Najdi forum

nov prenosnik-kateri?

vas, poznavalce, lepo prosim, da mi malo namignete, kateri prenosnik bi bil zame.
potrebovala ga bom večinoma le za internet, pisanje predstavitev v powerpointu in urejanje in pisanje tekstov (kar pa itak zmore tudi moj sedanji).

ne spoznam se nič na tem področju, trenutno nimam časa, da bi se poglobila v ponudbo, primerjavo cen ipd. z denarjem nisem na tesno, le neumno se mi zdi, da bi kupovala nekaj, česar ne potrebujem.

dostop do neta imam kabelski, preko volje.

pa še to: kaj naj s starim prenosnikom? ali se ga enostavno vrže v eko-smeti- za recikliranje?, ali pa je morda zanimiv za kakšnega ‘zbiralca delov’?

hvala vam in lp!

Trenutno imajo HP 6110 v BB za cca. 180.000 sit, je čisto ok mašinca
+ wifi + modri zob + lan kartica + windows xp home ver. + dvdrw + 512 MB
ram spomina – NIMA pa Tv-Out kartice
za domačo rabo je čisto OK

razen če nimaš v mislih kake “zverine”, oz. svoje konfiguracije

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Meni se doma valja en IBM T40, ki je nov stal 540.000 SIT, ima pa še eno leto slovenske garancije, če te zanima kvalitetna mašina…
RAM: 512 MB
Display: 1024×786
Harddisk: 30 GB (upgraded to 60 GB)
Graphics Chip: ATI Mobility Radeon 7500 (32 MB RAM)
Audio: Intel ICH4 (82801DB)
Interfaces: Ethernet, modem, Cardbus, USB, Infrared, parallel, S-Video-Out
Drives: CD-RW/DVD-ROM

Dal bi ga za kakih 240 K.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pero, hvala, a rada bi kupila nekaj novega. klemen, hvala za info bom vprašala v BB.

pozdrav! r.

rennee pozdravljena
Kakšen je pa tvoj stari notesnik? Iščem nekaj poceni za taščo, imela pa bi ga za kaj napisat in igranje pasianse. Ponudbo mi lahko pošlješ tudi na e-mail.
Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close