Najdi forum

NOV DATUM

kaj pravite, bi se dalo dobiti v petek popoldan?

Sprašujem koliko bi se jih lahko udeležilo prve med.over.net-ove kuhinje v petek popoldan ali 26.09 ali pa 03.10???

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaaaaa……. Sem takoj za – potem imam zastonj prevoz iz Ljubljane ;). Ne, res mi bolj ustreza petek popoldan. No, vsaj meni…

ni panike, sobota kot petek, prvi kot drugi datum, tako, da pridemo….kadar pač bo…..

Meni je OK – vseeno kdaj.

Meni ustreza samo 3.10., ta prvi petek imam že tako dve nezdružljivi obveznosti, še tretja nikakor ne bo šla skozi:((
LP Barb

Meni je prima petek 3.10. LP Daša

Tudi jaz sem za petek 3.10.! lp

Meni je vseeno!

Kadarkoli prvi vikend 26. ali 27. Od 2. okt. do 4. pa me žal ni v Lj, sem službeno odsotna.

meni je tudi vseeno, čeprav bi mi bolj ustrezalo 3.10.

lp

Dragi Primoz!

sem za 3.10. popoldne!

Lp
Nika

Joj, pardon – glasujem seveda za 3.10.

Tudi meni bolj ustreza 3.10. Sicer naj to ne vpliva na odlocitev.Pridem tudi petek prej,ce bo vecina za prvi datum.

Trema se traja! Pomoooc! Lep soncen dan Babi

SEM ZA 3. 10. – ŠE URA SREČANJA ME ZANIMA

LEP DAN!

Babi kaj pa bomo pa kuhali?

Ne vem! Primoz se ni nic razkril.Cakam kot ve vse. :))) Babi

Lahko pridem 3.10. Pripeljem še prijateljico, ki samo brska po teh straneh, napisati pa (še) ne upa nič.
Primož, saj nisi pozabil, da smo ob petkih v službi enako kot ostale dni v tednu, torej do treh?

lp
Modra

Meni je vseeno. A se bo potrebno kaj prijavit, ali kdor pride, pride.
Kaj pa novinarji?

Babi, predvidevam, da sva iste generacije, tremo boš premagala takoj, ko boš stopila za štedilnik. Če potrebuješ pomoč – sem na razpolago, samo povej. Res je, da s sodelovanjem prideš dlje… Pozdrav, Mica

Jaz se bom prilagodila datumu; se ze tako veselim srecanja, da mi je vseeno!

Samo, da spoznam Babi in vse ostale!

Lep pozdravcek iz LJ, Vesna

p.s. Babi, nic te naj ne daje trema, se ze zeloooooooooooo veselim srecanja s tabo!

Nyah zelo zaaaaaaaaaaaaaaa, ampak bom sam v duhu z vami. Ce bo srecanje v petek, 26ga, bi mogoce mi uspelo priletet in vas pozdravit, 3/10 me pa ni.

UZIVAJTE!!! To je edino vazno!!

Nyah

Seveda Mica,vsekakor bos dobrodosla meni v pomoc.

No,ze sam beseda dobrodosla me je spet spomnila na vnuka!
V Angliji sva sla v knjiznico in tam je bil veeeliiik plakat v krasnih barvah
in pozdrav vseh glavnih svetovnih jezikih.Med njimi tudi Dobrodosli!
Mislim,da je bilo misljeno hrvasko,ne vem.Skratka,da povem.

Vnuk,takrat 5 leten je glasno rekel;”Glej,babi,tam pise slovensko!”
Je tudi prebral.Revcek,v solo je sel pri stirih in pol.Jaz vsa trda,on pa vesel!

Takoj je zagledal S s stresico,(ki ga jaz nimam na svojem racunalniku).
Bila sem ganjena.

Lep pozdrav Babi

Vsem,prav vsem!
Veste,da se veselim!!! Se najbolj pa tega,da bom imela pomocnice in pomocnike.Mozu vedno tezim;lahko je poklicnim kuharjem kuhati,ko mu vse naredijo drugi in on samo ukazuje. Malo sale.

Lep pozdrav s soncne obale Babi

Tudi jaz pridem, s kokosovo torto – kadarkoli.

LP

Ela

tudi jaz, ZAL, se moram opraviciti !!! tako je prislo…petek 26. bi lahko prisla po 18h!? pa se to je vprasljivo.? naslednji vikend me pa ni v lj !!!:((
nekako sem upala,da te moje “obveznosti” na bodo “padle” ravno na ta dva datuma !! zal! prav hudo mi je!! rada bi vas videla !!

lepo se imejte,uspesno kuhajte in pa…natancno porocajte,kako je bilo !!!

lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close