Nov pralni stroj
Lej, ko ti nekdo resnico predoči, se pa norca delaš in odreagiraš ko najstnica. Noben bla-bla-bla ni, da so novi lastniki Gorenja izločili male slovenske delničarje. Predvidevam, da imaš verjetno toliko pameti pri svojih letih, da veš, kaj to pomeni….
A ne zmoreš tega dojeti in boš še naprej svoje “gonila” v tej temi, ali kako?
[/quote]
Niso ne prvi in ne zadnji lastniki, ki so iztisnili male delničarje – kar samo pomeni, da so jim (sicer prisilno) odkupili njihove delnice in zdajšnji lastniki Gorenja so jih odkupili po borzni ceni.
Brez tega iztisa (odkupa njihovih delnic) bi te delnice postale samo nič vreden papir, saj se tudi umikajo iz borze.
Za higieno in podaljšanje živ. dobe stroja je nujno potrebno redno čiščenje. Pa ne mislim brisanje prahu iz ohišja, ampak posebno sredstvo, ki ga streseš v boben in opereš na visoki temperaturi. Tisti, ki peremo na nizkih temp. bi to morali početi še bolj pogosto. Jaz v svojega tako redno dajem sredstvo za čiščenje in tudi sredstvo za dekalcinacijo (vse od proizvajalca strojev). Enako velja za pomivalne stroje. Žal večina tega ne dela.
[/quote]
Še nikoli v življenju nisem čistila pralnega stroja.
Res pa je, da belo vedno perem na 95 in da so vrata pralnega stroja zaprta samo med samim pranjem.
Seveda,…igračkajte se z linki mačk, ki ste si jih prilepili kot mali nedorasli svojim letom…mjaaaaawwww
[/quote]
Ker si ravno toliko neizobražena glede “mahajočega mačka”, kot se delaš neumno:
ahahahahaa to je pa to, ko je vsak japonc ali korejc ali tajec za nevedneže… kitajec :))))
Rep si si ulovila sedaj se lahko nehaš vrtet 🙂
Ker si ravno toliko neizobražena glede “mahajočega mačka”, kot se delaš neumno:
[/quote]
Ok, imaš pač fetiš na Gorenje. Vse ok, samo ne piši neumnih argumentov v stilu da podpiraš slovensko. Menda si sedaj spregledala, da je to neumnost.
Sicer pa pri nas z novejšimi stroji Gorenje nimamo dobrih izkušenj. Pralni stroj – ne samo ležaji, pol stroja je zamenjanega (v okviru garancije). Hladilnik (vgradni) cel zamenjan po dveh letih (in katastrofalno zmontirana). Pomivalec slabo pere in suši. Pa ni to poceni roba, pač pa vse med top Gorenje modeli. Hvala lepa, ne bomo več.
A ti resno orgazme doživljaš na Gorenje belo tehniko, ali kaj? Moteno, do konca.
[/quote]To doživljaš ti, orgazmiraš, kateri vlečeš ven moj citat podan 7. junija. Primitiven kaj češ….tudi taki obstajajo in noben mi ne bo postavljal pravil, kdaj komu lahko odpišem. Vsedi se s svojimi mulci in jim postavljaj pravila!
To doživljaš ti, orgazmiraš, kateri vlečeš ven moj citat podan 7. junija. Primitiven kaj češ….tudi taki obstajajo in noben mi ne bo postavljal pravil, kdaj komu lahko odpišem. Vsedi se s svojimi mulci in jim postavljaj pravila!
[/quote]
wau – še eno “podzavestno travmo si razkrila sedaj” – tvoji mulci, s katerimi se moraš vsest, da te sploh jemljejo resno…. :). Hjebeno, ja.
Danes se zabavam s takimi primitivci, kot siti…. le kadar jas želim 🙂
pazi da ne pozabiš dihat, ker ti voda zaliva umazana usta 🙂
[/quote]
Kako se šele jaz zabavam – ker pravilno slovnično ne zmoreš napisat svojih sestavkov, tako hlastaš za zrakom, ko hitiš skakat na poste v vsej svoji vzhičenosti. Jajajajajajjajaj…… Pa zabavaj se še naprej. Avtorici tako ali tako nisi kaj bistveno pomembnega odgovorila.
Zasrala pa si ji debato, to je zagotovo.
Avtorica: pri izbiri novega stroja je pomembno dandanes sledeče
1. 5-letna tovarniška garnacija
2. kratek program
3. inverter motor ( s tem se izogneš prehitremu servisu zaradi znucanja ležajev in krtačk motorja)
4. inox kad bobna
5. obratov ne rabiš več kot 1200 na minuto
6. možnost reguliranja nivoja vode
7. monost krajšanja programov ( da ti ne mlej dve uri, je ura pa četrt v takem primeru popolnoma dovolj, če perilo ni problematično).
Znamke niso toliko pomembne, sopa trenutno vodilne v tem segmentu tiste, ki imajo dobre ocene tudi na nemškem trgu: Siemens, AEG, Electrolux, pa Bosch, ki imajo inox kadi…..
Kako se šele jaz zabavam – ker pravilno slovnično ne zmoreš napisat svojih sestavkov, tako hlastaš za zrakom, ko hitiš skakat na poste v vsej svoji vzhičenosti. Jajajajajajjajaj…… Pa zabavaj se še naprej. Avtorici tako ali tako nisi kaj bistveno pomembnega odgovorila.
2. kratek program
3. inverter motor ( s tem se izogneš prehitremu servisu zaradi znucanja ležajev in krtačk motorja)
4. inox kad bobna
7. monost krajšanja programov ( da ti ne mlej dve uri, je ura pa četrt v takem primeru popolnoma dovolj, če perilo ni problematično).
