Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NOUVELAIR OZ. TUNIS AIR

NOUVELAIR OZ. TUNIS AIR

Pozdravljeni !
Vidim, da vas je že kar veliko bilo na Djerbi pa me zanima s katero družbo ste leteli?
Za Intelekto namreč letita Nouvelair in Tunis Air, kakšne so vaše izkušnje z omenjenima družbama ?

Lep dan !

Leteli smo z Nouvelair .Nobenih problemov, lep let, hrana užitna.

Tocno tak, nouvelair rules. Pa se stevardese so lustne kak satan 🙂 – domestic !:)

l.p.

k.james

Letela sem z obema družbama. Ni pripomb. Solidno.

Ja, Nouvelair. Let na Djerbo je bil OK, nazaj grede pa se je zataknilo, ker je bila na Brniku megla in smo leteli kake dve uri in pol dlje, preden se je pilot odločil pristati. Nekaj potnikov, ki pogosto letijo, je reklo, da bi si Adriin pilot upal pristati precej prej kot ta. Drugače pa ni bilo kake panike. Pač tko je, če maš smolo z jesensko meglo.

Letela sem z obema, obe pohvalim. Vse je štimalo – polet, prijaznost, hrana…

no ja, tudi jaz sem letela z nouvelairom…sej je bil miren let in vse ok, ampak za nazaj pri pristajanju je pa tako pokalo po dolžini aviona, da sem mislila: evo,zdej se bo pa prelomil na pol!
sem letela že s kar parimi letalskimi družbami, samo kaj takega pa še ne….:)))

lp
trisa

Pozdravljena,

obe družbi sta v redu. Če te pa skrbi, ker ju uporablja Intelekta, ki je znana po škrtarenju, si lahko brez skrbi, ker ju uporabljajo tudi druge turistične agencije.

Najlepša hvala vsem za vaše odgovore, ste me kar malo pomirili…

Lep dan !

A se ti ne zdi, da je to mal za lase privlečeno, da Intelekta škrtari? pred kratkim sem bila z njimi v Tuniziji (prvič sem potovala z njimi) in ti povem, da za denar, ki sem ga plačala za potovanje, sem dobila več kot sem pričakovala. Na žalost pa je naša slovenksa navada, če gremo v tujino za malo denarja pričakujemo pravi luksuz in še komarji v sobi nas motijo, medtem ko doma jih imamo tudi. Kar zadeva omenjenega letalskega prevoznika – nimam komentarja, v redu, ful prijazno osebje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close