Najdi forum

NOV DATUM

p.s.-babi!!!

glede na to,da se ne bova videli…vsaj tokrat!?? -me pa malo “mika”-..saj ves!? koliko sem te “uganila”!? se sedaj mislim,da je bilo to misljeno zelo dobronamerno !!! 10%,20%…50%…70%?? ni ti treba odgovoriti,ce noces!! lepo se imej …lp petra

Hej,Petra!
Razen prvega posta,ko sem zardela kot kuhan rak,nisem se nic prebrala.Castna …Povem pravocasno.Za vsako,ki je ne bo,mi bo zal.Mogoce pa bo se kdaj kje kaksna priloznost. Lp Babi

potem pa preberi..ne zardevaj in mi ..proooosim…povej tiste procente !!
vsi te imamo radi…meni je grozno zal,da se ne bomo videli !!!! lp petra

imas prav,babi,mogoce bo pa se kaka priloznost !! lep vecer ti zelim…pa uspesno kuhanje !!!! lp petra

Najprej hvala za odgovor, zanima me, kako bi se bolje dogovorili, kaj bomo počeli tistega lepega dne. Prosim, da daš predlog. Meni ustrezata oba datuma, čimprej pa je treba določiti kdaj!? Lep pozdrav Mica.

Babi: potem, ko sem ti odgovorila, sem šla pogledat na “datum določen” in ugotovila, da nas bo kar nekaj prisotnih. Čimprej se morava dogovoriti o tem kaj in kako bo treba skuhat, potrebne sestavine in količine. Imam morda kakšno nujno potrebno idejo, vendar se morava dogovoriti o tem semi. Pošlji mi svoj e-mail na micidebeljak@hotmail.com. Lep pozdrav Mica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close