Znamke niso toliko pomembne, sopa trenutno vodilne v tem segmentu tiste, ki imajo dobre ocene tudi na nemškem trgu: Siemens, AEG, Electrolux, pa Bosch, ki imajo inox kadi…..
[/quote] 🙂 ne se ne zabavaš, temveč se panično treseš. 🙂
Hihihi kar si pa za avtorco naštela… so pa navodila za prvošolčke, ki so jim aparature španska vas 🙂 ali celo obvladajo bolje kot ti.
Nisi pozabila pod točko 7 dodati, da tvoj čudežni pralni stroj potrebuje priklop na vodo…pha…:)))
Raje se drži pravopisa ker o aparaturah glih ti ne gre….
No pa da vidimo kako boš pograbila kost…. kot kužek iz prejšjnjega tvojega komentarja…aja in peno si obriši :))))
2. kratek program
4. inox kad bobna
[/quote]…pa tudi slovnica ti ne gre najbolje “sopa” se piše narazen :)…možnost, ne monost…raztresena si!
če hočeš biti boljša kot jas …moraš postati perfektna 🙂
…pa tudi slovnica ti ne gre najbolje “sopa” se piše narazen :)…možnost, ne monost…raztresena si!
če hočeš biti boljša kot jas …moraš postati perfektna 🙂
[/quote]
Ženska, koliko si ti stara?? IQ sobnega termometra. Daj že malo vdihuj nad 20 let starimi stroji, ki jih danes nikjer več ne delajo. Pa podpiraj Kitajce, zato ker nalimajo Gorenje na stroj. Ko človek misli, da je tukaj že vse doživel.
Ženska, koliko si ti stara?? IQ sobnega termometra. Daj že malo vdihuj nad 20 let starimi stroji, ki jih danes nikjer več ne delajo. Pa podpiraj Kitajce, zato ker nalimajo Gorenje na stroj. Ko človek misli, da je tukaj že vse doživel.
[/quote]…pa nadaljujmo.. 🙂
Gorenje je in bo ostala odlična izbira 🙂
Potrošnik katere firme si pa ti, me niti najmanj ne zanima 🙂
🙂 ne se ne zabavaš, temveč se panično treseš. 🙂
Hihihi kar si pa za avtorco naštela… so pa navodila za prvošolčke, ki so jim aparature španska vas 🙂 ali celo obvladajo bolje kot ti.
Nisi pozabila pod točko 7 dodati, da tvoj čudežni pralni stroj potrebuje priklop na vodo…pha…:)))
Raje se drži pravopisa ker o aparaturah glih ti ne gre....
No pa da vidimo kako boš pograbila kost…. kot kužek iz prejšjnjega tvojega komentarja…aja in peno si obriši :))))
[/quote]
A sedaj ko ti je zmanjkalo štrika”, se boš pa na moj pravopis spravljala, ker drugega nisi zmožna napisat. ZAtipkane napake so, ker izjemno hitro tipkam – in nisem perfekcionist, da bom v nedogled popravljala besede, ker ne pišem eseja – sploh pa ne zate. Veš kaj, en-a navaden/navadna trol-a si, čisto nič drugega.
Res pa je zelo zabavno , ko ravno TI pišeš in “lepiš” drugim ravno tisto , kar sama doživljaš in te izpopolnjuje- beri podčrtano 🙂
Tako živo doživeto opisuješ, da ni druge možnosti, da so to tvoji doživljaji ob branju tem in pisanju v njih. “Peniš” se pa še vedno in naprej samo ti – tako kot tvoj 20 letni pralni stroj.
A sedaj ko ti je zmanjkalo štrika”, se boš pa na moj pravopis spravljala, ker drugega nisi zmožna napisat. ZAtipkane napake so, ker izjemno hitro tipkam – in nisem perfekcionist, da bom v nedogled popravljala besede, ker ne pišem eseja – sploh pa ne zate. Veš kaj, en-a navaden/navadna trol-a si, čisto nič drugega.
Res pa je zelo zabavno , ko ravno TI pišeš in “lepiš” drugim ravno tisto , kar sama doživljaš in te izpopolnjuje- beri podčrtano 🙂
Tako živo doživeto opisuješ, da ni druge možnosti, da so to tvoji doživljaji ob branju tem in pisanju v njih. “Peniš” se pa še vedno in naprej samo ti – tako kot tvoj 20 letni pralni stroj.
[/quote]Boš prespala in boš prebolela… si pač ena nepomembna multianonimna rit :)))
Veš kaj – še zadnji nasvet tvojemu trolanju:
Najbolje je, da se še danes vsedeš na vrh svojega svoj starega Gorenje pralnega stroja, ga zalaufaš na centrifugo in se penita skupaj. Pa mirno noč ti želim!
[/quote]hihini ne slediš dogodkom, moj novi Gorenje dela brezhibno že v peto leto 🙂
Boš prespala in prebolela, če ne boš jutri že kot en tretji ali stoti multi nick, se plazila za mano in mojimi komentarji. 🙂 delaj kaj pametnejšega….pa mirno noč, ne misli name
hihini ne slediš dogodkom, moj novi Gorenje dela brezhibno že v peto leto 🙂
Boš prespala in prebolela, če ne boš jutri že kot en tretji ali stoti multi nick, se plazila za mano in mojimi komentarji. 🙂 delaj kaj pametnejšega….pa mirno noč, ne misli name
[/quote]
Tebi pa res ni pomoči .
A bi lahko avtorici prosim napisala, kakšen stroj naj kupi, namesto da doživljaš svojih par dni slave v tej temi? Zmoreš? hiiiihihihihih hahhhhhhahhahaha hoooooohohohoho : A bo?
Forum je zaprt za komentiranje.