Nov Apple Iphone
Ja, okužiš s pomembnostjo, ker pač imaš ipada in iphona.
Mah, te applove stvari so precenjene, pač narejene za ljudi, ki jim je pomembno, da je stvar lepa pa da veliko stane, pa da lahko rečejo jaz pa imam appla. Glede tega je bil Steve Jobs genij.
Pa imam ipada, ipoda,… edino kar nimam je iphona (ipod mi je edino res dobra stvar), ker mi ja ta 4ka take grde opekaste oblike (da me ne bo kdo obtožil nevoščljivosti). Ampak vseeno obstajajo še boljše stvari in v glavnem cenejše. 😉
Če npr. Liliko vprašam, da mi utemelji s tehničnimi dejstvi, zakaj je apple toliko boljši od ostale konkurence, da lahko to trdi (pač da je zakon), a mi bo znala? Verjetno ne.
Ampak vizualno pa za surfat po netu je tud meni zakon.;)
Saj veste tisto kako veste, da ima nekdo appla? pove vam!
Ja, okužiš s pomembnostjo, ker pač imaš ipada in iphona.
Mah, te applove stvari so precenjene, pač narejene za ljudi, ki jim je pomembno, da je stvar lepa pa da veliko stane, pa da lahko rečejo jaz pa imam appla. Glede tega je bil Steve Jobs genij.
Pa imam ipada, ipoda,… edino kar nimam je iphona (ipod mi je edino res dobra stvar), ker mi ja ta 4ka take grde opekaste oblike (da me ne bo kdo obtožil nevoščljivosti). Ampak vseeno obstajajo še boljše stvari in v glavnem cenejše. 😉
Če npr. Liliko vprašam, da mi utemelji s tehničnimi dejstvi, zakaj je apple toliko boljši od ostale konkurence, da lahko to trdi (pač da je zakon), a mi bo znala? Verjetno ne.
Ampak vizualno pa za surfat po netu je tud meni zakon.;)
Saj veste tisto kako veste, da ima nekdo appla? pove vam!
Pozdravljeni Genobili,
obveščamo vas, da vam v naših centrih omogočamo obročno plačevanje telefonskih aparatov pod naslednjimi pogoji in sicer, obročno plačevanje je možno z Diners Credit Club plačilno kartico in American Express. Maksimalno število obrokov je 6, minimalni znesek obroka je 20 EUR z DDV.
Za podrobnejše informacije vam svetujemo, da se zglasite v najbližjem Si.mobilovem centru.
Če že imate pri nas sklenjeno naročniško razmerje, si pri nakupu mobilnega aparata Apple iPhone izberite eno izmed podatkovnih opcij iPhone s katero si zakupite dodatni prenos podatkov ter si hkrati znižate ceno aparata.
Če si z zakupljeno opcijo iPhone znižate ceno aparata, se z omenjeno opcijo vežete za obdobje 24 mesecev kar na nek način je odplačilo aparata na obroke.
Vabimo vas, da se zglasite v enem izmed naših centrov ter si izberete svoj iPhone.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.