Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nov pralni stroj

Nov pralni stroj

Tebi pa res ni pomoči .

A bi lahko avtorici prosim napisala, kakšen stroj naj kupi, namesto da doživljaš svojih par dni slave v tej temi? Zmoreš? hiiiihihihihih hahhhhhhahhahaha hoooooohohohoho : A bo?
[/quote]Ne ponižuj se in ne klečeplazi za menoj. :)))) 😉 še vedno msliš name…obsedenka

Ne ponižuj se in ne klečeplazi za menoj. :)))) 😉 še vedno msliš name…obsedenka
[/quote]

Če kdo klečeplazi in lačno brska in odgovarja po sporočilih, išče material za trolanje, si to ti.
Ajd, zdaj se pa sama s seboj….pogovarjaj še naprej.

Če kdo klečeplazi in lačno brska in odgovarja po sporočilih, išče material za trolanje, si to ti.
Ajd, zdaj se pa sama s seboj….pogovarjaj še naprej.
[/quote]Bolnica tablete ti držijo sam do dons. Dej vzem novo dozo da bo mer. Pa glavo daj v pralni stroj da boš k seb pršla.

Siemens je Bosch

Pa kaj si zmešana ,da boš kupovala novi pralni stroj,  babe na tem forumu se vse hvalijo,   kako one nosijo žehto- cunje prat v potok- k reki.    In ti butara noriš s pralnim strojem, ah dej no dej,  bodi kot naše  babe na tem forumu, ki grejo z časom nazaj v kameno dobo.

Potok pa reka so zakon za cunje prat !

Zdaj sm kupil Miele dos&9 kg, 1300 evrov.

Miele ni nič na Black Friday znižano

Jaz sem iskala najcenejsega z najmanj funkcijami, cim bolj na kladivo sistem. Vec opreme ima, vec se pokvari. In mi je uspelo najt en simpl beko. Ko dam prat na 90, zlijem not liter kisa ze od zacetka in dela k sus ze od 2017

Odgovor na objavo uporabnika
cvetka936, 21.11.2023 ob 14:09

Pa kaj si zmešana ,da boš kupovala novi pralni stroj,  babe na tem forumu se vse hvalijo,   kako one nosijo žehto- cunje prat v potok- k reki.    In ti butara noriš s pralnim strojem, ah dej no dej,  bodi kot naše  babe na tem forumu, ki grejo z časom nazaj v kameno dobo.

Potok pa reka so zakon za cunje prat !

Odkar je bila tema o kuhanju na drva in smo eni pisali, da tako kuhamo, se vam je cist spantal. Ni fora v tehnologiji, ce se vedno ne razumes

Na pralni stroj se samo ženske razumejo.
Nam, moškim ni jasno, kako je lahko rdeče perilo belo, črno pa je barvno.

Pri televiziji je namreč obratno.

noben pralni stroj en bo več, kot je bil ta tvoj 10 let star. vse je plastika, vse kurac od pizde. marš v 3 pizde matrne z vso belo tehniko zadnje 4 leta. mrš v kurac.  mi doma, jaz  in moja žena sva že tko daleč, že v tem stadiju obupa in razočarnja da se nama že malo jebe za vse. najcenej kandi pa naj dela dokelr dela pol pa ga fuknem nekam ke u pri pizde materine.  v sloveniji je edini kolktrolk odoberservis lih gorenje. midva sva imela že vse te znamke. bosh, gorenje, miele, candy, pa še neki ološ. če bi ime ldenar bi kupil profesionalno mašino za 30 kg orng, res dobro ko ima res samo 4 programe.  ko dofialvaš mehčalec vvlko posodo in se sam fila, in res da stane, je pa tko, da iam ogromen boben.  COTE SE NE OPREJO ZARADI 3KG PRAŠKA I 4L MEHAČLCA NA PRANJE.  ampak zaradi  DRGNJENEJA.  in če je premali boben sen ič ne drgne. torej vsaj 9kg moraš kupit pa da ima vlka vrata. to je že važno  po moje.  jaz bi kupil gorenje.  z veslej mbi ti rekel zaradi slovenskega izdelka pa niti to ne morem.  rkel bi gorenje zaradi servisa in delov. pa ne nekega full dragega.  tak za 450 evrov je max. jaz več ne dam.  ni šanse.  mi peremo doam full velik. menjal je v po moje 4 letih VSE razen motorja in  elektronike. dobro,sa je v garanciji.  pa sušilec moraš poleg kupit za brisače sušit. to moraš vedno kupit posebej mašino.  ne 2 v enem. tega ne smeš nikoli kupit. vedno posebej.  ja ti predlaga, DA NE KOMPLICIRAŠ- če si bla zdaj nekako zadovoljna z gorenjem  -KUPI POFUKANO GORENJE.  TI PA ŽE ZDAJ POVEM, DA NE BO NIKOLI VEČ TO KAR IMAŠ TI V MISLIH.  kerj e vse pofukano šparanje in plstika.  smo amerika.  VEČJE JE BOLJE.  ni več tisti čas, ko s obile tui male stvari kolko tolko ok. ne ne, zdaj je mala stvar tudi res cenena in žal tudi ne poceni.  če hočeš imet res mir spet, raje daj 200evrov več za neki res dober gorenjev stroj. pa ne spračuj preve in pametuj.  T ISMA KUPI PA PLAČAJ. BO ŽE DELALO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close