Nov iskalnik
A9 je pač neki nov iskalnik, ki je trenutno majhen, pa tudi počasnejši je od googla, pa če iščem strani z določeno tematiko mi jih google vrže na prvo stran (high ranking), medtem ko a9 pač da kr’tam nekam.
Njihova baza pa tudi še ni tako velika, da bi bila vredna moje pozornosti.
Če ne najde moje domače spletne strani – pol jih pa klinc gleda :))))))
Skratka – vsaj na netu imamo demokracijo – lahko si izbiraš željeni iskalnik, ker sem pa bolj kot ne konzervativen, bom ostal pri starem dobrem googlu, katerega uporabljam čisto od samega začetka naprej.
lp
Sva že 2 🙂
Sicer pa tudi google mora od nečesa živet in mislom, da so do sedaj prav pametno vpletli nekaj reklame in še zdaleč niso tako tečni kot nekateri ostali iskalniki vključno z nekaterimi slovenskimi.
Je pa tudi res, da je iskanje z googlom vedno bolj zapleteno zaradi ogromnega števila strani v njihovi bazi in je treba iskane pojme vnašati premišljeno.
Kje so tisti časi, ko si enostavno vtipkal nude pic pa je blo :))
Skratka, google je še vedno korak pred ostalimi in če nekaj je na internetu, boš to tudi zagotovo našel, če le približno pametno vtipkaš pogoje 🙂
Sinoči sem ga še malo preizkušal, ne sicer vseh možnosti, ki jih ima – in prišel do enakih zaključkov kot Klemenxx: primerjave z Googlom ne prenese v nobenem pogledu. Kdo ga bo pa čakal…
Res pa je včasih, ko nekaj iščemo, a ne najdemo takoj, koristna uporaba več iskalnikov, kar nas v krajšem času pripelje do iskane informacije. Čeprav žal ne vedno.
Iskanje je žal še vedno šibka točka velikega števila uporabnikov. Je pač nekoliko zahtevnejše opravilo od ircanja, mar ne?
Forum je zaprt za komentiranje.