Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nov aparat – kako prenesem slike, sms-e, imenik s starega?

Nov aparat – kako prenesem slike, sms-e, imenik s starega?

Prosim za pomoč, kako bi lahko prenesla sporočila, slike in imenik s starega na nov aparat mobitel, oba sta nokia. Ali sploh lahko to sama naredim?

Hvala, lp

Imata oba bluetooth ?

Po pravici povedano, ne vem. Ali brez tega ne gre?:)

Gre. Vendar ne brez računalnika.
Najprej iz enega tel. skopiraš na rač. potem pa iz računalnika na drug telefon.

Če pa imata oba Bluetooth, pa se telefona povežeta med sabo, brezžično in izmenjujeta datoteke.
Če imata Bluetooth, to najdeš v meniju pod “povezovanje”.

Imenik pa skopiraj na SIM kartico in potem le prestavi SIM kartico v drug telefon.

Hvala, upam, da boš še gledal/a to temo, ker mi ni jasno, kako skopirati sporočila na računalnik.
Ok, slike, to gre. Ampak sms-i?

Če se ti da….ti bom hvaležna:)

A ja, rada bi pa imela ta sporočila, ker bom dala star aparat sinu in nočem zbrisati določenih sporočil.

Pozdravljena,

Glede kopiranja sporočil na računalnik, vam svetujemo, da si z Nokijine strani http://www.nokia.com naložite na računalnik sinhronizacijski program pc suite http://www.nokia.co.uk/support/download-software/main
in ga inštalirate. Pri tem telefon ne sme biti priključen na računalnik. Ko bo program naložen, priporočamo uporabo usb kabla.

Pc suite bere sms sporočila in počne z njimi popolnoma enako kot to delamo na telefonu. Lahko prenesemo sms-e na računalnik ali pa jih brišemo.

Prva ikona (sef z modro puščico) je namenjen backup-restore opciji, torej naredi celotno kopijo telefona.

Upamo, da boste uspešno prenesli vsa sporočila.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Spoštovana ga. Maja,

najlepša hvala za odgovor in pomoč. Z vašo pomočjo sem si uspešno prenesla vse podatke.

Res ste prijazni.

Hvala tudi tebi, it.

Bodita fajn:)

in lep pozdrav

Spoštovana ga. Maja,

najlepša hvala za vašo pomoč, uspešno sem prenesla vse podatke.

Res ste prijazni.

Hvala tudi tebi, it.

Bodta fajn:)

in lep pozdrav

Ok, sem se hotela zahvaliti ge. Maji in it-u za pomoč, pa mi ne objavi sporočila, ne vem, zakaj.

Skratka, ga. Maja, najlepša hvala za vašo pomoč, sem uspešno prenesla vse podatke po vaših navodilih.

Ste zelo prijazni.

Hvala tudi tebi, it.

Bodita fajn in lep pozdrav.

Nas veseli, da ste bili uspešni 🙂

Lepe praznike vam želimo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Mene zanima kako bi jaz kopirala sms-e na sim kartico pri nokia n81 in jih nato kopirala iz sim kartice na samsung galaxy ?

prosim ce mi lahko kdo pomaga !!

Kako prenesem smse in imenik z blackberryja na samsunga galaxy? Ko sem prenašala na računalnik, mi je slike in videe prenesel, smse in imenik pa ne.
Hvala.

Ola,

Google -> export address book sms blackberry samsung galaxy

Oziroma lahko greste na blackberry -> PC varianto, potem pa PC -> samsung galaxy

Google ->export address book sms blackberry PC

Google -> PC export address book sms samsung galaxy

Zdravo!

Pred kratkim sem izgubil telefon, in si moram po novo sim kartico. Zanima pa me, ali je mogoče vse sms-je ter klice, ki sem jih dobil na ta izgubljen telefon možno dobiti na to novo sim kartico(ki bo enako telefonske številke). Upam, da ni preveč neobičajno vprašanje.

Lep pozdrav

Seveda je možno, a le če še imaš staro SIM kartico! 😉 se pravi … ni možno.

Imam star Sony Ericsson K530i in bi želel prenesti podatke (kontakte, SMS, beležke itd.) iz spomina telefona na nov telefon oz. varnostno kopijo na PC. Program, ki je nekoč skrbel za urejanje teh podatkov na PC so pri proizvajalcu posodobili in mi zdaj nova verzija telefona ne poveže več. Starega programa na spletni strani proizvajalca za download ni več.

Tudi jaz imam star Sony Ericsson K510 in enako težavo… 🙁

Poizkusita povezati telefona preko bluetootha in preko njega izmenjati kontakte.

zdravo!

upam da še kdo pogleda tole temo 😀
namreč kupila sem nov telefon in bi rada premaknla use kar je na strem telefonu na novega(sms,imenik,slike) slike in imenik sm že sms pa mi noče in noče.
a mogoče kdo ve kaj čm še probat d bo šlo? prek blututa ne gre…

hvala 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close