

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=85AF7BFD-6F69-4289-8BD1-EB966BCDFB5E&displaylang=sl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close