Nov ali 1 leto star avto?
Se splača kupiti 1 leto star avto, ali je bolje novega? Kakšne so pasti pri 1 leto starih? Razlike v cenah so od 10 do 20%, poleg tega ima 1 leto star avto že vsaj en servis za sabo, če ne dva, pa nobenih dodatnih stroškov za pripravo vozila ni… Po drugi strani je pa nov le nov in lahko paziš, da ga pravilno “ulaufaš”. Kakšno je mnenje strokovnjakov?
Če gledate samo na ceno, potem se vam “splača” rabljenega vzeti. Vendar jaz se pogosto vprašam kdo in predvsem zakaj bi prodajal avtomobil, predvsem majhen pod sto konji, že po enem letu? Ok, morda mu ne ustreza, a lahko pa je imel z njim preprosto preveč težav. No, lahko pa si ga preprosto ne more privoščiti in mu ga je leasing hiša vzela. Skratka pri rabljenem vozilu je več vprašanj odprtih.
Kljub temu so tako mladi avtomobili še vedno pod garancijo zato s tega vidika ne vidim težav.
Vsekakor pa je boljši občutek, ko kupiš nov avtomobil in veš kaj si dobil. Hkrati imate neposreden stik s prvim prodajalcem. Nudijo vam vse ugodnosti.
V rangu Toyote Yaris so še:
– Kia Rio – med bolj ugodnimi avtomobili: http://avto.over.net/aktualno/novosti/novo_doma_kia_rio_s_tremi_vrati/
– Peugeot 208: http://avto.over.net/aktualno/novosti/novo-doma-peugeot-208/
– Seat Ibiza: http://avto.over.net/aktualno/novosti/novo-doma-seat-ibiza/
– …
Predvidevam, da iščete bencinarja za krajše poti, večinoma po mestu?
Mater ste mi eni smešni, lepo sprašuje, kaj se bolj splača vzeti, novo ali rabljeno, govorite pa kakšen avto naj vzame. Normalno, da bo vsak tišal tisto, kar sam vozi ali si želi.
Drugače pa, če avto voziš do konca njegove življenske dobe, vzameš novega, če pa za krajše obdobje pa rabljenega. Seveda pod pogojem, da so finance
Mogoče je karoserije res plastična, …kaj pa drugi vitalni in bolj pomembni deli? Jaz se z avtom ne nameravam zaletavat, ampak ga čimdlje vozit. 😉
Tudi trabant je bil plastičen, a vitalno vzdržljiv avto. Plastična karoserija ne rjavi in je lažja. Problem je edino ob trkih, ker ni tako trpežen material.
Sem pogledala tudi mazde, a mazda 2 nima 100 konjev, mazda 3 pa je predolga. Rabim majhen avto za po mestu in hkrati dovolj močen za dolge relacije.
Toyota je sekret! Pred 15,20 imi leti, ko je bila znana po trpežnosti in nekvarljivosti, je bila po dizajnu in interierju 10 let za evropo in z zelo slabo izbiro na trgu ter dragim vzdrževanjem, v zadnjih letih je pa ker orenk padla na lestvici kvarljivosti…
Na splošno se japoncev razen Honde ne splača kupovat…premalo izbire, malo kopij, malo avtohiš, slaba izbira motorjev in opreme, precenjenost, dražje vzdrževanje od evropejcev, itd…
Trenutno daleč najbolj iskan mali avto….(če nimaš za novega in ne upaš nabavit rabljenega, je to čist tvoj problem v betici).
Aja, razloži še zakaj si si postavila mejo 100 KM…??
Še nekaj je za omenit….avto takšnega ranga in renomeja ne kupuje raja za štepanje km in raja, ki špara na vzdrževanju ampak sofisticiran folk, ki točno ve, zakaj da 25.000 € za novega…, zato tak avto z lahkoto dobiš z malo kilometri…poleg tega imajo BMW-ji pogonsko ketno, zaradi katere odpade glavni servis v svoji klasični finančni obliki…vodna pumpa in termostat se menjata preventivno, to je pa vse…
Imaš še tale dva modela, ki sta vredna nakupa…
ne vem a sem spregledal ampak o kakšni vsoti ( € )sploh govorimo ??
@DRRR : od kje pa ti to okrog japoncev in o ceni vzdrževanja saj si verjetno še nobenega nisi lastil ?